Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Digitalni alkotester 1234

Aparat za brzo merenje alkohola u dahu. Jednostavan je za upotrebu i rezultate prikazuje na čitljivom displeju. Kompaktan dizajn i mala masa pružaju mogućnost nošenja svuda i u svakoj situaciji.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 89
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Alkotesteri

Šifra Proizvoda: 44650

Poslednja cena bila je: 1299 din

Karakteristike proizvoda: Digitalni alkotester 1234

Digitalni alkotester

Brzo i jednostavno merenje alkohola u dahu

Opseg merenja: 0-0.19%bac

Tačnost: 0.01%bac

Vreme zagrevanja: 10-15 sekundi

Vreme odziva: do 5 sekundi

Automatsko isključivanje

Napajanje: baterije 2 x 1.5V AAA (ne dolaze uz uređaj)

Dimenzije: 95 x 36 x 18 mm

Težina: 38g

Lcd displej

Upustvo za korišćenje

Napomena: ovo nije profesionalni uređaj, ali radi sasvim korektno ukoliko se pridržavate upustva

Opis proizvoda: Digitalni alkotester 1234

Aparat za brzo merenje alkohola u dahu. Jednostavan je za upotrebu i rezultate prikazuje na čitljivom displeju. Kompaktan dizajn i mala masa pružaju mogućnost nošenja svuda i u svakoj situaciji.

Pre upotrebe treba znati:
Alkohol ostaje u ustima neko vreme i mora se prvo sniziti. Posle ispijanja poslednjeg alkoholnog pića, morate sačekati 20 minuta pre početka merenja. Nemojte jestin niti pušiti cigarete 20 minuta pre merenja. Takođe, nemojte jesti jake i pepermint bombone pošto to može pokvariti rezultate merenja. Možete ponoviti test kako biste potvrdili rezultat merenja, ali morate sačekati 3 minuta pre ponovnog testa.
Zagrevanje: Pritisnite dugme Power i čućete zvučni signal. Pojaviće se simbol WARM UP i počeće odbrojavanje od 10 do 0. Alkotester je u fazi zagrevanja. Napomena: Pre prve upotrebe ili nakon dužeg neupotrebljavanja alkotester treba očistiti i nekoliko puta zagrejati senzor. Pritisnite Power dugme više puta uzastopno i sačekajte proceduru zagrevanja.
Upotreba: 1. Posle uspešno završene faze zagrevanja, na ekranu će se pojaviti signal Blow. Aparat je u režimu testiranja. Odbrojavanje počinje od 10. 2. Duvajte u pisak (nalazi se u okviru aparata sa gornje strane) 3-5 sekundi. 3. Čućete zvučni signal i sada možete pogledati rezultate na displeju. 4. Simbol Caution će se pojaviti ukoliko je procenat alkohola u krvi između vrednosti 0.2 do 0.5 promila. 5. Simbol Danger će se pojaviti ukliko procenat alkohola u krvi pređe 0.5 promila. U isto vreme jak zvučni alarm će se ugasiti. Rezultat će se prikazati na displeju za 15 sekundi, nakon toga displej se isključuje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.