Microsoft Office 2007 Professional

Kliknite na sliku da je uvelicate! Microsoft Office 2007 Professional
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Microsoft
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 56
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 53000 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Antivirusi i Operativni Sistemi

Karakteristike proizvoda: Microsoft Office 2007 Professional

 • Microsoft Office Professional 2007 je kompletan programski paket za povećanje produktivnosti i rad sa bazama podataka koji će vam pomoći da uštedite vreme i ostanete organizovani. Moćne funkcije za upravljanje kontaktima pomažu vam da upravljate svim informacijama o klijentima i potencijalnim klijentima na jednom mestu. Razvijajte profesionalne marketinške materijale za štampanje, e-poštu i Web i pravite efikasne marketinške kampanje u preduzeću. Kreirajte dinamične poslovne dokumente, unakrsne tabele i prezentacije i pravite baze podataka bez prethodnog iskustva ili tehničkog osoblja. Brzo ćete naučiti nove funkcije koristeći poboljšane menije koji prikazuju odgovarajuće alatke onda kada su vam potrebne.
 • Da biste koristili Microsoft Office Professional 2007, biće vam potrebno:
 • Računar i procesor Procesor od 500 megaherca (MHz) ili više1
 • Memorija 256 megabajta (MB) RAM memorije ili više1,2
 • Čvrsti disk 2 gigabajta (GB). Deo prostora na disku biće oslobođen posle instalacije ako se originalni paket za preuzimanje ukloni sa čvrstog diska
 • Disk jedinica CD-ROM ili DVD jedinica
 • Prikaz Monitor sa rezolucijom 1024 x 768 ili višom
 • Operativni sistem Microsoft Windows XP sa servisnim paketom (SP) 2, Windows Server 2003 sa SP1 ili noviji operativni sistem3
 • Ostalo Neke funkcije pisanja perom zahtevaju operativni sistem Microsoft Windows XP Tablet PC Edition ili noviji. Funkcionalnost prepoznavanja govora zahteva close-talk mikrofon i izlazni uređaj zvučnog signala. IRM funkcije zahtevaju pristup sistemu Windows 2003 Server sa SP1 ili novijem sa tehnologijom Windows Rights Management Services.
 • Za određenu naprednu funkcionalnost u programu Outlook 2007 potrebna je mogućnost povezivanja sa sistemom Microsoft Exchange Server 2000 ili novijim. Trenutno pretraživanje zahteva alatku Microsoft Windows Desktop Search 3.0. Dinamični kalendari zahtevaju mogućnost povezivanja sa serverom.
 • Za određenu funkcionalnost saradnje potrebna je mogućnost povezivanja sa sistemom Microsoft Windows Server 2003 sa SP1 ili novijim sa tehnologijom Microsoft Windows SharePoint Services. Za određenu naprednu funkcionalnost potreban je Microsoft Office SharePoint Server 2007. PowerPoint biblioteka slajdova zahteva Office SharePoint Server 2007. Da bi se delili podaci između više računara, domaćin mora da radi pod operativnim sistemom Windows Server 2003 sa SP1, Windows XP Professional sa SP2 ili noviji.
 • Internet Explorer 6.0 ili noviji, samo 32-bitni pregledač. Internet funkcionalnost zahteva pristup Internetu (moguća naplata troškova).
 • Dodatno Stvarni zahtevi i funkcionalnost proizvoda mogu se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije sistema i operativnog sistema.
 • Brže i lakše pronalaženje i korišćenje funkcija koje su vam potrebne.
 • Novi, intuitivniji izgled i osećaj pri radu u programskom paketu Office Professional 2007 pomaže vam da brzo i lako pronađete i koristite funkcije softvera koje su vam potrebne. Meniji i trake sa alatkama zasnovani na zadacima automatski se prikazuju u zavisnosti od funkcije koju koristite.
 • Pronalaženje, određivanje prioriteta i rad sa sve većom količinom e-pošte.
 • Mogućnosti trenutnog pretraživanja u programu Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte pomažu vam da brzo pronađete važne informacije. Nova funkcija kategorija boja pomaže vam da lako sortirate e-poruke i upravljate njima. Poboljšane tehnologije zaštite od neželjene pošte i phishinga pomažu vam da filtrirate neželjenu e-poštu i da upravljate preostalim porukama. Saznajte više o programu Office Outlook 2007.
 • Efikasnije upravljanje vremenom i zadacima.
 • Nova traka sa zaduženjima u programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte usklađuje zadatke, e-poruke označene zastavicom za praćenje i zakazane obaveze u jednom prikazu. Zadaci koji su planirani u programu Office Outlook 2007 pojavljuju se u kalendaru, a zadatke možete da prevučete direktno u kalendar da biste ostali organizovani. Saznajte više o programu Office Outlook 2007.
