Microsoft Office 2007 Small Business

Kliknite na sliku da je uvelicate! Microsoft Office 2007 Small Business
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Microsoft
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 54
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 50000 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Antivirusi i Operativni Sistemi

Karakteristike proizvoda: Microsoft Office 2007 Small Business

 • Microsoft Office Small Business 2007 je moćan i jednostavan programski paket za poboljšanje produktivnosti i upravljanje kontaktima koji ima nove alatke koje vam pomažu da uštedite vreme, ostanete organizovani i pružite klijentima bolje usluge. Lako upravljajte informacijama o potencijalnim klijentima i klijentima na jednom mestu. Brzo kreirajte dinamične dokumente, unakrsne tabele i prezentacije. Razvijajte profesionalne marketinške materijale za štampanje, e-poštu i Web i pravite efikasne marketinške kampanje u preduzeću. Možete efikasnije da upravljate kalendarom, zadacima i e-poštom i da filtrirate neželjene e-poruke da bi vaš računar bio bezbedan i siguran. Takođe ćete provesti manje vremena učeći da radite sa novim funkcijama koristeći poboljšane menije koji automatski prikazuju odgovarajuće alatke.
 • Da biste koristili Microsoft Office Small Business 2007, biće vam potrebno:
 • Komponenta Zahtev
 • Računar i procesor Procesor od 500 megaherca (MHz) ili više1
 • Memorija 256 megabajta (MB) RAM memorije ili više1,2
 • Čvrsti disk 2 gigabajta (GB). Deo prostora na disku biće oslobođen posle instalacije ako se originalni paket za preuzimanje ukloni sa čvrstog diska
 • Disk jedinica CD-ROM ili DVD jedinica
 • Prikaz Monitor sa rezolucijom 1024 x 768 ili višom
 • Operativni sistem Microsoft Windows XP sa servisnim paketom (SP) 2, Windows Server 2003 sa SP1 ili noviji operativni sistem3
 • Ostalo Neke funkcije pisanja perom zahtevaju operativni sistem Microsoft Windows XP Tablet PC Edition ili noviji. Funkcionalnost prepoznavanja govora zahteva close-talk mikrofon i izlazni uređaj zvučnog signala. IRM funkcije zahtevaju pristup sistemu Windows 2003 Server sa SP1 ili novijem sa tehnologijom Windows Rights Management Services.
 • Za određenu naprednu funkcionalnost u programu Outlook 2007 potrebna je mogućnost povezivanja sa sistemom Microsoft Exchange Server 2000 ili novijim. Trenutno pretraživanje zahteva alatku Microsoft Windows Desktop Search 3.0. Dinamični kalendari zahtevaju mogućnost povezivanja sa serverom.
 • Za određenu funkcionalnost saradnje potrebna je mogućnost povezivanja sa sistemom Microsoft Windows Server 2003 sa SP1 ili novijim sa tehnologijom Microsoft Windows SharePoint Services. Za određenu naprednu funkcionalnost potreban je Microsoft Office SharePoint Server 2007. PowerPoint biblioteka slajdova zahteva Office SharePoint Server 2007. Da bi se delili podaci između više računara, domaćin mora radi pod operativnim sistemom Windows Server 2003 sa SP1, Windows XP Professional sa SP2 ili noviji.
 • Internet Explorer 6.0 ili noviji, samo 32-bitni pregledač. Internet funkcionalnost zahteva pristup Internetu (moguća naplata troškova).
 • Dodatno Stvarni zahtevi i funkcionalnost proizvoda mogu se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije sistema i operativnog sistema.
 • Pronalaženje i korišćenje funkcija koje su vam potrebne.
 • Novi intuitivniji izgled i osećaj pri radu sistema Microsoft Office 2007 olakšava i ubrzava pronalaženje i korišćenje funkcija softvera koje su vam potrebne u trenutku kada su vam potrebne. Odgovarajući meniji i trake sa alatkama automatski se prikazuju u zavisnosti od zadatka koji obavljate.
 • Pretraživanje e-pošte, određivanje prioriteta i upravljanje njome.
 • Funkcije za napredno pretraživanje u programu Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte pomažu vam da brzo pronađete važne informacije. Funkcija „Kategorija boja“ pomaže vam da lakše sortirate e-poruke i upravljate njima. Poboljšane tehnologije zaštite od neželjene pošte i phishinga pomažu vam da filtrirate neželjenu e-poštu. Saznajte više o programu Office Outlook 2007.
 • Efikasnije upravljanje vremenom i zadacima.
 • Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obuhvata novu traku sa zaduženjima koja predstavlja usklađen prikaz zadataka, informacija iz kalendara i e-poruka označenih zastavicom za praćenje. Planirani zadaci pojavljuju se u kalendaru, a zadacima možete da dodelite vreme pomoću funkcije „prevuci i otpusti“ da biste ostali dobro organizovani. Saznajte više o programu Office Outlook 2007.
