Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland Cube Street BK pojačalo crno 709990

Gitarsko pojačalo i mini razglasni sistem u jednom uređaju! Bilo za probe, podučavanje, svirku na ulici, ili drugu priliku, CUBE Street pojačalo uvek je spremno za pokret.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 105
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gitarska pojačala

Šifra Proizvoda: 41542

Poslednja cena bila je: 73999 din

Karakteristike proizvoda: Roland Cube Street BK pojačalo crno 709990

Roland Cube Street BK

Gitarsko pojačalo

Izlazna snaga: 2,5W + 2,5W

Nominalni ulazni signal: MIC/LINE Channel: -50 / -10 dBu, GUITAR/INSTRUMENT Channel: -10 dBu, STEREO AUX IN: -10 dBu

Zvučnik: 2 x 16cm

Kontrole: POWER, (MIC/LINE Channel), SELECT (MIC/LINE), VOLUME, EQUALIZER (BASS, TREBLE), DELAY/REVERB, (GUITAR/INSTRUMENT Channel), TUNER, TYPE, GAIN, VOLUME, EQUALIZER (BASS, MIDDLE, TREBLE), EFX, DELAY/REVERB

Indikatori: POWER, TUNER

Konektori: Input Jacks (XLR type, 1/4 phone type), Foot Switch Jack (1/4 TRS phone type), GUITAR/INSTRUMENT Channel: Input Jack (1/4 phone type), Foot Switch Jack (1/4 TRS phone type), STEREO AUX IN Jack (Stereo miniature phone type), PHONES Jack (Stereo 1/4 phone type), adapter

Napajanje: DC 9 V, baterije (LR6 (AA) type) x 6 (kupuju se posebno) ili adapter

Dimenzije: 415 mm x 295 mm x 250 mm

Opis proizvoda: Roland Cube Street BK pojačalo crno 709990

Najbolje pojačalo za putujućeg muzičara

Ako ste muzičar koji je često na putu, novo CUBE Street pojačalo je za vas. Bilo za probe, podučavanje, svirku na ulici, ili drugu priliku gde vam je potrebna prenosivost i multifunkcionalnost, CUBE Street je pojačalo koje može raditi i na baterije, a uvek je spremno za pokret. CUBE Street zvuči sjajno i ima veoma jak zvuk zahvaljujući paru visoko kvalitetnih neodymiumskih zvučnika. A tek kad čujete ugrađene efekte i modele pojačanja!

Kompaktno, lako stereo pojačalo sa nagnutim zvučnikom
Dva visoko kvalitetna neodymiumska zvučnika od 6.5"
Radi na baterije (6 x AA, max 15-sati kontinualnog korišćenja)
Dvokanalna arhitektura sa Guitar/Inst i Mic/Line ulazima
8 COSMR modela pojačanja, 6 digitalnih efekata i ugrađeni hromatski tjuner
2-kanalni EQ, Delay/Reverb za Mic/Line kanal

Roland CUBE pojačala su poznata po performansama koje prevazilaze njihovu fizičku veličinu, pa je tako i CUBE Street. Uz dva veoma kvalitetna neodymiumska zvučnika, ovo pojačalo zvuči izuzetno dobro, i može postići jačinu zvuka koju niko ne bi pretpostavio s obzirom na fizičku veličinu. Ali što je najbolje, može raditi do 15 sati sa samo 6 AA alkalnih baterija.

Ono što se ne vidi na prvi pogled je da je unutar CUBE Street zapravo 8 različitih pojačala zahvaljujući ugrađenim COSM modelima. Od cevnih blues klasičnih pojačala do modernih metal zvukova, Rolandova COSM tehnologija je u svetu poznata po tome da imitira svaku i najmanju nijansu originalnog pojačala - od pretpojačala do zvučnika.

CUBE Street ima puno opcija koje olakšavaju sviranje, uključujući hromatski štimer, i digitalni efekt procesor. Osim prethodno pomenutih COSM modela pojačanja, možete birati jedan od 6 poznatih Rolandovih efekata i dodatno poboljšati zvuk.

Gitarsko pojačalo i mini razglasni sistem u jednom uređaju! Sa dvokanalnom arhitekrutom i ulazom za mikrofon, Sa dvokanalnom arhitekturom i mikrofonskim ulazom, možete i pevati i svirati gitaru i sve preko jednog jedinog uređaja. Možete čak iskoristiti i posebne delay i reverb efekte na Mic/Line kanalu.




Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.