Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Linoderm Mleko 150ml

Namenjeno tretmanu veoma suve, osetljive, alergijski i ekcemski izmenjenje kože.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 170
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 4183

Poslednja cena bila je: 1390 din

Karakteristike proizvoda: Linoderm Mleko 150ml

Linoderm Mleko 150ml

Prvoklasne fitoaktivne supstance

Urea

Biljna ulja dobijena organskom proizvodnjom

Izrazito vlaži i neguje

Otklanja neprijatan osećaj zatezanja i peckanja kože

Svi proizvodi Dermamedica proizvedeni su po svetski priznatoj recepturi dr. Kozerv

Dr Kozarev, dermatolog, 14. godina u dermatološkoj praksi. Profesionalni konsultant za Irradia Medicinsk Teknik, Sweden, Ellman International Inc. USA, Meyer Haake Medical Innovations, Germany, član SCG i Evropskog udruženja za lasersku i estetsku hirurgiju i Međunarodnog udruženja za kozmetičku dermatologiju.

Opis proizvoda: Linoderm Mleko 150ml

Sprovođenje odgovarajuće terapije ekcema je osnovni korak u svakom terapijskom režimu, ali je primena brižljivo odabranog preparata za negu kože od izuzetnog značaja, kako zbog skraćivanje terapije kortikosteroidima za lokalnu primenu tako i sprečavanja recidiva.

Dokazano je da je u ekcemu smenjena i oštećena funkcija kožne barijere, povećan transepidermalni gubitak vlage, smanjen nivo gama linoleinske kiseline, što vodi posledičnoj suvoći kože.

Koža izložena emisiji aeroalergena, toksičnih polutanata i drugih čestica aerozagađenja, odgovara fenomenom gubitaka vlažnosti i indirektnog pogoršanje kliničke slike ekcema.

Namenjen je tretmanu veoma suve, osetljive, alergijski i ekcemski izmenjenje kože. Posebno se preporučuje osobama sa posebnim potrebama kože, koja zahteva posebnu negu u različitim fazama životnog ciklusa, kako za novorođenu decu tako i za žene u menopauzi, a posebno osobe oba pola starije životne dobi kojima je potrebno prirodna nadoknada izgubljene vlažnosti i masnoće kože.

Linoderma mleko za vlaženje kože sadrži prvoklasne fitoaktivne supstance, ureu i biljna ulja dobijena organskom proizvodnjom, te izrazito vlaže i neguju, otklanjaju neprijatan osećaj zatezanja i peckanja kože.
U redovnoj, svakodnevnoj nezi dovodi do akumuliranja vode u površnom sloju, omekšava i povećava elatičnost kože, te jača zaštitnu funkciju kože.

Ovi efekti su posledica inkorporiranja ulja sa značajnim sadržajem fosfolipida, sterola, vitamina E, te linolne i lonoleinske kiseline.

Zato i nadoknada ovih masnih komponenti u preparatima tipa Linoderma mleko za vlaženje kože imitira prirodne procese obnavljanja masnih komponenti zaštitnog sloja.

U skladu sa anatomskim i fiziološkim karakteristikama kože novorođenčadi Linoderma mleko za vlaženje ispunjava posebne zahteve zaštite njihove kože.

Činjenica da je koža novorođenčeta smanjene zaštitne funkcije i sa povećanom tendencijom isušivanja, nanošenje Linoderma vlažnog mleka PH 4.8 treba da bude osnovni deo rutine u nezi svakog novorođenčeta i deteta.

Preparati kolekcije Linoderma su dermatološki testirana od strane referentnih dermatologa, izuzetne su podnošljivosti, namenjeni optimalnoj zaštiti i nezi koja podržava prirodne regenerativne potencijale.
Iz laboratorije Dermamedice najnoviji dermatološki trendovi pretočeni u sigurnu i efikasnu dermokozmetičku liniju Linoderma.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.