Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland Micro Cube-RX gitarsko pojačalo 710470

Mali, glasan i ponosan na pravi stereo zvuk! Stereo pojačalo sa 4 najnovija 4-inčna (10cm) zvučnika, digitalnim efekatima, hromatskim tjunerom, Rhythm Guide funkcijom...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 92
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gitarska pojačala

Šifra Proizvoda: 41541

Poslednja cena bila je: 38990 din

Karakteristike proizvoda: Roland Micro Cube-RX gitarsko pojačalo 710470

Roland Micro Cube-RX

Gitarsko pojačalo

Izlazna snaga: 2,5W + 2,5W

Nominalni ulazni signal: INPUT: -10 dBu, STEREO AUX IN: -10 dBu, MONO AUX IN: -10 dBu

Zvučnik: 4 x 10cm

Kontrole:

POWER Switch, TUNER Switch

COSM pojačalo: BOOST, TYPE (ACOUSTIC SIM / JC CLEAN / BLACK PANEL / BRIT COMBO / CLASSIC / METAL / R-FIER / MIC), GAIN Knob, VOLUME

EQUALIZER: BASS, MIDDLE, TREBLE, EFX (CHORUS / FLANGER / PHASER / TREMOLO), DELAY/REVERB

RHYTHM GUIDE: START/STOP, TAP TEMPO, PATTERN (METRONOME / ROCK1 / ROCK2 / BLUES / COUNTRY / R

Indikatori: POWER, TUNER, TUNER METER, RHYTHM GUIDE, VARIATION

Konektori: Input Jack (1/4 phone type), Foot Switch Jack (1/4 TRS phone type), STEREO AUX IN Jack (Stereo miniature phone type), MONO AUX IN Jack (1/4 phone type), REC OUT/PHONES Jack (Stereo 1/4 phone type), AC Adaptor Jack, uzemljenje

Napajanje: DC 9 V, Dry Battery (LR6 (AA) type) x 6 (kupuju se posebno) ili adapter

Dimenzije: 296 mm x 207 mm x 294 mm

Opis proizvoda: Roland Micro Cube-RX gitarsko pojačalo 710470

Novi recept za zvuk, moć, snagu i prenosivost
Mali, glasan i ponosan na pravi stereo zvuk! Neverovatno je koliko jak zvuk ova mala pojačala daju kroz svoja 4 zvučnika.

Stereo pojačala sa 4 najnovija 4-inčna (10cm) zvučnika
8 COSMR modela pojačanja, 6 digitalnih efekata, i ugrađeni hromatski tjuner
Rhythm Guide funkcija za vežbanje ritma
Stereo AUX ulaz za CD/MP3 player, Phones/Recording izlaz
Radi i na baterije (6 x AA, max 13 sati kontinualnog rada), ispravljač dolazi u kompletu
Kompaktan dizajn, s kaišem za preko ramena olakšava prenošenje

Metronom je najbolji prijatelj studenata muzike, ali ponekad je klasični klik zvuk malo dosadan. E, tu se pojavljuje Rhythm Guide. Kao da imate bubnjara unutar pojačala . Izaberete jedan od sjajnih patterna uz koji želite vežbati. Popravite tajming uz prijatnije vežbanje, ili se tek tako zabavljajte svirajući uz ritam .

Phones/Recording izlaz ima dve namene: ako uključite slušalice, možete vežbati da se ne bune komšije, ili uključite na stereo mixer ili snimač za precizan prenos signala direktno iz MICRO CUBE RX.

Linijski ulaz kod MICRO CUBE RX omogućuje da uključite gitaru, bass, mikrofon. Osim toga, stereo AUX ulaz prima signal i sa iPodR, CD/mp3 playera, ili muzičkih instrumenata pa možete umixati njihov signal sa svojim.

MICRO CUBE RX serija poseduje efekte koji su rezultat decenija Rolandovog iskustva i istraživanja. Isprobajte zvuk sa prostornošću i bogatim stereo Chorus i Reverbom.

Sa dva specijalno dizajnirana pojačala i 4 zvučnika u svakom, RX pojačala imaju sveobuhvatan, stereo zvuk koji se mora čuti da bi se verovalo. Pravi stereo zvuk omogućuje da bas zvuk zvuči mnogo jače nego što se može očekivati od te veličine.




Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.