 • Upravljanje svim informacijama o klijentima na jednom mestu
 • Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obezbeđuje kompletno rešenje za upravljanje klijentima i kontaktima. Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte objedinjuje sve informacije o kontaktima, potencijalnim klijentima i klijentima – uključujući istoriju komunikacije, predviđenu vrednost prodaje, mogućnost zaključenja posla i zadatke – i olakšava upravljanje potencijalnim klijentima, pružanje odgovora klijentima i upravljanje linijama prodaje na jednom mestu. Takođe možete da uskladištite sve vidove komunikacije sa svakim klijentom na jednom mestu, uključujući e-poruke, telefonske pozive, zakazane obaveze, beleške i dokumente. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
 • Bolje upravljanje potencijalnim klijentima i mogućnostima za poslovanje.
 • Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obezbeđuje prilagodljivu matičnu stranicu koja vam pomaže da predviđate prodaju i odredite prioritet zadacima. Poboljšane funkcije za izveštavanje obezbeđuju usaglašeni prikaz linija prodaje koristeći različite prilagodljive izveštaje koje lako možete da promenite tako da odgovaraju vašim jedinstvenim poslovnim potrebama. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
 • Kreiranje profesionalnih marketinških materijala u preduzeću.
 • Microsoft Office Publisher 2007 pomaže vam da u preduzeću kreirate i objavljujete širok opseg marketinških publikacija za štampanje, e-poštu i Web. Uključene su stotine profesionalno dizajniranih i prilagodljivih predložaka i više od sto tipova praznih publikacija. Office Publisher 2007 olakšava ponovnu upotrebu logotipa, boja, fontova i poslovnih informacija u različitim tipovima publikacija. Saznajte više o programu Office Publisher 2007.
 • Efikasnije upravljanje marketinškim kampanjama.
 • Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte ima nove funkcije koje vam pomažu da lako kreirate i pratite marketinške kampanje i upravljate njima. Office Publisher 2007 može da kombinuje i filtrira liste slanja i podatke iz više izvora – uključujući Microsoft Office Excel 2007, Office Outlook 2007, Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte i Microsoft Office Access 2007 – radi kreiranja prilagođenih materijala za štampanje i slanje e-poštom i pravljenja prilagođenog pratećeg materijala kao što su katalozi i listovi sa podacima. Zatim možete da koristite Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte da biste pratili i procenjivali odgovore tako da možete da utvrdite efikasnost svojih marketinških kampanja. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
 • Brže kreiranje dokumenata i prezentacija profesionalnog izgleda.
 • Microsoft Office Word 2007 uključuje nove predloške i alatke koji olakšavaju ponovnu upotrebu sadržaja, primenu profesionalnog oblikovanja i brz pregled promena. Microsoft Office PowerPoint 2007 ubrzava i olakšava kreiranje dinamičnijih prezentacija pomoću opsežne biblioteke prilagodljivih tema i rasporeda na slajdu, a nove alatke za rad sa grafikom omogućavaju vam da kreirate moćne grafikone, SmartArt grafike i tabele, a zatim da odmah pregledate promene u oblikovanju. Saznajte više o programima Office Word 2007 i Office PowerPoint 2007.
 • Analiza informacija radi donošenja boljih odluka.
 • Office Excel 2007 obezbeđuje nove alatke za filtriranje, sortiranje, prikazivanje putem grafikona i vizuelno prikazivanje informacija tako da lakše možete da analizirate poslovne informacije. Sada je mnogo lakše kreirati poboljšane prikaze izvedene tabele i izvedenog grafikona radi detaljnije analize. Saznajte više o programu Office Excel 2007.
 • Efikasnije traženje, upotreba i upravljanje informacijama
 • Upravljajte poslovnim informacijama koristeći nove alatke za lako kreiranje baza podataka i organizovanje i vizuelno prikazivanje informacija. Office Access 2007 pomaže vam da lako kreirate nove baze podataka, bez prethodnog iskustva. Office Access 2007 obuhvata biblioteku unapred definisanih aplikacija za praćenje baza podataka za uobičajene poslovne procese i sada je intuitivniji zahvaljujući korisničkom interfejsu Microsoft Office Fluent i prikazu lista sa podacima koji je sličan kao u programu Office Excel 2007. Lako kreirajte izveštaje pomoću samo jednog klika i koristite poboljšane alatke za filtriranje, sortiranje, grupisanje i dodavanje podataka u podzbir. Saznajte više o programu Office Access 2007.

