Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland Cube-80GX gitarsko pojačalo 709914

Odlično scensko/studijsko pojačalo sa mogućnošću povezivanja sa iOS uređajima. 80W, zvučnik 30cm, tropojasni ekvilajzer, ugrađen hromatski/ručni štimer, vrhunski efekti...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 88
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gitarska pojačala

Šifra Proizvoda: 41546

Poslednja cena bila je: 50490 din

Karakteristike proizvoda: Roland Cube-80GX gitarsko pojačalo 709914

Roland Cube-80GX

Gitarsko pojačalo

Izlazna snaga: 80 W max

Nominalni ulazni signal: INPUT: -10 dBu, i-CUBE LINK/AUX IN: -10 dBu

Zvučnik: 30 cm

Kontrole: POWER, JC CLEAN taster, LEAD taster, SOLO (MEMORY), TUNER, TAP, BASS potenciometar, MIDDLE potenciometar, TREBLE potenciometar, [EFX] regler (CHORUS, FLANGER, PHASER, TREMOLO, HEAVY OCTAVE), DELAY regler (WARM, CLEAR), REVERB regler (SPRING, PLATE), MASTER regler, JC CLEAN kanal, [VOLUME] potenciometar, [LEAD kanal], TYPE regler (ACOUSTIC SIM, BLACK PANEL, DLX COMBO, BRIT COMBO, TWEED, CLASSIC STACK, METAL STACK, R-FIRE STACK, EXTREME, DYNA AMP), GAIN potenciometar, [VOLUME] potenciometar

Indikatori: JC CLEAN, LEAD, SOLO (MEMORY), EFX, DELAY, REVERB, TUNER, TAP

Konektori: INPUT ulaz 6.35mm phono, i-CUBE LINK/AUX IN jack: 4-polni mini phono, RECORDING OUT/PHONES izlaz stereo 6.35mm phono, LINE OUT Jack 6.35mm phono, FOOT SW (TIP: JC CLEAN/LEAD PRSTEN: SOLO) jack 6.35mm TRS phono, FOOT SW (GA-FC) jack: 6.5mm phono, AC IN konektor

Dimenzije: 441 mm x 247 mm x 433 mm

Opis proizvoda: Roland Cube-80GX gitarsko pojačalo 709914

Odlično scensko/studijsko pojačalo sa mogućnošću povezivanja sa iOS uređajima

Unapređenje vrhunskih boja zvuka i nepogrešive pouzdanosti koje su proslavile CUBE pojačala nije bilo lako ali najnovija serija CUBE-GX je to uspela povezivanjem sa Appleovim iPhone, iPad i iPod touch uređajima. Najbolje iz CUBE serije - CUBE-80GX je prilično snažno pojačalo sa velikih 80 watta snage, specijalnim zvučnikom od 12 incha i prvoklasnim karakteristikama u kompaktnom kućištu. 11 COSM tipova pojačala i tri nezavisna kanala uključujući i programibilni SOLO kanal obezbeđuje veliki izbor boja, a daljinska kontrola kao što je izmena efekata i kanala je moguća pomoću opcionog GA-FC Foot Controllera. i-CUBE LINK predstavlja novitet u mogućnostima za vežbu i snimanje sa ugrađenim audio interfejsom za korišćenje sa muzičkim programima na iOS uređajima.

Gitarsko pojačalo od 80-watta sa specijalnim zvučnikom od 12 incha
Tri kanala JC CLEAN, LEAD (s 10 COSM modela pojačala) i SOLO
SOLO kanal se može programirati i snimiti pa kasnije pozvati postavke modela pojačala, ekvilajzera i efekata
Tri nezavisne efekt sekcije: EFX (5 vrsta), DELAY sa tap tempo funkcijom i REVERB
Menjanje kanala, uključivanje i isključivanje efekata i mnoge druge funkcije su moguće i preko GA-FC Foot Controller pedale (zasebno se prodaje)
i-CUBE LINK omogućuje povezivanje sa Appleovim uređajima kao što su iPhone, iPad i iPod touch
Tropojasni ekvilajzer, PRESENCE; ugrađeni hromatski/ručni štimer


Sa svojim 80W snage i specijalnim zvučnikom od 12 incha CUBE-80GX je combo pojačalo za profesionalce bilo na sceni ili u studiju i poseduje bogat i dinamičan zvuk, efekte i solidnu jačinu zvuka. Za snimanje ili scenu jednostavno je priključiti se na LINE OUT i/ili RECORDING OUT izlaze kako bi se zvuk studijskog kvaliteta sve sa COSM efektima slao direktno u miksetu. RECORDING OUT ujedno služi i kao izlaz za slušalice i uključivanjem utikača u njega se isključuje zvučnik, što je veoma korisno za vežbu kod kuće ili na bini, kad ne želite da vas drugi čuju. Narpavljeno je po legendardnom CUBE standardu kvaliteta za izuzetnu pouzdanost, kompaktno i jednostvno za transport a opet dovoljno čvrsto za sva iskušenja na koje naiđe.

CUBE-80GX poseduje široki dijapazon COSM modela pojačala i tri nezavisna kanala za još veći izbor boja zvuka. JC CLEAN kanal poseduje poznat zvuk Rolandovog slavnog JC-120 a LEAD kanal omogućuje izbor od 10 vrsta pojačala od blackface clean do Brit overdrive i originalnog EXTREME modela za ogromne metal rifove sa visokim gainom. SOLO kanal se može isprogramirati i snimiti sve postavke iz JC CLEAN ili LEAD kanala, skupa sa postavkama ekvilajzera i efekata.

Tri nezavisne sekcije obezbeđuju CUBE-80GX arsenal vrhunskih gitarskih zvukova. EFX sekcija poseduje pet različitih efekata i dve vrste DELAY efekata i TAP taster za brzo postavljanje vremena delay-a. Poseduje i REVERB sa dve varijacije - vintage spring ili plate. CUBE-80GX poseduje i ugrađen hromatski i ručni štimer!



Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.