Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland Cube-10GX gitarsko pojačalo 710375

Kompaktno gitarsko pojačalo od 10W sa specijalnim zvučnikom od 20cm. Lako podešavanje vrsta pojačala preko pametnih telefona ili tableta, tropojasni EQ, efekti...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 114
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gitarska pojačala

Šifra Proizvoda: 41543

Poslednja cena bila je: 19990 din

Karakteristike proizvoda: Roland Cube-10GX gitarsko pojačalo 710375

Roland Cube-10GX

Gitarsko pojačalo

Izlazna snaga: 10 W max

Nominalni ulazni signal: INPUT: -10 dBu/1 M ohm, AUX IN: -10 dBu

Zvučnik: 20 cm

Kontrole: POWER prekidač, AMP TYPE prekidač (CLEAN, CRUNCH, LEAD), GAIN potenciometar, VOLUME potenciometar, BASS potenciometar, MIDDLE potenciometar, TREBLE potenciometar, EFFECT potenciometar (CHORUS, DELAY, REVERB, SPRING)

Indikatori: Amp Type

Konektori: INPUT ulaz 6.35mm phono, AUX IN Jack Stereo mini, REC OUT/PHONES jack Stereo mini

Napajanje: Ispravljač (DC 5.7 V)

Dimenzije: 346 mm x 179 mm x 317 mm

Opis proizvoda: Roland Cube-10GX gitarsko pojačalo 710375

Razne boje zvuka za razne namene

Sa impresivnim zvukom, ugrađenim efektima i mogućnošću izmene COSM modela pojačala pomoću besplatne aplikacije za iOS i Android kompatibilne uređaje CUBE-10GX je idealno malo pojačalo za vežbu i snimanje. Napravljeno po poznatom CUBE standardu CUBE-10GX je zvučna kutija koja daje jak, pun zvuk sa specijalnog zvučnika od 8 incha. Fabrički dolazi sa Clean, Crunch i Lead modelima pojačala ali se lako mogu zameniti i to preko mobilnog telefona ili sličnog uređaja. CUBE KIT je aplikacija koja omogućuje izbor više modela pojačala među kojima su vintage klasični, modeli sa ultra jakim gainom, pa i modeli za bas i elektro akustičnu gitaru. Fizički malo CUBE-10GX poseduje opcije za dodatno prilagođavanje boja sa tropojasnim ekvilajzerom i chorus, delay i reverb efektima.

Kompaktno gitarsko pojačalo od 10-watta sa specijalnim zvučnikom od 8 incha
Tri COSM modela pojačala: Clean, Crunch i Lead
Moguće je zameniti raspoložive modele pojačala sa drugim COSM modelima pomoću besplatne aplikacije CUBE KIT bilo sa iOS ili Android uređaja
Tri efekta chorus, delay i reverb (plate i spring reverb)
Bass, Middle i Treble kontrola boje zvuka
Rec Out/Phones džek za veoma kvalitetne direktne boje zvuka i tihu vežbu ili snimanje
Aux In džek za svirku uz zvuk sa eksternog plejera

Različiti modeli pojačala, jednostavne ali moćne kontrole i efekti svetske klase čine CUBE-10GX idealnim i za početnike ali i iskusne gitariste kojima treba malo pojačalo sjajnog zvuka. U njemu je kombinovan poznati kvalitet CUBE serije, bogat, pun zvuk sa specijalnim zvučnikom od 8-incha, izuzetno čvrstim kućištem, štitnicima za uglove. Od vežbanja u sobi do snimanja u studiju CUBE-10GX omogućuje da se koriste vrhunske gitarske boje na svakom mestu.

Fabrički CUBE-10GX dolazi spreman za svirku sa Clean, Crunch i Lead COSM tipovima. Ali prava zabava dolazi sa korišćenjem CUBE KIT aplikacije za iOS i Android uređaje preko koje se mogu zameniti tri fabrički postavljena sa nekim od raspoloživih tipova i tako prilagoditi muzici koju želite svirati! CUBE KIT je besplatna aplikacija preko koje se može postaviti bilo koji od dodatnih 7 tipova COSM pojačala koji pokrivaju bilo koji stil, od džez preko klasičnih rock tipova pojačala do high-gain metal tipa. Radi još većeg izbora na raspolaganju su sedam tipova pojačala napravljenih za bas i elektro akustičnu gitaru. Veoma je jednostavan za korišćenje i omogućuje da se zvuk CUBE-10GX promeni za nekoliko sekundi.

CUBE-10GX poseduje Bass, Middle i Treble kontrole za fino podešavanje zvuka i tri visoko kvalitetna efekta. Chorus, delay i reverb se lako postavljaju preko jednog reglera, dok reverb sekcija poseduje i plate i retro spring varijacije. Moguće je povezati i plejer ili mobilni telefon preko Aux In ulaza na zadnjem panelu i svirati uz omiljene melodije. Na raspolaganju je i Rec Out/Phones izlaz koji isključuje ugrađeni zvučnik i omogućuje korišćenje direktnog izlaznog zvuka sa COSM modulacijom. To je funkcija koja omogućuje tiho vežbanje sa slušalicama ali i direktno snimanje profesionalnih COSM boja zvuka u bilo koji uređaj za snimanje.




Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.