Opis proizvoda: Microsoft Office 2007 Professional

Efikasniji rad
Nove alatke vam pomažu da brže radite i da kreirate profesionalnije dokumente, unakrsne tabele i prezentacije. Office Professional 2007 vam pomaže da brzo obavljate rutinske zadatke tako da možete da provedete više vremena sa klijentima. Novi meniji i trake sa alatkama zasnovani na zadacima automatski prikazuju komande i opcije koje možete da koristite, čime ubrzavaju i olakšavaju pronalaženje funkcija softvera koje su vam potrebne. Pored toga, funkcija „Pregled uživo“ olakšava pravljenje uzoraka promena pre nego što ih primenite. Office Professional 2007 pomaže vam da:

Provedete manje vremena učeći da radite sa novim softverom pomoću poboljšanih menija i komandi koji prikazuju potrebne alatke kada su vam potrebne.
Brže i lakše pronađete ono što vam je potrebno pomoću funkcije „Trenutno pretraživanje“.
Zaštitite sebe poboljšanim filterima za neželjenu poštu i zaštitu od phishinga.
Pravite dokumente, unakrsne tabele i prezentacije koji odlično izgledaju i spremni su za objavljivanje bez potrebe da provedete sate oblikujući i doterujući ih.
Planirate zadatke u programu Microsoft Office Outlook 2007 koji će se takođe pojaviti u kalendaru.
Koristite novu Office Outlook 2007 traku sa zaduženjima koja usaglašeni prikaz zadataka, informacija iz kalendara i e-poruka označenih zastavicama za praćenje.
Koristite nove predloške i alatke u programu Microsoft Office Word 2007 koje olakšavaju ponovnu upotrebu sadržaja, primenu profesionalnog oblikovanja i brz pregled promena.
Koristite nove alatke u programu Microsoft Office Excel 2007 za filtriranje, sortiranje i vizuelni prikaz informacija kako biste efikasnije analizirali poslovne podatke.

Upravljanje svim informacijama o klijentima i kontaktima na jednom mestu
Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte nudi moćno upravljanje klijentima i kontaktima. Sada možete da prikupljate i kontrolišete sve informacije o klijentima i komunikaciju na jednom mestu tako da ostanete organizovani i brzo odgovarate klijentima. Moćne alatke pojednostavljuju upravljanje kontaktima tako da možete lako da pratite, određujete prioritet i upravljate informacijama o klijentima i kontaktima u procesu prodaje – sve u poznatom okruženju programa Office Outlook 2007. Takođe možete da pratite projektne zadatke i da upravljate njima, kao i da dodeljujete zadatke saradnicima. Pomoću programskog paketa Office Professional 2007 možete da:

Objedinite sve informacije o kontaktima, potencijalnim klijentima i klijentima – uključujući istoriju komunikacije, predviđenu vrednost prodaje, mogućnost zaključenja posla i zadatke – koristeći Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
Zapisujete sve vidove komunikacije sa svakim klijentom na jednom mestu – uključujući e-poruke, telefonske pozive, zakazane obaveze, beleške i dokumente.
Predviđate prodaje i odredite prioritet zadacima koristeći prilagodljivu instrument tablu u programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
Radite van mreže na laptop računaru ili Pocket računaru i sinhronizujete podatke kada se vratite u kancelariju.
Pratite informacije vezane za projekat na jednom mestu – uključujući e-poštu, sastanke, beleške, zadatke i dokumente – i lako dodeljujete potencijalne klijente, kontakte, klijente i zadatke drugima koristeći Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte

