Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dr. Viton Allewin 30 tableta Dodatak ishrani protiv simptoma alergije i atopijskog dermatitisa

Klinički dokazano delovanje Dr.Viton Allewin na simptome alergije i atopijskog dermatitisa. Sastav su Ovomukoidi (specifične bioaktivne supstance) i Cink. Ovomukoidi se vezuju za alergene i blokiraju ih, pre nego što oni aktiviraju imune ćelije.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 78

Cena sa PDV: 1790 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 43740

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Hedelab SA

Brend: Dr. Viton

Karakteristike proizvoda: Dr. Viton Allewin 30 tableta Dodatak ishrani protiv simptoma alergije i atopijskog dermatitisa

Dr. Viton Allewin

30 tableta za žvakanje

Smanjuje simptome alergije 5 – 10 minuta nakon upotrebe.

Pomaže kod atopijskog dermatitisa.

Klinički dokazano delovanje na sve vrste sezonskih alergena.

Prirodan i bezbedan proizvod bez sedativnog delovanja.

Način upotrebe: 2 tablete za žvakanje, 1-2 puta na dan. Tablete pustiti da se lagano otope u ustima i sadržaj progutati. Najbolje uzimati odvojeno od obroka.

Dr. Viton Allewin je dodatak ishrani na bazi bioaktivnih sastojaka prepeličjeg jaja i cinka. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.

Napomene: Dodatak ishrani nije zamena za raznovrsnu hranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Držati van domašaja male dece.

Upozorenja: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za upotrebu kod dece ispod 3 godine. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetijive na bilo koji od sastojaka proizvoda. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.

Opis proizvoda: Dr. Viton Allewin 30 tableta Dodatak ishrani protiv simptoma alergije i atopijskog dermatitisa

Klinički dokazano delovanje Dr.Viton Allewin na simptome alergije i atopijskog dermatitisa. Sastav su Ovomukoidi (specifične bioaktivne supstance) i Cink. Ovomukoidi se vezuju za alergene i blokiraju ih, pre nego što oni aktiviraju imune ćelije.

Sastav:

Ovomukoidi (specifične bioaktivne supstance) iz prepeličjeg jaja.​ Ovomukoidi se vezuju za alergene i blokiraju ih, pre nego što oni aktiviraju imune ćelije. Na ovaj način se sprečava oslobađanje inflamatornih medijatora (kao što je histamin) i same alergijske reakcije.​
Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.

Klinički dokazano delovanje Dr. Viton Allewin na simptome alergije i atopijskog dermatitisa:
Efikasnost na ublažavanje simptoma alergije je dokazana u randomizovanom, dvostruko slepom, kontrolisanom kliničkom ispitivanju.
U roku od 15 minuta: kijanje je poboljšano za 52%, rinoreja za 24%, smanjenje svraba očiju za 36%​.
Smanjuje osećaj svraba kod 80% pacijenata koji imaju atopijski dermatitis, u toku prve 4 nedelje korišćenja. Kvalitet sna je posledično poboljšan kod 79% male dece (<5 godina).

Alergija je preosetljiva reakcija imunog sistema na neku supstancu iz okruženja – alergen, koja nije opasna za većinu ljudi. Alergen može biti bilo koja supstanca koja izaziva alergijsku reakciju: hrana, polen, grinje, dlake kućnih ljubimaca…

Simptomi alergijske reakcije mogu varirati u zavisnosti od alergena i drugih faktora, ali se najčešće manifestuju u respiratornom i digestivnom traktu i na koži. Simtomi mogu biti: kijavica, svrab očiju, kašalj, problemi sa sinusima, osip i crvenilo na koži, digestivne smetnje (mučnina, bol u stomaku, dijareja), umor, slabost…

U svetu oko 30% odraslih i 40% dece ima neku alergiju i taj broj konstantno raste. Smatra se da će do 2025. čak 50% stanovništva Evrope imati neki oblik alergije.

Dr. Viton Allewin je saveznik u borbi protiv alergena tokom cele godine:
Proleće: Polen iz rascvetalog drveća i biljaka;
Leto: Polen sa trave i drveća se pojačava u toplim, suvim danima;
Jesen: Polen ambrozije i korova, kao i plesni iz vlažnog lišća i zemljišta;
Zima: Povećan rizik od alergena u zatvorenom prostoru, kao što su prašina, grinje, dlake kućnih ljubimaca i buđ.
Zagađenje vazhuha: Prisustvo zagađivača u vazduhu – čestice PM 2.5 kao primarni uzrok alergijskih simptoma kod predisponiranih subjekata.

Atopijski dermatitis ima 15-30% dece i 2-10% odraslih. U poslednje tri decenije, u industrijski razvijenim zemljama, broj osoba sa atopijskim dermatitisom se povećao 2-3 puta. Zagađenje vazduha je važan faktor rizika za razvoj ili pogoršanje atopijskog dermatitisa.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.