 • Upravljanje svim informacijama o klijentima i potencijalnim klijentima na jednom mestu.
 • Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obuhvata kompletno rešenje za upravljanje klijentima i kontaktima. Sada možete da objedinite informacije o kontaktima, klijentima i potencijalnim klijentima na jednom mestu – uključujući istoriju komunikacije, predviđenu vrednost prodaje, mogućnost zaključivanja posla i zadatke. Takođe možete da uskladištite sve vidove komunikacije sa klijentom na jednom mestu, uključujući sve e-poruke, telefonske pozive, zakazane obaveze, beleške i dokumente. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
 • Bolje upravljanje potencijalnim klijentima i mogućnostima za poslovanje.
 • Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte pomaže vam da upravljate potencijalnim klijentima i mogućnostima za poslovanje, uključujući kontakt informacije i istoriju komunikacije. Inovativna funkcija instrument table obezbeđuje usaglašeni prikaz informacija o klijentima i potencijalnim klijentima da biste lakše donosili odluke i odredili prioritet zadacima. Poboljšane funkcije za izveštavanje obuhvataju više od 50 izveštaja koje možete lako da menjate tako da odgovaraju vašim jedinstvenim poslovnim potrebama, a nove mogućnosti filtriranja pomažu vam da predviđate i zaključujete prodaje. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
 • Pravljenje profesionalnih marketinških materijala i kampanja u preduzeću.
 • Kreirajte i distribuirajte profesionalne marketinške materijale i kampanje za štampanje, e-poštu i Web. Microsoft Office Publisher 2007 pomaže vam da lako uspostavite vizuelni identitet poslovanja koristeći svoje elemente brenda – uključujući logotipe, boje, fontove i poslovne informacije – i da zatim lako delite elemente dizajna i sadržaja u svim tipovima projekata, kao i da konvertujete publikacije iz jednog tipa u drugi. Nove alatke i jača integracija sa drugim programima sistema Microsoft Office pomažu vam da lako distribuirate publikacije i pratite aktivnosti. Saznajte više o programu Office Publisher 2007.
 • Čuvanje i distribuiranje datoteka u PDF formatu.
 • Sačuvajte i distribuirajte svoje marketinške i komunikacione materijale u Portable Document formatu (PDF) da biste očuvali oblikovanje, osigurali kompatibilnost sa komercijalnim štampačima i bili sigurni da klijenti i potencijalni klijenti vide vaše marketinške materijale upravo onako kako ste ih kreirali. Office Publisher 2007 i drugi programi iz sistema Microsoft Office to olakšavaju. Saznajte više o programu Office Publisher 2007.1
 • Efikasnije upravljanje marketinškim poslovima.
 • Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obezbeđuje nove funkcije koje vam pomažu da lako kreirate i pratite marketinške kampanje i upravljate njima. Kroz proces vas vode uputstva „korak po korak“. Kreirajte prilagođene liste slanja i prilagodite štampane marketinške materijale ili one koje distribuirate putem e-pošte kreirane u programima Office Publisher 2007 ili Microsoft Office Word 2007. Zatim koristite Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte da biste pratili i procenjivali odgovore tako da možete da utvrdite efikasnost svojih marketinških kampanja. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
 • Brže kreiranje profesionalnijih dokumenata i prezentacija.
 • Office Word 2007 uključuje nove predloške i alatke koji olakšavaju ponovnu upotrebu sadržaja, primenu profesionalnog oblikovanja i pregled promena. Microsoft Office PowerPoint 2007 ubrzava i olakšava kreiranje dinamičnih prezentacija, uključuje opsežnu biblioteku prilagodljivih tema i rasporeda na slajdu i obuhvata nove grafičke alatke koje vam pomažu da kreirate moćne grafikone, SmartArt grafiku i da brzo pregledate promene u oblikovanju. Saznajte više o programima Office Word 2007 i Office PowerPoint 2007.
 • Analiza informacija radi donošenja boljih odluka.
 • Microsoft Office Excel 2007 obuhvata nove alatke za filtriranje, sortiranje i vizuelno prikazivanje informacija koje vam pomažu da efikasnije analizirate poslovne podatke. Nova kolekcija unapred definisanih stilova, kao i poboljšanih grafikona i grafike, pomaže vam da brzo primenite dosledan i profesionalan izgled na sve što kreirate. Saznajte više o programu Office Excel 2007.