Kreiranje profesionalnih marketinških materijala i kampanja u preduzeću
Kreirajte i distribuirajte profesionalne i efektne marketinške materijale i kampanje u preduzeću pomoću programskog paketa Office Professional 2007. Kreirajte kvalitetne marketinške materijale za štampanje, e-poštu i Web koristeći Office Publisher 2007. Koristite Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte i Office Publisher 2007 zajedno da biste pratili aktivnosti marketinških kampanja i upravljali njima, uključujući sastavljanje lista slanja, distribuciju materijala i praćenje rezultata. Takođe možete da koristite biblioteku prilagodljivih predložaka u programu Microsoft Office PowerPoint 2007 da biste kreirali prezentacije profesionalnog izgleda. Office Professional 2007 omogućava vam da:

Kreirate i objavljujete širok opseg marketinških materijala za štampanje, e-poštu i Web koristeći elemente svog brenda, uključujući logotip, boje, fontove i poslovne informacije pomoću programa Office Publisher 2007.
Koristite stotine profesionalno dizajniranih i prilagodljivih predložaka i više od sto tipova praznih publikacija koji su obezbeđeni u programu Office Publisher 2007.
Ponovo koristite tekstualne, grafičke i dizajnerske elemente i konvertujete sadržaj iz jednog tipa publikacije u drugi koristeći Office Publisher 2007.
Koristite Office Publisher 2007 da biste kombinovali i filtrirali liste slanja i podatke iz više izvora – uključujući Office Excel 2007, Office Outlook 2007, Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte i Microsoft Office Access 2007 – da biste kreirali prilagođene materijale za štampanje i slanje e-poštom i napravili prilagođeni prateći materijal kao što su katalozi i listovi sa podacima.
Kreirate i pratite marketinške materijale i upravljate njima koristeći Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.
Kreirate dinamičnije prezentacije koristeći opsežnu biblioteku prilagodljivih tema i rasporede na slajdu u programu Office PowerPoint 2007.
Kreirate moćne grafikone, SmartArt dijagrame i tabele, a zatim brzo pregledate promene u oblikovanju koristeći nove alatke za grafiku u programima Office Word 2007, Office Excel 2007 i Office PowerPoint 2007.

Efikasnije traženje, upotreba i upravljanje informacijama
Upravljajte poslovnim informacijama pomoću novih alatki za lakše kreiranje baza podataka i organizovanje i vizuelno prikazivanje informacija. Pomoću programskog paketa Office Professional 2007 možete lako da kreirate baze podataka od početka i da pravite izveštaje – čak i ako nemate tehnološko predznanje. Unapred definisani predlošci baza podataka i intuitivni interfejs u programu Office Access 2007 pomažu vam da brzo i lako upravljate poslovnim informacijama. Te informacije mogu da se filtriraju, sortiraju i prikažu u programu Microsoft Office Excel 2007 radi lakše analize. Office Professional 2007 pomaže vam da:

Kreirate baze podataka, čak i ako nemate prethodnog iskustva u korišćenju programa Office Access 2007.
Koristite biblioteku unapred definisanih aplikacija za praćenje baza podataka za većinu uobičajenih poslovnih procesa koji su uključeni u program Office Access 2007.
Intuitivnije upravljate Office Access 2007 bazama podataka koristeći korisnički interfejs Microsoft Office Fluent i novi prikaz lista sa podacima koji je sličan kao u programu Excel.
Kreirate izveštaje u programu Office Access 2007 samo jednim klikom i koristite poboljšane alatke za filtriranje, sortiranje i grupisanje podataka i dodavanje podataka u podzbir.
Filtrirate, sortirate, prikazujete putem grafikona i vizuelno prikazujete informacije u programu Office Excel 2007 koristeći nove alatke da biste lakše analizirali poslovne informacije.
Napravite rezime informacija i pronađete odgovore koji su vam potrebni koristeći prikaze izvedene tabele i izvedenog grafikona koji se sada mnogo lakše kreiraju pomoću programa Office Excel 2007.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Antivirusi i Operativni Sistemi

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 4304
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 4304, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 4304, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija