Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dr. Viton Liver Detox Dodatak ishrani za čišćenje i detoksikaciju jetre 30 tableta

Dr. Viton Liver detox je dodatak ishrani namenjen za održavanje normalne funkcije jetre. Holin doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina i masti, kao i održavanju normalne funkcije jetre. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107

Cena sa PDV: 1990 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 43734

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Dr. Viton

Brend: Dr. Viton

Karakteristike proizvoda: Dr. Viton Liver Detox Dodatak ishrani za čišćenje i detoksikaciju jetre 30 tableta

Dr. Viton Liver Detox

Pakovanje: 30 Tableta

Sastojci: sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, holin-bitartarat, suvi ekstrakt ploda mlečnog čkalja (Sylibum marianum, stand. na min. 80% silimarina; 35-40:1), suvi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus, stand. na min. 2,5% cinarina; 5:1), suvi ekstrakt korena maslačka (Taraxacum officinalis, 4:1), sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid; N-acetil-L-cistein, suvi ekstrakt ploda šisandre (Schisandra sphenanthera, 10:1). DL-α-tokoferilacetat (vitamin E), suvi ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa, stand. na min. 95% kurkumina; 25:1), sprašeni koren đumbira (Zingiber officinale), suvi ekstrakt korena cikorije (Cichorium intybus, 4:1), L-glutation, suvi ekstrakt ploda crnog bibera (Piper nigrum, stand. na min. 95% piperina; 25:1), holekalciferol (vitamin D).

Uputstvo za upotrebu: Odrasli: uzeti 1 tabletu dnevno sa 200 ml vode.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama ispod 18 godina, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda.

Upotreba proizvoda je kontraindikovana kod osoba sa oboljenima jetre, opstrukcijama intestinalnog i bilijarnog trakta, peptičkim ulkusom. Zbog mogućih interakcija, osobe koje koriste antikoagulantne, antiagregacione i druge lekove, pre upotrebe je neophodno da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi.

Opis proizvoda: Dr. Viton Liver Detox Dodatak ishrani za čišćenje i detoksikaciju jetre 30 tableta

Dr. Viton Liver detox je dodatak ishrani namenjen za održavanje normalne funkcije jetre. Holin doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina i masti, kao i održavanju normalne funkcije jetre. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Dr. Viton Liver detox predstavlja jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i antioksidanasa koji doprinise održavanju normalne funkcije jetre i nivoa masti u krvi. Zahvaljujući prisustvu biljnih ekstrakata dolazi do poboljšanja apetita i varenja hrane.

Dr. Viton Liver detox sadrži moćne antioksidanse koji vrše čišćenje i detoksikaciju jetre. Vitamin E, N-acetil-L-cistein i glutation su snažni antioksidansi i u kombinaciji sa šisandrom i silimarinom, koji doprinose antioksidativnoj zaštiti, sprečava se oštećenje jetre od slobodnih radikala.

Badelj (mlečni čičak) ima zaštitno delovanje na jetru zahvaljujuću svojim antiinflamatornim, antioksidativnim, antifibroznim i metaboličkim efektima.

Holin doprinosi normalnoj funkciji jetre i metabolizmu masti, njegov nedostatak može dovesti do masne jetre.

Artičoka snižava povišeni nivo masti i triglicerida u krvi, sprečava nastanak aterosklerotskog plaka i deluje hepatoprotektivno (štiti jetru). Tradicionalno se koristi za ublažavanje simptoma stomačnih tegoba kao što su bol, nadimanje i gasovi.

Maslačak, kurkuma i đumbir stimulišu lučenje žuči. Maslačak poboljšava varenje i pomaže kod gubitka apetita. Rizom đumbira se koristi za poboljšanje varenja hrane i kod blažih spazama u gastrintestinalnom traktu, koje prate nadutost i flatulencija.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.