Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Microsoft Windows Vista Home Premium

Kupite originalni Windows i koristite prednosti legalnog software-a Pouzdanost, funkcionalnost i stalna unapređenja koja očekujete i zaslužujete su dostupna samo ako posedujete originalnu kopiju operativnog sistema Windows Vista.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Antivirusi i Operativni Sistemi

Šifra Proizvoda: 4296

Poslednja cena bila je: 25900 din

Karakteristike proizvoda: Microsoft Windows Vista Home Premium

Microsoft Windows Vista Home Premium

Kupite originalni Windows

Pouzdanost, funkcionalnost i stalna unapređenja koja očekujete i zaslužujete dostupna su samo ako posedujete originalnu kopiju operativnog sistema Windows Vista.

Windows Anytime Upgrade

Kada budete spremni za nove izazove, Windows Anytime Upgrade predstavlja jednostavan i pristupačan način da poboljšate vaše iskustvo sa operativnim sistemom Windows Vista.

Windows Experience Index

Windows Experience Index će vam pomoći da procenite kako će Windows Vista raditi na vašem računaru, a pomoći će vam u procesu kupovine novog računara i nadogradnje hardvera i softvera.

Windows Vista Home Premium

Preporučeni sistemski zahtevi

1 GHz 32-bitni (x86) ili 64-bitni (x64) procesor

1 GB sistemske memorije

Čvrsti disk kapaciteta 40 GB sa najmanje 15 GB slobodnog prostora

Podrška za DirectX 9 grafiku sa:

WDDM upravljačkim programom

128 MB grafičke memorije (minimum)

Hardverska podrška za Pixel Shader 2,0

32 bita po pikselu

DVD-ROM

Zvučna kartica

Pristup Internetu (mogući su dodatni troškovi)

Dodatni zahtevi za određene funkcije

TV kartica koja je potrebna za gledanje televizije (Kompatibilan daljinski upravljač – opcionalno)

Windows Tablet i Touch tehnologija zahteva Tablet PC ili ekran osetljiv na dodir

Stvarni zahtevi i funkcionalnost proizvoda mogu da zavise od konfiguracije sistema. Windows Vista savetnik za nadogradnju može da vam pomogne da utvrdite koje funkcije i koje izdanje operativnog sistema Windows Vista će biti moguće pokrenuti na vašem računaru.

Windows Vista Home Premium

Minimalni sistemski zahtevi

Neke funkcije nisu dostupne ako vaš računar ispunjava samo minimalne sistemske zahteve.

800 MHz procesor i 512 MB sistemske memorije

Čvrsti disk kapaciteta 20 GB sa najmanje 15 GB slobodnog prostora

Podrška za Super VGA grafiku

CD-ROM

Opis proizvoda: Microsoft Windows Vista Home Premium

Windows Vista Home Premium je izdanje koje vam obezbeđuje lakoću korišćenja, bezbednost i zabavu na računaru, bez obzira da li ste u kući ili u pokretu
To je to: idealno izdanje operativnog sistema Windows za kućne i prenosne računare. Windows Vista Home Premium obezbeđuje produktivnost i zabavu koju želite na vašem računaru kod kuće i kada ste u pokretu. Sadrži Windows Media Center, a on omogućava da na jednostavan način uživate u digitalnim fotografijama, TV programu, filmovima i muzici. Takođe, možete da se opustite pošto znate da je vaš računar dobio novi nivo bezbednosti i pouzdanosti. Jednostavno, Windows Vista Home Premium redefiniše uživanje u upotrebi računara kod kuće.

Sve počinje sa izuzetnim dizajnom koji olakšava svakodnevno korišćenje računara. Pomoću korisničkog interfejsa Windows Aero iskusićete dinamične odraze, animacije sa glatkim prelazima, providne trake poput stakla i mogućnost promene otvorenih prozora pomoću novog trodimenzionalnog rasporeda. Mogućnost trenutne pretrage radne površine i novi načini za organizovanje informacija vam omogućavaju da trenutno pronađete i upotrebite e-poruke, dokumente, fotografije, muziku i informacije koje želite.

