Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Procesor za obradu glasa sa efektima Boss VE-5 RD Vocal Processor crveni 714843

Prenosivi efekt procesor i looper namenjen vokalnim umetnicima. Savršen je za pevanje uživo. Sjajni preseti i efekti visokog kvaliteta sa mogućnošću snimanja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 122
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mikrofoni

Šifra Proizvoda: 41565

Poslednja cena bila je: 30290 din

Karakteristike proizvoda: Procesor za obradu glasa sa efektima Boss VE-5 RD Vocal Processor crveni 714843

Boss VE-5 RD Vocal Processor

Procesor za obradu glasa sa efektima

Jednostavnost korišćenja -pristup funkcijama pritiskom na jedan taster

Šest vrsta veoma kvalitetnih vokalnih efekata iz VE-20 - Reverb, Delay, Double/Harmony, Dynamics, Pitch Correct, Tone/SFX

Phrase Looper omogućuje upečatljive vokalne performanse sa harmonijom i layerovanim beatboxingom - perkusionim zvucima koji se pevaju

Favorite Sound funkcija omogućuje brz pristup omiljenim zvucima

Idealan za performans uživo i u studiju

Poseduje ugrađeni mikrofon za sve namene

Aux ulaz za miks sa muzikom sa eksternog izvora

Radi i na 4 AA baterije pa se može koristiti i na ulici

Ispravljač za napajanje PSA serije i baterije se ne isporučuju uz uređaj

Dimenzije: 178 x 108 x 55 mm

Nominalni ulazni nivo: MIC IN: -40 dBu (MicSens = 40), AUX IN: -20 dBu

Ulazna Impedansa: MIC IN: 4 k ohma, AUX IN: 22 k ohma

Nominalni izlazni nivo: XLR OUT: -40 dBu, PHONES/LINE: -20 dBu

Izlazna Impedansa: XLR OUT: 600 ohma, PHONES/LINE: 66 ohma

Memorija: 50 zvukova

Phrase Loop: 38 sec. (samo Mono)

Ekran: 16 karaktera, 2 linije (pozad. osvetljen LCD)

Konektori:

- MIC IN jack/XLR (balansirani, phantom napajanje: DC 48 V, 10 mA Max), 1/4 TRS phono (balansirani)

- AUX IN Jack (Stereo mini phono),

- XLR OUT jack (XLR)

- PHONES/LINE jack (Stereo mini)

- CTL 1, 2 Jack (1/4 TRS phono)

- DC IN Jack (DC 9 V) za ispravljač PSA Roland serije

Opis proizvoda: Procesor za obradu glasa sa efektima Boss VE-5 RD Vocal Processor crveni 714843

VE-5 Vocal Performer je mali prenosivi personalni efekt procesor i looper namenjen vokalnim umetnicima. Jednostavan je za upotrebu, moguće ga je postaviti na stalak za mikrofon, i namenjen je svima - od profesionalnih vokalista do amatera koji se žele zabaviti pevajući. Iako je fizički mali i lagan, efekti koje poseduje su vrhunski, kopirani sa veoma popularnog VE-20 Vocal Performer a. Radi i na baterije i poseduje mogućnost loopovanja fraza, VE-5 je idealan za pevače koji žele da unesu novu dimenziju kreativnosti. aja. Nakon toga, možete nasnimiti vaš glas preko snimljenog materijala i proceniti svoje izvođenje pritiskom na REVIEW taster.

Jednostavno korišćenje
Od početnika do profesionalaca, svako ko se bavi pevanjem može uživati u sjajnim rezultatima koje pruža VE-5. Ovaj kreativni procesor će rado koristiti čak i oni koji mrze tehnologiju ili nisu muzičari. jer je toliko jednostavan za upotrebu. Tu je na primer sjajna Favorite Sound funkcija koja omogućuje trenutni izbor omiljenih boja zvuka pritiskom na taster.

Razne primene
VE-5 se koristi u raznim situacijama. Savršen je za pevanje uživo, a držač koji se dobija uz njega omogućuje da se postavi na bilo koji standardni mikrofonski stalak. Neke od funkcija VE-5 se mogu kontrolisati i bez korišćenja ruku - preko pedala. Kada radi na baterije, VE-5 postaje idealan alat za ulične pevače, ali je sjajan za korišćenje i u studijima ili u kućnom okruženju.

Sjajni preseti i efekti visokog kvaliteta
VE-5 poseduje 6 vrsta visoko kvalitetnih efekata i raznih specijalnih procesora zvuka, skinutih sa VE-20. Ulepšavanje glasa sjajnim Reverb ili Delay efektima ili kontrola jačine zvuka sa Dynamics funkcijom su samo neke od mogućnosti koje poseduje Moguće je obogaćivanje glasa Double/Harmonizerom i korekcija intonacije s Pitch Correct funkcijom. Za jedinstvene upečatljive prostorne efekte mogu se koristiti Distortion, Radio i Strobe efekti. Moguće je čak i napraviti jedinstvene pitch-correct/hard-tune efekte koji se sve više koriste u modernim hip-hop i pop hitovima.

Phrase Looper
Nasnimavanje i lupovanje glasa je zabavno sa Phrase Looper funkcijom VE-5. Moguće je napraviti harmonije u realnom vremenu ili pevati na perkusione glasove koje ste sami prethodno snimili i lupovali. Ovo je samo deo kreativnih mogućnosti koje značajno proširuju mogućnosti vokalnog performansa.



Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.