Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dr. Viton Omega 3 junior 30 tableta Dodatak ishrani

Dr. Viton Omega – 3 junior je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama (eikozapentaenskom (EPA) i dokozaheksaenskom kiselinom (DHA)) i vitaminom D.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 91

Cena sa PDV: 1899 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 43742

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Vitux AS

Brend: Dr. Viton

Karakteristike proizvoda: Dr. Viton Omega 3 junior 30 tableta Dodatak ishrani

Dr. Viton Omega – 3 junior

Dodatak ishrani sa zaslađivačima

30 mekih tableta za žvakanje

Dr. Viton Omega – 3 junior sadrži:

335mg ribljeg ulja, od čega DHA 250mg i EPA 50mg

Vitamin D3 5mcg

Benefiti:

Potpuno prirodan proizvod

Bez šećera i veštačkih zaslađivača

Bez glutena

Ukusan proizvod bez refluksa na ribu

Jednostavna upotreba

Povećana apsorpcija lipidnih materija za 44%

Uputstvo za upotrebu: Deca starija od 3 godine: jedna (1) meka tableta za žvakanje dnevno.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Držati van domašaja male dece. Ne uzimati sa drugim suplementima koji sarže vitamin D.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen deci ispod 3 godine, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda. Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat.

Uslovi čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu, na sobnoj tempreraturi.

Opis proizvoda: Dr. Viton Omega 3 junior 30 tableta Dodatak ishrani

Dr. Viton Omega – 3 junior je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama (eikozapentaenskom (EPA) i dokozaheksaenskom kiselinom (DHA)) i vitaminom D.

DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i normalnog vida (koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250mg DHA). Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom rastu i razvoju kostiju dece.

Omega – 3 masne kiseline imaju veoma bitnu ulogu u pravilnom rastu i razvoju deteta. Pre svega utiču na pravilan razvoj mozga i kognitivnih funkcija pa tako doprinose boljem pamćenju, koncentraciji i učenju. DHA učestvuje u razvoju mozga i čula vida u prenatalnom i postnatalnom periodu.

Vitamin D doprinosi jačanju imunog sistema i pomaže u borbi protiv raznih infekcija. Potreban je za resporpciju kalcijuma i njegovu ugradnju u kosti i zube. Zbog toga je neophodan za jake zube i kosti i pravilan rast dece.

Dr. Viton Omega – 3 junior tablete za žvakanje su prirodne, bez šećera i veštačkih zaslađivača. U jednoj tableti za žvakanje se nalazi dnevna doza omega – 3 masnih kiselina i vitamina D.

Dr. Viton Omega – 3 junior tablete za žvakanje su proizvod norveške ConCordix tehnologije. ConCordix proizvodi su rezultat više od 10 godina istraživanja norveških naučnika, koji su razvili jedinstvenu tehnologiju dizajniranu da odražava strukturu hrane. Ovaj patentirani sistem emulgovanja se ne može naći kod nekog drugog proizvoda na današnjem tržištu.

Ključ za povećanje kontaktne površine je smanjenje veličine kapljica hranljivih materija rastvorljivih u mastima, što dovodi do veće apsorpcije i iskoristivoljsti. Analizirana je struktura lososa, koji je odličan izvor omega – 3 masnih kiselina. Omega – 3 masne kiseline su emulgovane u proizvodu na isti način kao što su male kapljice ulja homogeno distribuirane u tkivu lososa.

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji izrade koja pakuje lipidne materije u milijarde mikroskopskih kapljica ulja koje su stabilizovane u obliku emulzije, dobija se povećana apsorpcija lipida za čak 44%

Proces proizvodnje je na niskim temperaturama, čime se održava kvalitet sastava omega-3 ulja, koja su veoma osetljiva na oksidaciju.

Pakovanje je napravljeno od održivog materijala koji štiti svaku dozu od vlage, svetlosti i oksidacije i čuva svežinu proizvoda.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.