Windows Vista Home Premium vam takođe obezbeđuje bezbedniji doživljaj u radu sa računarom tako što omogućava bezbednije čuvanje ličnih informacija i upotrebu računara nego u prethodnim verzijama operativnog sistema Windows. Na primer, Windows Internet Explorer 7 u operativnom sistemu Windows Vista sadrži automatizovanu odbranu protiv zlonamernog softvera i lažnih Web lokacija tako da možete da koristite računar na mreži sa više pouzdanja. Windows Vista Home Premium takođe obezbeđuje automatsko pravljenje rezervnih kopija datoteka, kao što su vredne digitalne fotografije, muzika, filmovi, dokumenti i druge datoteke, tako da možete da se opustite i skoncentrišete na stvari koje su vam najvažnije. Pomoću ugrađenih roditeljskih kontrola roditelji mogu da obezbede prikladniju i bezbedniju upotrebu računara za svoju decu.

Šta je sa zabavom? Veliko poboljšanje u operativnom sistemu Windows Vista Home Premium predstavlja dramatično unapređeni doživljaj digitalne zabave. Windows Media Center vam olakšava da organizujete i uživate u fotografijama, muzici, DVD sadržajima, snimljenom TV programu i kućnim filmovima. Uživajte u zabavnim sadržajima na računaru ili na televizoru pomoću konzole Xbox 360 koja je bežično povezana sa vašim računarom¹,². Windows Vista Home Premium vam omogućava da lakše snimate fotografije i kućne filmove na DVD diskove koji će biti nalik profesionalnim, a koje će vaši prijatelji i porodica moći da gledaju na DVD plejeru ili na računaru kada god to požele. U kombinaciji sa neprevaziđenom podrškom za igre i muziku, Windows Vista Home Premium obezbeđuje kompletan doživljaj kućne zabave.

Ako želite računar koji ćete moći da nosite sa sobom kada ste u pokretu, svideće vam se način na koji vam Windows Vista Home Premium pomaže da na najbolji način iskoristite prenosni računar. Obezbeđuje jednostavnije upravljanje potrošnjom energije, jednostavnije bežično umrežavanje i unapređene načine za sinhronizaciju sa uređajima za umrežavanje. Zbog toga što poseduje neverovatnu fleksibilnost, možete da crtate i pišete rukom na Tablet PC računaru, kao i da uživate u zabavnim sadržajima pomoću programa Windows Media Center kada ste u pokretu, u kafiću ili dok se odmarate na kauču. Upotreba prenosnih računara nikada nije bila ovako dobra.

Podešavanje i održavanje računara nikada nije bilo jednostavnije nego sa izdanjem Windows Vista Home Premium. Postoje nove funkcije koje olakšavaju prenos podataka i postavki sa vašeg starog računara na novi, kao i tehnologija koja obezbeđuje pouzdaniji i brži rad sistema.

Bez obzira da li proveravate stanje na računu, učite za školu pomoću prenosnog računara, gledate film koji ste preuzeli ili snimili ili delite omiljene fotografije sa prijateljima na prilagođenom DVD disku, doživljaj će biti mnogo bolji na računaru na kojem je instaliran operativni sistem Windows Vista Home Premium.

Napomena Ako je vaš sistem opremljen 64-bitnim procesorom, možete iskoristiti njegove napredne karakteristike u ovom izdanju operativnog sistema Windows Vista.

Obavljajte stvari na brži i intuitivniji način
Spektakularni korisnički doživljaj koji pruža Windows Aero sadrži zadivljujuće vizuelne efekte, kao što su korisne animacije, providne trake nalik staklu i pregled otvorenih programa pomoću sličica. Nikada niste iskusili ovakav doživljaj radne površine.

Jedinstven deo Windows Aero doživljaja je tehnologija Windows Flip 3D, koja vam omogućava da na dinamičan način izvršavate prelaz između otvorenih programa u trodimenzionalnom naslaganom prikazu, tako da brzo možete da pronađete i izaberete onaj koji želite.

