Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Društvena igra Lov na balončiće 0126381

Delfinčić Bubbly ispušta balone od sapunice a tvoj je zadatak da ih uloviš tako da ne puknu! Brojač-hvataljku koristi jedan pa drugi igrač.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 86
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Društvene Igre i Mozgalice

Šifra Proizvoda: 45291

Poslednja cena bila je: 1199 din

Karakteristike proizvoda: Društvena igra Lov na balončiće 0126381

Društvena igra

Lov na balončiće

Za dva igrača

Materijal: plastika

Baterije se ne isporučuju uz proizvod

Preporučeni uzrast: 4g+

Opis proizvoda: Društvena igra Lov na balončiće 0126381

Od tvoraca popularnog Duholova stiže preslatki delfinčić Bubbly koji ispušta balone od sapunice a tvoj je zadatak da ih uloviš tako da ne puknu! Igrač uzima brojač balončića i pritiskom na dugme koje se nalazi ispod LCD ekrana ga uključuje. Kad je brojač aktiviran, merač vremena će započeti s odbrojavanjem i to je znak za početak igre. Svaka igra traje otprilike 90 sekundi! Bubbly može i stati na kratko s puštanjem balončića. To će dati dovoljno vremena igraču da uhvati sve balončiće koji su još u vazduhu. Pokušaj sve da ih uhvatiš! Pažljivo usmeri svoj brojač što bliže balončiću a da ga ne dotakneš. Ukoliko si to ispravno uradio, brojač će se oglasiti, a brojčanik će zabežiti i prikazati rezultat na LCD ekranu. Trebaće ti prakse i vremena da se izveštiš u brojanju balončića! Cilj igre nije uništavanje balončića, već beleženje rezultata. Budi strpljiv, neki put je teško prebrojati sve balončiće s obzirom da lebde po vazduhu. Izbroji ih što više možeš. Nakon tvog reda, dolazi red na drugog igrača, onaj koji ima veći rezultat je pobednik. Uzrast 4+.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.