Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jastuk za sedenje od ljuspica heljde Podmetač Predah

Jastuk za sedenje punjen ljuspicama heljde. Pruža prijatan osećaj udobnosti tokom sedenja. Možete ga koristiti svuda, kod kuće, na poslu ili tokom vožnje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 132
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Jastuci Za Stolice i Prekrivači

Šifra Proizvoda: 42688

Poslednja cena bila je: 1160 din

Karakteristike proizvoda: Jastuk za sedenje od ljuspica heljde Podmetač Predah

Jastuk za sedenje

Punjenje: 100% ljuspice heljde

Dimenzije: 41x41cm

Udoban

Obezbeđuje nesmetanu cirkulaciju

Opis proizvoda: Jastuk za sedenje od ljuspica heljde Podmetač Predah

Jastuk za sedenje punjen ljuspicama heljde. Pruža prijatan osećaj udobnosti tokom sedenja. Možete ga koristiti svuda, kod kuće, na poslu ili tokom vožnje.

Jastuk od heljdinih ljuspica se koristi za ublažavanje mnogih tegoba: bolesti mišića vrata i ramena povreda, ukočenosti i upale vrata i ramena, astme i alergije na kućnu prašinu i grinje, glavobolje i migrene, slabe cirkulacije, nesanice, hrkanja i znojenja tokom spavanja.

Šta je heljda? Heljda je kraljica planina koja se u našim krajevima koristila kao zdrava, lekovita, ali i hlebna biljka. Ljuspice su omotač i zaštitni deo zrna heljde koje nastaju mlevenjem ili ljuštenjem. Sadrže najviše celuloze, a zbog sadržaja silicijumske kiseline ljuspice su samosterilne i veoma čiste, a kontakt sa telom je veoma prijatan.

Kome je namenjen? Koriste ga deca i stariji, koji su zdravi i koji žele lepo da se osećaju. Idealni su za ljude koji vole da menjaju položaj tela dok spavaju.

Kako deluje? Ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan i antialergijski.

Zašto su posebni? Proizvod punjen ljuspicama heljde leti daruje istinsku svežinu tokom vrelih noći kad se pre upotrebe malo ohladi u frižideru. Zimi se može zagrejat na radijatoru ili blizu peći pa će dugo čuvati toplotu tokom noći. Sasvim prirodno dobro podnosi toplotu i hladnoću.

Koliko traju? Poželjno je zameniti jastuke u roku od 2 do 4 godine.

Kako se održavaju? Jastuk s vremena na vreme treba protresti i prosunčati, a jastučnicu prati uobičajeno. Uvlaku možete isprazniti na mali šnir sa strane.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.