Trenutno pronađite informacije na računaru—uključujući dokumente, e-poruke, fotografije, pa čak i muzičke datoteke—pomoću usluge Trenutna pretraga, koja je ugrađena u operativni sistem Windows Vista.

Pretraga informacija na Internetu je maksimalno olakšana pomoću programa Internet Explorer 7, koji sadrži funkciju Web pretrage direktno iz pregledača, bez potrebe za dodatnom trakom sa alatkama. Pregledanje pomoću kartica vam omogućava da u isto vreme pregledate više Web stranica i istom prozoru.

Prikažite informacije koje su vam važne pomoću programa Windows Sidebar i gadžeta, koji prenose informacije, kao što su vremenska prognoza i vesti, realnom vremenu direktno na radnu površinu.

Prilagodljive organizacione funkcije vam omogućavaju da trenutno pronađete i prikažete datoteke na bilo koji način.

Ponovo doživite uspomene pomoću programa Windows foto galerija. Olakšano je preuzimanje fotografija sa digitalnog fotoaparata, kao i njihovo organizovanje, uređivanje, prikazivanje i deljenje.

Podesite računar brže pomoću usluge Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka koja služi za automatsko kopiranje datoteka, fotografija, muzike, e-poruka i postavki sa vašeg starog računara na novi računar koji je zasnovan na operativnom sistemu Windows Vista.

Windows Vista obavlja zadatke za optimizaciju sistema u pozadini, pružajući vam bolje i brže iskustvo u radu sa računarom. Pomoću novih tehnologija za samostalno podešavanje performansi i dijagnostiku, Windows Vista može da poboljša brzinu otvaranja aplikacija koje najčešće koristite, kao i da smanji vreme potrebno za preuzimanje.

Windows SuperFetch vam pomaže da unapredite brzinu i performanse vašeg računara tako što prati koje aplikacije najčešće koristite, a zatim ih unapred učitava u memoriju radi bržeg pristupa.

Windows Vista sadrži novu tehnologiju samospasavanja koja može da identifikuje probleme i da ih reši, a time se broj prekida u radu sistema svodi na minimum.

Windows Vista sadrži ugrađenu dijagnostiku koja traži nepravilnosti u radu hardvera, mrežne probleme i probleme sa opadanjem performansi da biste mogli da ih rešite pre nego što počnu da utiču na produktivnost.

Bolja zaštita za vaš računar, vaše lične informacije i vašu porodicu nego sa bilo kojim prethodnim izdanjem operativnog sistema.
Windows Defender vam pomaže da automatski zaštitite računar od iskačućih reklama, smanjivanja performansi i bezbednosnih pretnji izazvanih špijunskim softverom i drugim neželjenim softverom.

Pomoću dinamične bezbednosne zaštite, Internet Explorer 7 vam omogućava da postignete viši nivo zaštite pri pregledanju Weba. Internet Explorer 7 sadrži tehnologiju za zaštitu od krađe elektronskog identiteta koja vam pomaže da se zaštitite od lažnih Web lokacija koje služe za krađu ličnih informacija.

Jedinstvena funkcija operativnog sistema Windows Vista je Internet Explorer zaštićeni režim koja čini pregledanje Weba pomoću operativnog sistema Windows Vista bezbednijim tako što sprečava preuzimanje neželjenog zlonamernog softvera.

Pomoću funkcije Roditeljska kontrola možete da upravljate pravilima koja ograničavaju neke funkcije kada deca koriste računar. Možete da postavite vremenska ograničenja za korišćenje računara, kao i da upravljate pristupom Webu i računarskim igrama.

Pomoću standardnih korisničkih naloga možete sa pouzdanjem deci da omogućite da koriste računar, kao i da umanjite rizik da će instalirati zlonamerni softver ili napraviti neželjene promene na računaru.

Automatsko pravljenje rezervnih kopija služi za automatsko pravljenje rezervnih kopija datoteka—neprocenjivih digitalnih fotografija, muzike, filmova, dokumenata itd.—da biste vi mogli da se fokusirate na stvari koje vas zanimaju.

