Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Drveni Alat Pino Toys 7692

Set drvenog alata za male majstore, smešten u odgovarajuću kutiju za lakše nošenje. Rukujući alatom dete razvija sitnu motoriku, koordinaciju pokreta i razvija veštinu komuniciranja

Ocena Posetilaca Broj ocena: 140

Cena sa PDV: 3819 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 43162

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.90 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Pino Toys

Brend: Pino Toys

Karakteristike proizvoda: Drveni Alat Pino Toys 7692

Pino Toys

Alat set

Dimenzije: 31 x 13,5 x 15,5 cm

Materijal: drvo

Bojeno netoksičnim bojama

Preporučeni uzrast: 3g+

Opis proizvoda: Drveni Alat Pino Toys 7692

Set Alat svojim bogatim sadržajem prilagođen je dečijoj igri koja zahteva stimulativnu fizičku i socijalnu sredinu. Preko igre u kojoj se koristi alat za male majstore podstiče se razvoj i usavršavaju čulna opažanja deteta, zadovoljava se prirodna potreba radoznalosti deteta u odnosu na svet koji nas okružuje.

Igračka omogućava uključivanje novih nestruktuiranih materijala, koji navode na istraživanje i rešavanje praktičnih problema. Dok se igra dete stvara situaciju pod svojom kontrolom, što omogućava individualno napredovanje u savladavanju veština neophodnih za manipulisanje sa alatom. Oslanja se na predhodna iskustva iz igre i poistovećuje ih sa onim što je videlo u realnim situacijama iz svog okruženja. Igračka podstiče na kreativnost i maštu, a u grupi omogućava bolju interakciju i kooperativnost među decom.

Igra sa alatom pruža bezbroj mogućnosti, jer decu navodi na igre uloga, gde oni mogu ući u ulogu majstora (vodoinstalatera, automehaničara, električara…), trgovca (prodavca alata i sličnih stvari), ulogu tate (popravke po kući) i sl.

Rukujući alatom iz ovog seta dete razvija sitnu motoriku, koordinaciju pokreta i razvija veštinu komuniciranja sa drugom decom. Omogućeno mu je da eksperimentiše, improvizuje, oslobođeno je od pravila i mogućnosti greške, što ga opušta i daje mu osećaj zadovoljstva. Kroz fantaziju oslobađa svoja osećanja i izražava sebe.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.