Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Društvena igra Conexus 108 Tema - 108 leptira

Zanimljiva društvena igra za 2-4 igrača. Dizajn same table sa rasporedom polja dodatno povećava neizvesnost igre i mogućnost promene situacije za igrače.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 101
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Društvene Igre i Mozgalice

Šifra Proizvoda: 46208

Poslednja cena bila je: 1999 din

Karakteristike proizvoda: Društvena igra Conexus 108 Tema - 108 leptira

Društvena igra

Conexus 108

Tema: 108 Leptira

Za 2 do 4 igrača

Sadržaj pakovanja:

- tabla za igru sa 43 šestougaona polja

- 37 šestougaonih pločica za igru

- 4 naslanjača za pločice

Idealna kao porodična igra

Pogodna za uzrast: 6g+

Opis proizvoda: Društvena igra Conexus 108 Tema - 108 leptira

Na svakoj šestougaonoj pločici nalazi se aplikacija sa po tri leptira u različitim bojama, i različito raspoređenim na svim pločicama. Svaki igrač na početku igre dobija određen broj pločica koje tokom igre treba da postavlja nastavljajući se na zajednički niz pločica koji igrači kroz igru neprekidno formiraju. Svaki igrač igra jednom a zatim se na niz nastavljaju drugi igrači. Svi igrači imaju zadatak da se na postavljenu pločicu sa aplikacijom koju je postavio protivnik nadovežu sa svojom pločicom ali samo ukoliko poseduju pločicu sa identičnom aplikacijom u vidu određene vrste bića morskog dna, da bi se nastavio niz. Ukoliko igrač nema pločicu sa kojom bi nastavio niz dužan je da izvuče neku od pločica koje se nalaze u slobodnom špilu pločica. Igrač ih izvlači dok ne izvuče pločicu koja bi mu odgovarala da nastavi niz. Cilj igrača je da se oslobode svih pločica. Igrač koji se prvi oslobodi svih pločica koje poseduje pobeđuje. Tabla za igru omogućava strateško promišljanje u raspoređivanju pločica, kao i neočekivane obrte tokom postavljanja pločica. Dinamika igre je izvanredna i pobeda u igri nikada nije izvesna do samoga kraja.
Ovo je samo sažeti prikaz igre s obzirom i na pravila i elemente igre koji nisu pomenuti, poput bonus pločice, namenjene da na odredjen način zameni odgovarajuću pločicu u toku igre. Dizajn same table sa rasporedom polja dodatno povećava neizvesnost igre i mogućnost promene situacije za igrače, kao na primer promene u vidu nastavljanja prethodnog niza i započinjanje novog, na mestu koje igrač koji je na redu sam odluči. Uslovi za takve promene detaljno su opisane u pravilima.
Igra je namenjena najširoj populaciji, od najmlađih igrača već od 6 godina do starijih igrača svih uzrasta. Pravila igre se vrlo brzo savladavaju, već posle prvog igranja, dok dinamika igre, obrti, i promišljanje igre omogućavaju zagarantovanu zabavu. Pakovanje igre sadrži jednu tablu za igru sa 43 šestougaona polja, 37 šestougaonih plastičnih pločica za igru, i 4 plastična naslanjača za pločice. Igra je predviđena za dva do četiri igrača.
Univerzalnost igre omogućava njenu primenu u raznim oblastima. U edukativnom smislu igra je odlično dodatno i intereaktivno sredstvo za učenje kroz igru. Detaljni opis pravila nalazi se u pakovanju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.