Uživajte u kućnoj zabavi na potpuno nov način
Koristite Windows Media Center1 da biste uživali u celokupnoj kolekciji zabavnog sadržaja na vašem računaru ili na televizoru pomoću interfejsa programa Media Center koji je lak za navigaciju. Koristite Media Center daljinski upravljač, miš ili ekran koji je osetljiv na dodir da biste pregledali fotografije u obliku projekcije slajdova, pregledali muzičku kolekciju po omotima, puštali DVD sadržaje ili gledali i snimali vaše omiljene TV emisije. Media Center olakšava i preuzimanje filmova da biste mogli da uživate u njima kada poželite.

Snimite fotografije i kućne filmove na DVD diskove nalik profesionalnim pomoću programa Windows DVD Maker i gledajte ih na standardnom DVD plejeru ili na računaru kada poželite.

Otkrijte nove mogućnosti programa Windows Media Center i uživajte u digitalnoj zabavi na televizorima u čitavom domu pomoću podrške za Xbox 360 i druge uređaje koji su povezani na vašu kućnu mrežu1,2.

Iskusite sledeću generaciju igara pomoću izuzetno realističnih vizuelnih efekata i neverovatnih performansi. Od jednostavnog do spektakularnog, postoje Igre za operativni sistem Windows na vašem računaru i na mreži za sve uzraste. Pomoću ugrađene tehnologije DirectX 10, samo operativni sistem Windows Vista će moći da pokrene najnovije, grafički najnaprednije igre na tržištu.

Instalirajte, upravljajte i uživajte u svim igrama na jednoj pristupačnoj lokaciji pomoću programa Windows Games Explorer.

Otkrijte nove nivoe zabave na računaru pomoću tri nove igre koje dolaze sa operativnim sistemom Windows Vista Home Premium: Mahjong Titans, Chess Titans i InkBall.

Snimajte, uređujte i objavljujte vaše digitalne kućne filmove u standardnom formatu ili u formatu visoke definicije pomoću unapređenog programa Windows Movie Maker.

Windows Media Player 11 sadrži nove funkcije koje su dizajnirane da bi vam pomogle u održavanju biblioteke digitalne muzike, fotografija i video materijala koji ste uskladištili na računaru. Možete lako da se povežete sa mnoštvom prenosnih plejera da biste mogli da ponesete svoju multimedijalnu biblioteku sa sobom.

Ostanite produktivne i zabavite se sa vašim prenosnim računarom
Koristite prenosni računar kad god poželite bez potrebe da se brinete o trajanju baterije pomoću tehnologije Fast Sleep and Resume. Kada pritisnete taster za uključivanje, možete da pauzirate sesiju rada na računaru i da nastavite rad za samo nekoliko sekundi, a da pri tome štedite bateriju u stanju spavanja.

Mrežni centar i centar za deljenje vam pomažu da se na jednostavniji i bezbedniji način povežete sa bežičnim mrežama kada ste u pokretu, kao i da lakše podesite bežičnu mrežu u kući.

Windows Mobility Center štedi vaše vreme i omogućava vam da brzo pristupite svim funkcijama prenosnog sistema i da ih podesite sa jedne lokacije.

Pomoću programa Windows prostora za sastanke možete bežično da povežete vaš računar sa računarom nekog vašeg prijatelja da delite fotografije, video materijal i dokumente dok sedite u kafiću, radite na zajedničkom projektu, kao i mnogim drugim situacijama—čak i kada niste povezani na Internet.

Sinhronizujte podržane digitalne multimedijalne uređaje, pametne telefone i druge uređaje sa vašim računarom pomoću programa Windows Vista Centar za sinhronizaciju.

Izrazite se na prirodniji način pomoću Tablet PC računara ili bilo kog računara pomoću nove tehnologije za ekrane osetljive na dodir koja vam omogućava da crtate, upravljate i pišete direktno na ekranu kada kreirate e-poruke, uređujete fotografije ili radite sa omiljenim aplikacijama.


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.