Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Beurer infracrveni masažer MG-20

Nezamenljiv kod bolova mišića, istegnuća, ukočenosti zglobova, slabe cirkulacije i premorenosti, 3 nastavka ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 253
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masažeri Za Leđa, Celulit, Vrat

Šifra Proizvoda: 4319

Poslednja cena bila je: 2000 din

Karakteristike proizvoda: Beurer infracrveni masažer MG-20

Beurer infracrveni masažer MG-20

Za negu i masažu svih delova tela

Za sve oblike relaksacije, fitnesa i treninga

3 masažna nastavka : 1. IZRAÐENA GLAVA za masažu bilo kog dela tela, 2. VAKUMSKA GLAVA za masažu osetljivijih delova tela, 3. KONUSNA GLAVA za specifičnu masažu mišića

Pogodan za put

Opis proizvoda: Beurer infracrveni masažer MG-20

Univerzalni ručni masažer je namenjen svima koji pate od umora, hroničnih bolova u mišićima, zglobovima ili leđima. Namenjen je za masažu glave, vrata, leđa, nogu, stopala, bolnog mesta, ... Svojom dvostrukom funkcijom - masažom na 3 različitih načina i infracrvenom toplotnom lampom ujedinio je dve terapeutske metode. Šest različitih masažnih dodataka nude mogućnost izbora između: akupunkturne masaže, rolo masaže, šiacu masaže, mikro masaže, nežne masaže tela ili masaže čvornatih mesta.

Npr. ukoliko želite da izmasirate ukočena ramena i rešite se stresa sa posla i svakodnevnog života dovoljno je da postavite odgovarajući nastavak i uključite uređaj. Glavu masažera oslonite na napeto mesto i posle svega nekoliko trenutaka osetićete olakšanje. Zahvaljujući malim dimenzijama možete ga lako koristiti kako u kući, tako i u kancelariji, na putu i sl.

Masažer vam nudi 3 načina delovanja: vibracionu masažu, grejanje infracrvenom lampom za dubinsko dejstvo i kombinovano - istovremenu masažu sa grejanjem infracrvenom lampom. Infracrvena lampa je namenjena za masažu bolnih i napetih mesta. Toplota koju proizvode infracrveni zraci duboko prodire do bolnog mesta izazivajući trenutno opuštanje i relaksaciju tretiranog mesta.

Masažer radi na struju i pomoću dugačkog kabla se uključuje u šteker. Nisu potrebne nikakve baterije i izuzetno je mali potrošač struje.

Univerzalni masažer je izuzetno praktičan uređaj neophodan svakom ko vodi dinamičan život. Pomoćiće vam da se osećate opuštenije, snažnije i zdravije.

Za masažer je obezbeđeno detaljno uputstvo, a garancija iznosi 2 godine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.