Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Žičani kuhinjski nož sa rezervnim žicama

Žičani nož je namenjen za sečenje idealno jednakih komada sira, debljine 2 ili 4 milimetara, ljuštenje voća i povrća, sečenje salame...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 128
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kuhinjski Noževi i Satare Za Domaćinstvo

Šifra Proizvoda: 44419

Poslednja cena bila je: 1299 din

Karakteristike proizvoda: Žičani kuhinjski nož sa rezervnim žicama

Žičani kuhinjski nož

Tri rezervne žice

Predviđen za sečenje idealno jednakih komada sira edamera, elementala, cedara, mocarele i drugih, debljine 2 i 4 milimetara

Koristan je pri ljuštenju različitih vrsta voća i povrća, jabuka, krušaka, tikvica, patlidžana...

Može da se koristi za sečenje suhomesnatih proizvoda mekanije teksture

Može da se pere u mašini za pranje sudova

Materijal: prohrom

Opis proizvoda: Žičani kuhinjski nož sa rezervnim žicama



Žičani nož za sir, jedinstven proizvod u kulinarstvu napravljen od kvalitetnog prohromskog, nerđajućeg čelika. Savršen je dodatak vašoj kuhinji. Svojim elegantnim dizajnom i jednostavnom upotrebom žičani nož za sir za kratko vreme postaće nezamenljiv u svakom domaćinstvu. Višenamenska primena noža za sir omogućiće vam znatnu uštedu vremena pri sečenju sireva, pripremi i ljuštenju pojedinog voća i povrća kao i sečenju suhomesnatih proizvoda mekanije teksture.
Osnovna namena noža za sir jeste sečenje idealno jednakih komada sira edamera, elementala, cedara, mocarele i drugih, debljine 2 i 4 milimetara.
Nož za sir nezamenljiv je deo svih ugostiteljskih objekata, restorana i vinarija, odličan pri pravljenju sendviča. Štedeći vreme nož za sir omogućava da intenzivan rad u kuhinji postane lagodniji i brži. Priprema namirnica kao i najrazličitijih specijaliteta, sačinjenih prema raznovrsnim receptima, postaće maštovit i jednostavan posao.
Žičani nož za sir, sem sečenja sira, koristan je pri ljuštenju različitih vrsta voća i povrća, poput jabuka, krušaka, tikvica, patlidžana i mnogih drugih.
Nož za sir je potpuno bezbedan za mašinsko pranje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.