Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland Mobile Cube Stereo pojačalo 710490

Malo ali moćno pojačalo koje može da se koristiti bilo gde, bilo kada. Moguće je priključiti mikrofone, električne i akustične gitare, klavijature, bubnjeve, mp3 plejere...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 150
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gitarska pojačala

Šifra Proizvoda: 41540

Poslednja cena bila je: 22999 din

Karakteristike proizvoda: Roland Mobile Cube Stereo pojačalo 710490

Roland Mobile Cube

Portabl pojačalo

Izlazna snaga: 2,5W + 2,5W

Nominalni ulazni signal: MIC Channel: -50dBu, KEYBORAD/INSTRUMENT/GUITAR Channel: -10 dBu, AUX IN: -10 dBu

Zvučnik: 2 x 10cm

Kontrole: POWER prekidač, TONE, DELAY/REVERB, MIC Channel: VOLUME, KEYBORAD/INSTRUMENT/GUITAR Channel: TYPE, VOLUME, CHORUS, AUX: CENTER CANCEL prekidač

Indikatori: POWER

Konektori: MIC Channel: Input Jacks (1/4 phone type), KEYBOARD/INSTRUMENT/GUITAR Channel: Input Jack L/MONO, GUITAR (1/4 phone type), Input Jack R (1/4 phone type), AUX IN Jacks (Stereo miniature phone type, RCA phono type), PHONES Jack (Stereo miniature phone type), AC Adaptor Jack

Napajanje: DC 9 V, Dry Battery (LR6 (AA) type) x 6 ili adapter kao opcija (kupuju se posebno)

Dimenzije: 280 mm x 108 mm x 177 mm

Opis proizvoda: Roland Mobile Cube Stereo pojačalo 710490

Portabl pojačalo za sve namene
Instant zvuk koji dobijete priključivanjem najnovijeg pojačala MOBILE CUBE je zapanjujući za tako malo pojačalo. Malo ali moćno, ono prenosi sve vrstte elektronskih instrumenata i audio uređaja, i može se koristiti bilo gde, bilo kada. Moguće je priključiti mikrofone, električne i akustične gitare, klavijature, bubnjeve, mp3 plejere, šta god poželite. I može svirati do 15 sati bez prestanka.

Baterijsko napajanje, za pojačalo koje radi bilo gde i bilo kada
5W (2.5W + 2.5W) stereo napajanje sa visoko kvalitetnim zvučnicima od 10cm
Ulazi za mikrofon, stereo-instrument, i stereo AUX; izlaz za slušalice
Centre Cancel funkcija za karaoke
Ugrađeni su i stereo reverb/chorus, distorzija itd
kaiš za lakši prenos

Fizički malo, ali sa ogromnim zvukom
Toliko malo (280 mm x 108 mm x 177 mm ), manje od kofera, MOBILE CUBE je san snova za putovanje. Radi na baterije, može raditi bilo gde - samo ga povežete i žurka može početi. Dva visoko kvalitetna zvučnika daju takav zvuk da ne poverujete da dolazi iz tako malog uređaja.

Ugrađeni Stereo Efekti
Pomoću Rolandovog legendarnog FX-a, MOBILE CUBE omogućuje kvalitetne stereo reverb i chorus efekte. Zasladite vokale, zapalite gitaru, ili se utopite u miksovima u odličnom stereo zvuku. Centre Cancel funkcije je tu za smanjenje vokala u pesmama, pa je idealno za karaoke i pevanje uz muziku.

Svi instrumenti su OK
Zahvaljujući mnoštvu ulaza, na MOBILE CUBE može se priključiti mikrofon, klavijatura, akustične, električne gitare, mp3 plejeri, i maltene bilo šta; nijedno drugo pojačalo za instrumente nema stereo ulaz. Možete ga koristiti kao pojačalo za vežbu kod kuće, na putu, unutra i napolju. Sjajno je za partije, karaoke i učenje pevanja. Priključite ga na mikrofon i možete ga koristiti kao monitorski zvučnik ili čak mikro razglas.




Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.