Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland Cube-40GX gitarsko pojačalo 709983

Snažno Combo pojačalo od 40W sa specijalnim zvučnikom od 25cm. Vrhunski efekti, tri nezavisne efekt sekcije, štimer, tri kanala, tropojasni ekvilajzer...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gitarska pojačala

Šifra Proizvoda: 41545

Poslednja cena bila je: 32790 din

Karakteristike proizvoda: Roland Cube-40GX gitarsko pojačalo 709983

Roland Cube-40GX

Gitarsko pojačalo

Izlazna snaga: 40 W max

Nominalni ulazni signal: INPUT: -10 dBu, i-CUBE LINK/AUX IN: -10 dBu

Zvučnik: 25 cm

Kontrole: POWER, JC CLEAN taster, LEAD taster, SOLO (MEMORY), TUNER, TAP, BASS potenciometar, MIDDLE potenciometar, TREBLE potenciometar, [EFX] regler (CHORUS, FLANGER, PHASER, TREMOLO, HEAVY OCTAVE), DELAY regler (WARM, CLEAR), REVERB regler (SPRING, PLATE), MASTER regler, JC CLEAN kanal, [VOLUME] potenciometar, [LEAD kanal], TYPE regler (ACOUSTIC SIM, BLACK PANEL, DLX COMBO, BRIT COMBO, TWEED, CLASSIC STACK, METAL STACK, R-FIRE STACK, EXTREME, DYNA AMP), GAIN potenciometar, [VOLUME] potenciometar

Indikatori: JC CLEAN, LEAD, SOLO (MEMORY), EFX, DELAY, REVERB, TUNER, TAP

Konektori: INPUT ulaz 6.35mm phono, i-CUBE LINK/AUX IN jack: 4-polni mini phono, RECORDING OUT/PHONES izlaz stereo 6.35mm phono, FOOT SW (TIP: JC CLEAN/LEAD PRSTEN: SOLO) jack 6.35mm TRS phono, FOOT SW (GA-FC) jack: 6.5mm phono, AC IN konektor

Dimenzije: 409 mm x 221 mm x 412 mm

Opis proizvoda: Roland Cube-40GX gitarsko pojačalo 709983

Snažno Combo pojačalo

Unapređenje vrhunskih boja zvuka i nepogrešive pouzdanosti koje su proslavile CUBE pojačala nije bilo lako ali najnovija serija CUBE-GX je to uspela povezivanjem sa Appleovim iPhone, iPad i iPod touch uređajima. 40 watta snage i specijalno napravljeni zvučnik od 10 incha (25cm) obezbeđuju odličan odnos snage i mogućnosti gde god ga trebate - od koncerta, studija do vežbe kod kuće. 11 COSM modela pojačala i 3 nezavisna kanala sve sa programabilnim SOLO kanalom omogućuju korišćenje za bilo koji žanr muzike, a efekti, izmena kanal i druge funkcije je moguće kontrolisati i preko opcione GA-FC pedale. i-CUBE LINK predstavlja novitet u mogućnostima za vežbu i snimanje sa ugrađenim audio interfejsom za korišćenje sa muzičkim programima na iOS uređajima.

Gitarsko pojačalo od 40-watta sa specijalnim zvučnikom od 10 incha
Tri kanala JC CLEAN, LEAD (s 10 COSM modela pojačala) i SOLO
SOLO kanal se može programirati i snimiti pa kasnije pozvati postavke modela pojačala, ekvilajzera i efekata
Tri nezavisne efekt sekcije: EFX (5 vrsta), DELAY sa tap tempo funkcijom i REVERB
Menjanje kanala, uključivanje i isključivanje efekata i mnoge druge funkcije su moguće i preko GA-FC Foot Controller pedale (zasebno se prodaje)
i-CUBE LINK omogućuje povezivanje sa Appleovim uređajima kao što su iPhone, iPad i iPod touch
Tropojasni ekvilajzer, hromatski tuner sa mogućnošću ručnog štima

40W snage, specijalni zvučnik od 10 incha i malčice veće dimenzije nego prethodnik radi još boljih karatkeristika omogućuju da CUBE-40GX ima zadovoljavajuće gitarske performanse sa odličnim efektima. Kompaktno pojačalo, lako se prenosi i ima dovoljno snage za svakodnevno korišćenje u manjim klubovima, kafićima, verskim objektima, probama i sl. Za snimanje zvuka može se koristiti RECORDING OUT/PHONES izlaz, a ako se u njega uključi utikač isključi se zvuk sa ugrađenog zvučnika i kompletan zvuk sa COSM efektima ide direktno na taj izlaz. Moguće je naravno priključiti slušalice na njega radi vežbe bez uznemiravanja komšija. Napravljeno je po legendardnim CUBE standardima kvaliteta pa se podrazumeva da je pozdano, čvrsto i spremno za transport.

CUBE-40GX poseduje široki dijapazon COSM modela pojačala i tri nezavisna kanala za još veći izbor boja zvuka. JC CLEAN kanal poseduje poznat zvuk Rolandovog slavnog JC-120 a LEAD kanal omogućuje izbor od 10 vrsta pojačala od blackface clean do Brit overdrive i originalnog EXTREME modela za ogromne metal rifove sa visokim gainom. SOLO kanal se može isprogramirati i snimiti sve postavke iz JC CLEAN ili LEAD kanala, skupa sa postavkama ekvilajzera i efekata.

Tri nezavisne sekcije omogućuju da CUBE-40GX koristi vrhunski arsenal gitarskih procesora. EFX sekcija poseduje pet različitih efekata i dve vrste DELAY efekata i TAP taster za brzo postavljanje vremena delay-a. Poseduje i REVERB sa dve varijacije - vintage spring ili plate. CUBE-40GX poseduje i ugrađen hromatski i ručni štimer!



Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.