Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Električni nazalni aspirator Auron NC005

Auron nazalni aspirator je uređaj koji se koristi za čišćenje nosnih prolaza beba i male dece od viška sluzi i sekreta. Električni nazalni aspirator izgleda kao igračka sa umirijućom dečijom muzikom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 3999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 45123

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.49 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Auron

Brend: Auron

Karakteristike proizvoda: Električni nazalni aspirator Auron NC005

Auron Nazalni aspirator

Baterije: DC 3V (2 kom AA baterije)

Veličina proizvoda: 172x54x72mm (DxŠxV)

Težina proizvoda: 151,5 g (bez baterija)

Usisni pritisak: Maksimalno 58kPa

Zvuk: nivo buke ≤80 dBA

Radni vek: 5.000 korišćenja

Vreme oporavka: 2 sata

Pribor:

1 kom Silikonski usisni nastavak

15 kom Posuda za jednokratnu upotrebu

2 kom AA alkalne baterije

1 kom Korisničko uputstvo

1 kom Silikonski zaptivni prsten

Opis proizvoda: Električni nazalni aspirator Auron NC005

Auron nazalni aspirator bebi izgleda kao igračka u obliku delfina i može značajno smanjiti nelagodu i stres prilikom koriščenja, kako za bebu, tako i za roditelje. Ovaj aspirator za nos će postati omiljena igračka vašeg mališana, a vama će pomoći da ostanete mirni i sigurni da ste uradili najbolje za svoju bebu.

Auron Nazalni aspirator ima ergonomski dizajn, udoban je i lak za držanje što omogućava efikasno uklanjanje suvišnog sekreta iz nosa. Električni nazalni aspirator je uređaj koji se koristi za čišćenje nosnih prolaza beba i male dece od viška sluzi i sekreta.

Sigurno i lako

Silikonski nastavak, prilagođen bebama i deci različitog uzrasta, omogućava nežno i bezbedno čišćenje nosnih šupljina. Silikonski nastavak je prilagođen bebama različitog uzrasta. Ergonomski dizajn inspirisan delfinom za udobno i sigurno čišćenje nosnih prolaza.

Napomena: U slučaju gustog sekreta, pre upotrebe aspiratora koristiti fiziološki rastvor, kapi ili sprej za nos po savetu lekara.

Nazalni aspirator je namenjen u izvlačenju sekreta iz nosa ali ukoliko se sekret nalazi u sinusnim šupljama, uređaj neće biti efikasan, čemu nije ni namenjen.

Korišćeni nazalni aspirator je automatski higijenski kontaminiran i kao takav ne može biti predmet odustanka od kupovine prema Zakonu o zaštiti potrošača (ukoliko se u servisnom centru potvrdi ispravnost).

Prenosiv i pogodan

Aspirator za nos koristi baterije, kompaktan je i lagan pa je samim tim lako prenosiv i pogodan za putovanja, sa sa 15 silikonskih čašica.

Podesiva usisna snaga

Električna aspiracija sa 2 nivoa usisne snage. Možete lako da podesite snagu usisavanja sekreta u zavisnosti od potreba, sa maksimalnim usisnim pritiskom od 58kPa. Nazalni aspirator je pogodan da se koristi i za bebe i decu svih uzrasta.

Prijatna melodija i zanimljiv dizajn – Auron Nazalni Aspirator
Dizajn u obliku delfina i dečja umirujuća melodija koju uređaj emituje pomaže bebi da se opusti dok joj čistite nos.

Namena Aspiratora za nos

Brzo i nežno uklanja višak nazalnog sekreta čime se ublažava infekcija gornjih disajnih puteva. Namenjen je deci svih uzrasta (uključujući novorođenčad). Korišćenje električnog nazalnog aspiratora omogućava roditeljima da brinu o higijeni nosa svoje bebe, čime se smanjuje rizik od daljih komplikacija.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.