Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Beurer masažer pojas EM-30

Pojas koji stimuliše rad mišića abdomena, za obim struka 70-130cm, 5 trening programa, 2 godine garancije.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 242
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masažeri Za Leđa, Celulit, Vrat

Šifra Proizvoda: 4274

Poslednja cena bila je: 4240 din

Karakteristike proizvoda: Beurer masažer pojas EM-30

Beurer masažer pojas EM-30

Pojas koji stimuliše rad mišića abdomena

Za obim struka 70-130cm

5 trening programa

2 godine garancije

Opis proizvoda: Beurer masažer pojas EM-30

Beurer EM-30 može vam pomoći da dobijte telo iz vaših snova - dok obavljate kućne poslove, čitate novine, perete kola, radite u bašti ili dok gledate svoju omiljenu seriju. Da! - bez obzira na godine ili pol vaša figura može biti savršena. Čvrsto oblikovan stomak, butine bez naslaga sala, zadnjica kakvu ste želeli, oblikovane grudi i dobro definisane noge postaju stvarnost.

Čak se i profesionalni sportisti opredeljuju za ovaj metod vežbanja uz svoj uobičajeni režim treninga. Sada i vi možete koristiti prednosti ovog aparata po neverovatno popularnoj ceni. Ovaj aparat fukcioniše na sledećem principu: Beurer EM-30 stvara blage električne impulse koji se prenose putem pojasa i elektroda na telo. Ovi potpuno bezbedni impulsi efikasno i bez bola stežu i opuštaju vaše mišiće i na taj način vrlo efikasno vežbate.

Posle porođaja ili jednostavno usled nedostatka vežbanja i lošeg držanja, mišići postaju opušteni i slabi, što nas često navodi na pomisao da bi bilo dobro držati dijetu!

Prosto smanjenje kalorija da bi se dostigla -figura iz snova- nije uvek dovoljno rešenje, a šta ako vam je teško da posećujete teretanu ili vežbate kod kuće?

KOLIKO BRZO ĆU PRIMETITI VIDLJIVA POBOLJŠANJA? - primenjujte naš program 30 minuta dnevno i on će dovesti do poboljšanja u roku od 21 do 28 dana. Duže korišćenje Beurer EM-30 u kombinaciji sa fizičkim aktivnostima, kao što su šetnja ili vožnja bicikla, pomoći će vam da se vidljivi rezultati pojave mnogo brže. Od velike pomoći je i pravilna ishrana i smanjenje unosa alkohonih pića.

Beurer EM-30 će pomoći da se opušteni mišići vrate u njihovo čvrsto prirodno stanje i u velikoj meri će otkloniti celulit na stomaku, bokovima, butinama i zadnjici. Pošto radi na baterije i lako je prenosiv, možete oblikovati i jačati mišiće i vršiti masažu dok ste na poslu, čitate knjigu, obavljate kućne poslove, šetate psa ili gledate televiziju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.