Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

AlergoNazal Gel 8gr

Smanjuje količinu udahnutih čestica polena, prašine, gljivica i životinjske dlake. Koristi se kao hvatač čestica koje udisanjem izazivaju alergije.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 231
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 4169

Poslednja cena bila je: 890 din

Karakteristike proizvoda: AlergoNazal Gel 8gr

AlergoNazal Gel 8gr

Gel za sprečavanje alergije

Ublažava svrab, crvenilo i sekreciju iz nosa

Smanjuje zapaljensku reakciju sluzokože nosa i oka

Bez kortikosteroida

Pakovanje : Flašica 8 g

Svi proizvodi Dermamedica proizvedeni su po svetski priznatoj recepturi dr. Kozerv - dermatolog, 14. godina u dermatološkoj praksi. Profesionalni konsultant za Irradia Medicinsk Teknik, Sweden, Ellman International Inc. USA, Meyer Haake Medical Innovations, Germany, član SCG i Evropskog udruženja za lasersku i estetsku hirurgiju i Međunarodnog udruženja za kozmetičku dermatologiju.

Opis proizvoda: AlergoNazal Gel 8gr

AlergoNazalGel je gel za lokalnu primenu i koristi se kao hvatač polena i drugih čestica koje udisanjem mogu da izazovu alergije u gornjem i donjem disajnom putu, u prvom redu polena trava, korova, drveća, čestica prašine, životinjske dlake, buđi i drugih aeropolutanata. Efektivno dejstvo posle nanošenja preparata je 4 sata. Nalazi se u pakovanju od 8 grama, što omogućava pravilno nanošenje preparata u toku jednog meseca.

Dejstvo: Ublažava svrab, crvenilo i sekreciju iz nosa. Smanjuje zapaljensku reakciju sluzokože nosa i oka, time što sprečava udisanje potencijalnih alergena. Omogućava normalno funkcionisanje cilijarnog epitela nosnih hodnika. Usled turbulencije mikro čestica i slepljivanja istih za gelatinoznu masu preparata, uspešnost zadržavanja čestica se kreće do 92%.

Način primene: Najbolji rezultat se postiže primenom 4 do 5 puta na dan. Prvo nanošenje je u jutarnjim satima odmah nakon buđenja, a potom se ponavlja nanošenje neposredno pre aktivnosti gde su alergeni prisutni u vazduhu, te na kraju dana neposredno pred spavanje.

Preparat je bez kortikosteroida, a koristi se kao preventivno sredstvo ili kao dodatak terapiji u akutnim fazama alergijskih oboljenja disajnog puta.

Sastav:
Pakovanje flašica 8 g

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.