Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Didaktička kocka od drveta kaučuka Sorter Pino Toys 7272

Didaktička kocka je odlična igračka za raspoznavanje boja i oblika, razvoj fine motorike i koordinacije pokreta. Izrađena je od drveta kaučuka.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 149
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 43170

Poslednja cena bila je: 2490 din

Karakteristike proizvoda: Didaktička kocka od drveta kaučuka Sorter Pino Toys 7272

Pino Toys

Didaktička kocka

Dimenzije: 15,5 x 15,5 x 15,5 cm

Materijal: drvo kaučuka

Bojeno netoksičnim bojama

Upozorenje: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 9 meseci!

Opis proizvoda: Didaktička kocka od drveta kaučuka Sorter Pino Toys 7272

Didaktička kocka je odlična igračka za raspoznavanje boja i oblika, razvoj fine motorike i koordinacije pokreta. Izrađena je od drveta kaučuka.
Ova kocka je kompleksno didaktičko sredstvo za igru pomoću kojeg dete uči da raspoznaje boje, oblike, odnose veličina, razvija preciznost, finu motoriku, percepciju i zaključivanje.
Proizvedena je od kvalitetnog drveta i postojanih, bezbednih boja. Sastoji se od drvene kutije i 12 različitih elemenata.
Kocka inspiriše dete da određene elemente ubaci u otvor na kocki koji je za njih predviđen. Na taj način dete uviđa i poredi elemente po nekom svojstvu: obliku i formi. Ono mora da postavi elemente u razne položaje koji odgovaraju otvoru na kocki. Tako manipulišući, dete saznaje o izgledu kocke kao geometrijskom telu i o izgledu dvanaest različitih elemenata i njihovim karakteristikama. Elementi su osmišljeni da pripadaju tačno jednom otvoru, kojeg treba prepoznati i uspešno izvršiti zadatak (ubaciti element u kocku).
Isprobavajući u igri sa ovim predmetima, dete saznaje o odnosima veliko i malo, o karakteristikama ravne i oble površi, o relacijama: u, van, na, gore, dole, iznad i ispod. U toku igre dolazi do shvatanja kvantitativnih odnosa (na primer, u kocki je više elemenata, a van nje manje).
U komunikaciji sa drugom decom ili sa odraslima dete saznaje o imenima datih predmeta predviđenih za ovu igru (valjak, kvadar, zvezda, srce…), uočava njihov oblik, boju, težinu i veličinu. Kasnije, deca postepeno, generalizacijom prenose identifikaciju pojma na predmete u okruženju koji su tog oblika.
Kroz misaone i praktične aktivnosti dete posmatra, poredi, istražuje, isprobava, i proverava pretpostavke. Kada uspešno ubaci element u predviđen otvor oseća visok nivo zadovoljstva i sreće.
Uz pomoć ove kocke, koja je neiscrpna motivacija za igru kroz ponavljanje postupaka ostvaruje se aktivna interakcija između deteta i igračke.
Preporučen uzrast: za decu stariju od 18 meseci

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.