Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Društvena igra Conexus 5 Tema - leptiri

Potpuni novitet na tržištu društvenih igara. Zanimljiva društvena igra za 2 ili 3 igrača. Pripada grupi strateških igara sa kockicom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 115
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Društvene Igre i Mozgalice

Šifra Proizvoda: 46209

Poslednja cena bila je: 1999 din

Karakteristike proizvoda: Društvena igra Conexus 5 Tema - leptiri

Društvena igra

Conexus 5

Tema: Leptiri

Za 2 do 3 igrača

Sadržaj pakovanja:

- tabla za igru sa 37 šestougaonih polja

- 40 šestougaonih pločica za igru

- kockica

Idealna kao porodična igra

Pogodna za uzrast: 6g+

Opis proizvoda: Društvena igra Conexus 5 Tema - leptiri

Svaki igrač dobija startnu pločicu, tri ciljne pločice i 9 pločica namenjenih za igru.
Svaka od 9 pločica sadrži grafički prikaz kretanja i pravac kretanja leptira. Na svakoj od 9 pločica namenjenih za igru nalazi se leptir u određenoj boji za svakog igrača i u određenoj poziciji koja određuje pravac kretanja leptira u odnosu na stranice šestougaone pločice. Na pločicama se nalazi ukupno 5 različitih pravaca kretanja leptirova, na ukupno 9 pločica koje svakom igraču služe za kretanje. Bacanjem kockice igrač dobija broj pločica sa kojima može napraviti kombinaciju spajanjem niza šestougaonih pločica i time formirati putanju kretanja leptira do cilja. Igrači samostalno kreiraju kretanje svojih pločica, odnosno njihovo postavljanje unutar polja za igru u zavisnosti od situacije na tabli za igru i broja dobijenog bacanjem kockice. U igri postoji i jedna pločica koju mogu koristiti svi igrači pod određenim uslovima a koja služi da ometa kretanje drugih igrača ili za izbacivanje protivničke pločice iz igre.

Ovo je samo sažet opis pravila. Pakovanje sadrži: jednu tablu za igru sa 37 šestougaonih polja, 40 šestougaonih plastičnih pločica za igru, jednu kockicu, i pravila igre. Društvena igra Conexus 5 je namenjena najširoj populaciji, od najmlađih igrača već od 6 godina do starijih igrača svih uzrasta. Pravila igre se vrlo brzo savladavaju, već posle prvog igranja, dok dinamika igre, obrti, i promišljanje igre omogućavaju zagarantovanu zabavu. U smislu edukativne i saznajne vrednosti za najmlađe jedna od mogućnosti je i razvijanje i razumevanje prostorne orijentacije tokom igre. Detaljni opis pravila nalazi se u pakovanju proizvoda.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.