Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Špil crnih karata za igru

Bez obzira da li se koriste za večernje druženje ili ozbiljno takmičenje, ove Crne karte za igru podižu standarde i postavljaju novi standard u svetu igara.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 1590 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 43723

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.49 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: CNPNA

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Špil crnih karata za igru

Crne karte za igru

54 karte (od koje su 2 Joker karte)

Reljefna površina

Materijal plastika

Presvučene sjajnim filmom

Dobijaju se u crnom pakovanju

Dimenzije karata 8,7 x 5,7 cm

Opis proizvoda: Špil crnih karata za igru

U svetu zabave i igara, crne karte za igru predstavljaju vrhunac elegancije i stila. Sa 54 kartice u kompletu, uključujući dve Joker karte za dodatnu raznovrsnost, ovo izvanredno izdanje karata pruža nezaboravno iskustvo svakom igraču. Njihova reljefna površina donosi dodatnu dimenziju igri, omogućavajući svakom dodiru da oseti kvalitet i pažnju koja je uložena u njihovu izradu.

Koristeći visokokvalitetnu plastiku kao osnovni materijal, ove karte su dizajnirane da izdrže test vremena. Presvučene sjajnim filmom, svaka karta sija sofisticiranim sjajem koji privlači pažnju i naglašava detalje dizajna. Osim toga, dimenzije karata od 8.7 x 5.7 cm pružaju savršenu ravnotežu između praktičnosti i estetike, čineći ih idealnim za sve vrste igara i manipulaciju tokom igre, bez obzira da li igrate bridž, remi, poker, tablić, belot (bela) ili soliter.

U paketu koji odražava istu eleganciju kao i same karte, crne karte za igru dolaze u crnom pakovanju koje dodatno pojačava njihov luksuzni utisak. Bez obzira da li se koriste za opuštena druženja sa prijateljima ili za ozbiljna takmičenja, ove karte su sinonim za vrhunsku kvalitetu i stil, ističući se kao nezamenjivi dodatak svakoj kolekciji igračkih rekvizita.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.