Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dečija kućica iz snova

Kućica o kojoj svako dete sanja, koju će moći da napravi, uredi i oboji po svojoj želji! Uz sklopivu kućicu, dete dobija vodoperive flomastere i nalepnice za dekoraciju.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 176
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kućice Za Decu Šatori Tuneli

Šifra Proizvoda: 42712

Poslednja cena bila je: 3999 din

Karakteristike proizvoda: Dečija kućica iz snova

Dečija kućica

Moja kućica iz snova

Složiva i namenjena za igru, crtanje, bojenje, lepljenje...

Razvija kreativnost, koordinaciju, motoriku i opažanja kod dece

Komplet sadrži:

- kartonsku kućicu sa štampanim šablonom za bojenje

- vodoperive flomastere, 12 komada, turbo max GIOTTO

- nalepnice, 10 komada

- upustvo za upotrebu

Dimenzije sklopljene kućice (DXŠXV): 1330 x 910 x 1380mm

Uzrast: za decu od 3 i više godina

Proizvodeno u Srbiji, sertifikovano po ISO standardima ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004Potvrda od Gradskog zavoda za zdravlje Beograd da je u skladu sa važećim zdravstvenim propisima Republike Srbije.

Opis proizvoda: Dečija kućica iz snova

Zamislite da možete da imate svoju kuću iz snova! Koje bi veličine ona bila, koje boje i šta bi sve sadržala? Ako vama to nije pošlo za rukom, sada vaše dete ima priliku da napravi dom po svojoj meri i želji, tačno onakav kakav njemu odgovara! Kućica mojih snova je baš to – mesto o kome svako dete sanja i u kome se sanjaju najlepši snovi.

Mi smo se pobrinuli da vaše dete dobije alat za građenje snova. Uz sklopivu kartonsku kućicu, dete dobija vodoperive flomastere i samolepljivi kolaž pomoću kojih će kreirati sopstveni dom. Pored toga što može da oboji već nacrtane forme na spoljašnjem delu kućice, tako po svojoj volji uređuje unutrašnjost po svojoj želji. Na taj način dete stvara predstavu o prostoru, uočava bitne detalje oko sebe, uči o funkciji stvari koje svakodnevno upotrebljava i podstiče svoju maštu i kreativnost.
Kućica mojih snova, edukativna dečija igračka, je napravljena je od biorazgradivih materijala koji ne zagađuju prirodu i na svaki način je potpuno bezbedna za vaše dete.
Zajedno stvaramo bolji, lepši, zabavniji i kreativniji svet, u kome svako dete može da proživi sopstvenu bajku. Zajedno stvaramo dom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.