Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland VT-12 Vocal Trainer uređaj za praćenje tonaliteta glasa tokom pevanja crni 703410

Vrhunski džepni vokalni trener - uvežbajte svoj glas uz pomoć uređaja koji prati tonalitet glasa tokom pevanja! Provera harmonije i tempa, metronom, snimanje glasa...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 85
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mikrofoni

Šifra Proizvoda: 41564

Poslednja cena bila je: 25999 din

Karakteristike proizvoda: Roland VT-12 Vocal Trainer uređaj za praćenje tonaliteta glasa tokom pevanja crni 703410

Roland VT-12

Vocal Trainer

Uređaj za praćenje tonaliteta glasa tokom pevanja

Pratite tonalitet glasa u polustepenima na ekranu sa pozadinskim osvetljenjem

Detektuje dva glasa istovremeno za vežbanje u istom tempu i intonaciji

Dolazi sa ugrađenim audio vežbama sa vodičima i pratećim pesmama, kao i knjigom u izdavaštvu Berklee Press-a; za zagrevanje i osnovne vežbe - pitch meter poredi tonalitet vašeg glasa sa ugrađenim vokalnim vodičem

50 Concone Op. 9 klasičnih vežbi za glas sa klavirskom pratnjom i melodijskim vodičem

Istovremeno prikazivanje tonaliteta melodijskog vodiča i vašeg tonaliteta

Review funkcija za trenutnu reprodukciju vašeg snimljenog izvođenja

REC IN džek (stereo mini) za snimanje pesama

Metronom sa tap tempom

Nožica za postavljanje na ravnoj površini

Rad na dve AA baterije (alkalne ili Ni-MH punjive - kupuju se posebno)

Opis proizvoda: Roland VT-12 Vocal Trainer uređaj za praćenje tonaliteta glasa tokom pevanja crni 703410

Vrhunski džepni vokalni trener
Pored brojnih ugrađenih vežbi za unapređivanje vokalnih sposobnosti, VT-12 poseduje i mogućnost praćenja tonaliteta glasa tokom pevanja, u realnom vremenu i uz grafički prikaz na ekranu sa pozadinskim osvetljenjem. Moguća je i detekcija dva glasa istovremeno za vežbanje u dvoje u istom tempu i intonaciji. VT-12 poseduje i ugrađene vodiče i prateće pesme zasnovane na knjizi Berklee Press-a (odeljenje za izdavaštvo muzičkog koledža BERKLEE COLLEGE OF MUSIC), kao i 50 Concone klasičnih vežbi za glas.

VT-12 je idealna integracija tjunera, rekordera i metronoma. Njegovo malo i lako za korišćenje telo poseduje sve elemente neophodne za obučavanje glasa. Na tržištu postoji veliki broj različitih alata za instrumentaliste, ali ni jedan nije ni nalik VT-12, iz razloga što je ovaj isključivo namenjen pevačima, a kao takav je nezamenljiva pomoć profesorima i učenicima. - Anne Peckham, Chair, Voice Department, Berklee College of Music

Vizuelni prikaz tonaliteta
Dok pevate, VT-12 prati tonalitet Vašeg glasa i grafički ga prikazuje u polustepenima na ekranu sa pozadinskim osvetljenjem, i sve to u realnom vremenu. Osvetljenost prikaza postaje jača ako ste u ispravnom tonalitetu, u suprotnom ona slabi. Ukoliko se koristi "vodič", na ekranu se prikazuju oznake otpevanih nota (u opsegu od preko 24 polu-tona).

Ova funkcija je naročito korisna učiteljima koji žele da pokažu svojim učenicima kada pevaju u ispravnom tonalitetu.

Provera harmonije
VT-12 detektuje i prikazuje tonalitet dva glasa istovremeno, što je idealno ukoliko vežbate sa učiteljem ili kolegom. Dostupna su vam tri modusa detekcije: MONO EQUAL (jedan glas, jedan tempo); CHORD EQUAL (dva glasa u istom tempu); CHORD JUST ( dva glasa se detektuju samo intonacijom). Članovi hora ili a cappella izvođači sa VT-12 mogu proveriti ispravnost svojih harmonija.

Provera tempa
Ne treba zaboraviti da pored tonaliteta, koji je od ključnog značaja, i tempo poseduje jednaku važnost. Stoga Vam je na raspolaganju ugrađen metronom sa tap tempom za vežbanje u ispravnom tonalitetu.

Berklee Press
VT-12 dolazi sa knjigom za učenje i audio zapisima u izdavaštvu Berklee Press-a (odeljenje za izdavaštvo muzičkog koledža BERKLEE COLLEGE OF MUSIC). Vocal Workouts for the Contemporary Singer vas podučava važnim telesnim vežbama (sa ilustracijama), pravilnom disanju i više. Pored standardnih "vodiča" za zagrevanje, VT-12 pokriva veliki broj žanrova raznovrsnim izborom pesama. Dostupne su Vam Minus-one pratnje, kao i dvodelne i trodelne harmonijske vežbe.

Concone klasične vežbe za glas
VT-12 poseduje 50 Concone Op. 9 klasičnih vežbi za glas. Svaka od 50 lekcija dolazi sa melodijskim "vodičima" u realnom vremenu i klavirskom pratnjom za srednji glas. Ukoliko želite, melodijski "vodič" se može isključiti za samo pevanje uz klavirsku pratnju.

Review funkcija
VT-12 automatski snima Vaš glas. Da bi ste poslušali snimak, jednostavno pritisnite REVIEW taster. Ovu funkciju možete koristiti i uz metronom kako bi ste proverili svoj tempo.

Proširite svoje iskustvo
REC IN funkcija Vam omogućava lako povezivanje dodatnih uređaja, kao što su MP3 ili CD plejeri. Na raspolaganju vam je 10 memorijskih baza za pohranjivanje snimaka, do 10 minuta trajanja po svakom. Snimanje je neverovatno lako: nakon što povežete dodatan uređaj preko REC IN ulaza, VT-12 automatski prelazi u record-standby režim rada. Jednostavno odaberite slobodnu bazu, pritisnite Start/Stop taster, i otpočnite reprodukciju sa povezanog uređaja. Nakon toga, možete nasnimiti vaš glas preko snimljenog materijala i proceniti svoje izvođenje pritiskom na REVIEW taster.



Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.