Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland Cube-20XL B Bas pojačalo 709942

XL snaga i za basiste! Prenosivo, lagano pojačalo za bas gitaru snage 20W. Šest COSM modela pojačanja, sedam efekata, Tropojasni EQ, bass tuner...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 131
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gitarska pojačala

Šifra Proizvoda: 41547

Poslednja cena bila je: 36999 din

Karakteristike proizvoda: Roland Cube-20XL B Bas pojačalo 709942

Roland Cube-20XL B

Bas pojačalo

Izlazna snaga: 20 W max

Nominalni ulazni signal: BASS INPUT: -10 dBu/1 M ohm, AUX IN: -10 dBu

Zvučnik: 20 cm

Kontrole: POWER, SHAPE, TUNER, POWER SQUEEZER, [COMP/DRIVE], COMP/DRIVE Knob (COMP, DRIVE), COSM AMPLIFIER, TYPE Switch (SUPER FLAT, FLIP TOP, B MAN, BASS360, SESSION, CONCERT 810), GAIN Knob, VOLUME Knob, EQUALIZER, BASS Knob, MIDDLE Knob, TREBLE Knob, EFX/SOLO, EFX/SOLO Knob (CHORUS, SOLO, POLY OCTAVE), DELAY/REVERB Knob (DELAY, REVERB)

Indikatori: JC CLEAN, LEAD, SOLO (MEMORY), EFX, DELAY, REVERB, TUNER, TAP

Konektori: POWER Switch, SHAPE Switch, TUNER Switch, POWER SQUEEZER Switch, COMP/DRIVE Knob, TYPE Switch (SUPER FLAT, FLIP TOP, B MAN, BASS360, SESSION, CONCERT 810), GAIN Knob, VOLUME Knob, BASS Knob, MIDDLE Knob, TREBLE Knob, EFX/SOLO Knob (CHORUS, SOLO, POLY OCTAVE), DELAY/REVERB Knob

Dimenzije: 335 mm x 327 mm x 335 mm

Opis proizvoda: Roland Cube-20XL B Bas pojačalo 709942

XL snaga i za basiste!

Nakon što su CUBE pojačala unapređena u XL, vreme je i za CUBE BASS pojačala da se unaprede. CUBE XL BASS pojačala su i dalje prenosiva, i lagana, kao što je i standardno za CUBE, ali su dobila poboljšanja koje donosi XL generacija.. Ova najnovija pojačala su i dalje veoma jaka, a poseduju i specijalnu FFP i COSM tehnologiju. FFP je jedna od Rolandovih osnovnih tehnologija kod koje svaka komponenta - pojačalo, kućište i zvučnik, izvlači maksimalno efikasan učinak za neverovatnu snagu iz tako male kutije.

Najmanje u liniji XL Bass pojačala je CUBE-20XL BASS, koje poseduje 20 watta snage, specijalni zvučnik od 8 incha, šest COSM modela pojačanja, efekte profesionalnog kvaliteta (Reverb, Delay, Chorus, Solo, Poly Octave, Compression i Overdrive), Power Squeezer funkciju za jak zvuk i pri niskom nivou pojačanja i tropojasni ekvilajzer.

Ultra-kompaktno bass pojačalo od 20-watta sa specijalnim zvučnikom od 8 incha
Šest COSM modela pojačanja
Sedam efekata, među kojima su novi DRIVE i POLY OCTAVE
POWER SQUEEZER funkcija omogućuje bogat, snažan zvuk i pri niskom nivou pojačanja, što je izuzetno korisno kod okruženja gde ne sme previše da se pojača zvuk
Tropojasni EQ za još preciznije podešavanje zvuka
Ugrađen je i bass tuner




Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.