Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mini muzički studio za snimanje Boss BR-80 Digital Recorder 704281

Studio za poneti! Dovoljno mali da stane u džep, BOSS MICRO BR BR-80 je savršen portabl uređaj za snimanje i reprodukciju zvuka! MTR, eBand, Live Rec, ugrađen stereo mikrofon...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 90
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Razni instrumenti i oprema

Šifra Proizvoda: 41584

Poslednja cena bila je: 30290 din

Karakteristike proizvoda: Mini muzički studio za snimanje Boss BR-80 Digital Recorder 704281

Mini muzički studio za snimanje

Boss BR-80 Digital Recorder

Tri funkcije: MTR (multi-track recorder), eBand i Live Rec

Snima direktno na SD/SDHC memorijsku karticu (do 32 GB) - kupuje se posebno

Visokokvalitetni stereo kondenzatorski mikrofon za trenutno snimanje

64 V-kanala i osam simultanih kanala reprodukcije

eBand funkcija za function for phrase training and play-along tracks

Velika biblioteka pratećih i ritam paterna

Vrhunske COSM boje i efekti

Može se koristiti i kao USB audio interfejs sa ugrađenim efektima

SONAR X1 LE

MTR: Broj kanala: 8, Broj simultanih kanala za snimanje: 2, V-Track: 64 (8 V-Tracks po svakom kanalu)

eBand: Broj kanala: 2 (stereo), Broj simultanih kanala za snimanje: 2 (stereo)

Live Rec: Broj kanala: 2 (stereo), Broj simultanih kanala za snimanje: 2

Memorija: SDHC Memorijska kartica(4 GB do 32 GB) ili SD Memorijska kartica(1 GB do 2 GB)

Konektori: GUITAR/MIC IN džek (1/4 phono), LINE IN džek (Stereo minijaturni phono), PHONES/LINE OUT džek (Stereo minijaturni phono), USB konektor (mini-B), DC IN džek

Napajanje: DC 9V: AC Adapter PSA serija(ne isporučuje se uz proizvod) ili baterije(AA) x 2 (ne isporučuju se uz proizvod)

Dimenzije: 138 x 86 x 22 mm

Opis proizvoda: Mini muzički studio za snimanje Boss BR-80 Digital Recorder 704281

Dovoljno mali da stane u džep, BOSS MICRO BR BR-80 je savršena portabl alatka za snimanje i reprodukciju zvuka. Stvarajte, snimajte i izvodite muziku: tu je osmokanalna MTR (Multi-Track Recorder) funkcija; eBand funkcija za scensko praćenje; Live Rec funkcija za trenutno snimanje visokokvalitetnih stereo snimaka. Ove tri funkcije možete i kombinovati -Live Rec snima Vašu ideju, MTR priprema snimak za dalju produkciju, a eBand koristi gotovu pesmu kao pratnju na živim svirkama.

Studio za poneti
Nek Vas veličina ne zavara! MTR (Multi-Track Recorder) funkcija nudi 64 V-Tracks (kanala) sa osam simultanih kanala reprodukcije. Dodatno, zaseban stereo ritam kanal je obezbeđen, kao i interna biblioteka puna fantastičnih ritmova. Intuitivni korisnički interfejs je karakterističan za BOSS BR seriju, sa grafičkim rešenjem nalik konvencionalnim konzolama za snimanje. Sa ekvilajzerom, reverbom, naprednim funkcijama za mastering, vrhunskim COSM bojama i efektima za gitaru, bass i vokale, MICRO BR BR-80 je spreman za snimanje profesionalnog kvaliteta.

Virtualni bend
eBand funkcija je zabavan način za sviranje uz pratnju Vaših omiljenih pesama. Sa eBand Song List Editorom možete importovati CD, MP3 i WAV audio fajlove sa kompjutera preko USB kabla. Center Cancel funkcija smanjuje jačinu postojećih vokala i soloa, pružajući Vam mogućnost pevanja i sviranja uz odabranu pesmu. Takođe, možete i snimiti Vaše izvođenje i podesiti brzinu reprodukcije i/ili pitch-a po želji.

Ugrađen stereo mikrofon
Zahvaljujući ugrađenim visokokvalitetnim stereo kondenzatorskim mikrofonima, možete snimiti vokale, gitarske deonice i ideje uopšte, kad god poželite.

Visokokvalitetni Multi FX
MICRO BR BR-80 dolazi sa izborom profesionalnih multi-efekata, osnaženih novim DSP čipom. Dostupno Vam je preko 40 COSM boja snažnih gitara i bas zvukova. Predefinisani pačevi omogućavaju kako početnicima tako i profesionalcima trenutno uživanje u visokokvalitetnim zvukovima, a moguće je i podešavanje parametara do najsitnijih detalja. Zasebni vokalni efekti, nalik popularnom VE-20, uključuju doubling, harmony efekte, pitch korekciju, itd.

PC Companion
MICRO BR BR-80 može se koristiti kao digitalni snimač ili zvučna kartica za kompjuter. Cakewalk SONAR X1 LE DAW (za Windows), pruža idealno okruženje za produkciju i snimanje, kao i širok izbor COSM boja i efekata. Wave Converter omogućava lako razmenjivanje podataka između MICRO BR BR-80 i SONAR X1 LE , ili bilo kog drugog DAW-a.



Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.