Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Procesor za obradu glasa sa efektima Boss VE-20 Vocal Processor 714840

VE-20 je efekt procesor - looper namenjen pevačima. Savršen za pevanje uživo. Sjajni preseti, efekti visokog kvaliteta, ispravljanje visine glasa...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 85
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mikrofoni

Šifra Proizvoda: 41566

Poslednja cena bila je: 32790 din

Karakteristike proizvoda: Procesor za obradu glasa sa efektima Boss VE-20 Vocal Processor 714840

Boss VE-20 RD Vocal Processor

Procesor za obradu glasa sa efektima

Specijalni efekti za vokalne umetnike, kao to su Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay itd.

Moguće je kreirati ukupno 3 kanala harmonije i layerovati zvuk

Funkcije za korekciju visine glasa u realnom vremenu

Specijalni efekti, kao to su Distortion, Radio i Strobe

Phrase Looper sa mogućnošću snimanja do 38 sekundi (mono)

Phantom napajanje za kondenzatorske mikrofone

Mogućnost rada na 6 AA baterija ili pomoću ispravljača

Jednostavno korišćenje, sigurna i čvrsta BOSS izrada

Dimenzije: 173 x 158 x 57 mm

Nominalni ulazni nivo: INPUT: -40 dBu (Mic Sens = 40)

Ulazna Impedansa: INPUT: 4 k ohms

Nominalni izlazni nivo: OUTPUT: -40 dBu, PHONES/LINE: -25 dBu

Izlazna Impedansa: OUTPUT: 600 ohms, PHONES/LINE: 66 ohms

Memorija: 50 + 30 zvukova

Phrase Loop: Mono 38 sec.

Ekran: 16 karaktera, 2 linije (pozad. osvetljen LCD)

Konektori: INPUT jack: XLR type (balanced, phantom power +48 V), 1/4 inch TRS phone type (balanced), OUTPUT jacks (L/MONO, R): XLR type, PHONES/LINE jack: Stereo 1/4 inch phone type, DC IN jack

Opis proizvoda: Procesor za obradu glasa sa efektima Boss VE-20 Vocal Processor 714840

Ko kaže da su pedale samo za gitariste? VE-20 je napravljen baš za vokalne umetnike, i u njega je ugrađena najbolja i najnovija tehnologija za obradu vokalnih efekata koju možete naći. Jednostavnim pritiskom na pedalu možete u trenu dodati bogate vokalne harmonije svojem glasu, korekciju visine glasa, a možete se kreativno poigrati i specijalnim efektima kao to su Distortion, Radio i Strobe. Možete čak i u realnom vremenu kreirati lupove i layerovati zvuk pomoću Phase Looper funkcije. VE-20 je moguće koristiti na svakom mestu, jer radi i na baterije.

BOSS VE-20 podiže vaš glas na sasvim novi nivo! VE-20 poseduje vrhunske kvalitetne efekte za pevače i pevačice, kao na primer Reverb, Delay, Dynamics, Chorus, itd. Do sada su ti efekti bili teško dostupni samim pevačima, ali VE-20 poseduje izuzetno jednostavan interfejs koji u potpunosti olakšava kontrolu vokala. Jednostavno se pozovu željene postavke i peva - nema potrebe za programiranjem. VE-20 je veoma praktičan efekt procesor dovoljno jednostavan i za početnike. Naravno, ako želite, VE-20 vam omogućuje da sami kreirate efekte, uz mnoštvo korisnih ugrađenih alata.

Dodajte bogatu harmoniju vašem solo pevanju, u realnom vremenu. Izaberite harmonijski interval, ili kreirajte višekanalne, kao gornja i donja terca, i pohranite ih kako bi ih mogli pozvati kad god zaželite. Možete i obogatiti solo sa Double Track efektom. A najbolja stvar je da je VE-20 izuzetno jednostavan za upotrebu. Nema potrebe za programiranjem, ni ubacivanjem nota sa klavijature, kao to je to slučaj sa Vocoderom - ovde jednostavno pevate i pustite da VE-20 odradi ostalo!

Phrase Loop
Pevajte, snimite, lupujte, i nasnimite na njega sa sjajnom Phrase Looper funkcijom, nasleđenom od BOSSovog popularnog RE-20XL Loop Station-a. Možete snimiti do 38 sekundi u mono tehnici, lupovati i nasnimavati fraze, koje možete pozvati i koristiti u realnom vremenu, i sve to raditi direktno dok ste na sceni. U svakom slučaju ovaj će uređaj zapanjiti slušaoce!

Specijalni efekti
Osim harmonije i ispravljanja visine glasa, VE-20 poseduje izražajnu kolekciju specijalnih efekata, kao to su Electric, Robot, Strobe, Distortion, Chorus, i Reverb.

Čvrsta i jaka izrada
Iste čvrste metalne konstrukcije kao i sve BOSS pedale, VE-20 je napravljen da traje doveka. Veličine je iste kao i BOSS twin pedale, pa je lako moguće smestiti u postojeće BOSS kofere i torbe.



Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.