Opis proizvoda: Microsoft Office 2007 Small Business

Efikasniji rad
Nove alatke u programskom paketu Office Small Business 2007 pomažu vam da radite brže i da kreirate profesionalnije dokumente, unakrsne tabele i prezentacije. Office Small Business 2007 pomaže vam da brzo obavljate rutinske zadatke tako da možete da provedete više vremena sa klijentima. Novi meniji i trake sa alatkama zasnovani na zadacima automatski prikazuju komande i opcije koje možete da koristite, čime ubrzavaju i olakšavaju pronalaženje funkcija softvera koje su vam potrebne. Pored toga, nova funkcija „Pregled uživo“ olakšava pravljenje uzoraka promena pre nego što ih primenite. Office Small Business 2007 pomaže vam da:

Provedete manje vremena učeći da radite sa novim softverom, koristeći poboljšane menije i komande koji prikazuju alatke koje su vam potrebne onda kada su vam potrebne.
Brže i lakše pronađete ono što vam je potrebno koristeći funkciju „Trenutno pretraživanje“.
Zaštitite računar koristeći poboljšane filtere za neželjenu poštu i za zaštitu od phishing poruka. Nove grafičke mogućnosti olakšavaju pravljenje profesionalnih dokumenata, unakrsnih tabela i prezentacija spremnih za objavljivanje.
Planirate zadatke u programu Microsoft Office Outlook 2007 koji će se pojaviti u kalendaru.
Koristite novu traku sa zaduženjima koja predstavlja usklađeni prikaz zadataka, informacija iz kalendara i e-poruka označenih zastavicama za praćenje.
Koristite nove Microsoft Office Word 2007 predloške i alatke koji olakšavaju ponovnu upotrebu sadržaja, primenu profesionalnog oblikovanja i brz pregled promena.
Koristite nove Microsoft Office Excel 2007 alatke za filtriranje, sortiranje i vizuelno prikazivanje informacija kako biste efikasnije analizirali poslovne podatke.

Upravljanje svim informacijama o kontaktima i klijentima na jednom mestu
Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obuhvata kompletno rešenje za upravljanje kontaktima za mala preduzeća da bi vam pomogao da klijentima pružite bolju uslugu. Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte omogućava vam da organizujete sve informacije o kontaktima, potencijalnim klijentima i klijentima tako da je lakše pratiti potencijalne klijente, odgovarati klijentima i upravljati procesom prodaje na jednom mestu. Takođe možete da pratite projektne zadatke, da upravljate njima i da prenosite zadatke saradnicima. Office Small Business 2007 pomaže vam da:

Objedinite informacije o kontaktima, klijentima i potencijalnim klijentima na jednom mestu – uključujući istoriju komunikacije, predviđenu vrednost prodaje, mogućnost zaključivanja posla i zadatke.
Zapišete sve vidove komunikacija sa klijentima na jednom mestu – uključujući sve e-poruke, telefonske pozive, zakazane obaveze, beleške i dokumente.
Koristite prilagodljivu instrument tablu da biste predvideli prodaje i odredili prioritet zadacima.
Koristite usaglašeni prikaz linije prodaje koristeći različite prilagodljive izveštaje koje lako možete da promenite tako da odgovaraju vašim jedinstvenim poslovnim potrebama.
Radite van mreže na laptop računaru ili Pocket računaru, a zatim sinhronizujete podatke kada se vratite u kancelariju.
Pratite informacije u vezi sa projektom na jednoj lokaciji – uključujući e-poruke, sastanke, beleške, zadatke i dokumente – i lako dodeljujete potencijalne klijente, kontakte, klijente i zadatke drugim korisnicima.

Pravljenje profesionalnih marketinških materijala i kampanja u preduzeću
Kreirajte i distribuirajte profesionalne marketinške materijale i kampanje za štampanje, e-poštu i Web koristeći Microsoft Office Publisher 2007. Koristite Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte i Office Publisher 2007 zajedno da biste pratili aktivnosti marketinških kampanja i upravljali njima, uključujući sastavljanje lista slanja, distribuciju materijala i praćenje rezultata. Takođe možete da koristite biblioteku prilagodljivih predložaka u programu Microsoft Office PowerPoint 2007 da biste kreirali prezentacije profesionalnog izgleda koje poboljšavaju vaš poslovni identitet. Office Small Business 2007 pomaže vam da:

Kreirate i objavljujete širok opseg marketinških publikacija za štampanje, e-poštu i Web koristeći elemente svog brenda, uključujući logotip, boje, fontove i poslovne informacije.
Koristite stotine profesionalno dizajniranih i prilagodljivih predložaka dizajna i više od sto tipova praznih publikacija.
Ponovo koristite elemente teksta, grafike i dizajna i konvertujete sadržaj iz jednog tipa publikacije u drugi.
Kombinujete i filtrirate liste slanja i podatke iz više izvora, uključujući Office Excel 2007, Office Outlook 2007, Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte i Microsoft Office Access 2007 da biste kreirali prilagođene materijale za štampanje i slanje e-poštom i napravili prilagođeni prateći materijal kao što su katalozi i listovi sa podacima.
Kreirate i pratite marketinške kampanje i upravljate njima.
Kreirate dinamičnije prezentacije koristeći opsežnu biblioteku prilagodljivih tema i rasporeda na slajdu.
Kreirate moćne grafikone, SmartArt grafiku i tabele i brzo pregledate promene u oblikovanju.
Koristite PDF1 format datoteke radi lakše distribucije dokumenta i štampanja visokog kvaliteta.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Antivirusi i Operativni Sistemi

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 4302
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 4302, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 4302, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija