Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Rashladni ranac 23 litra

Rashladni ranac je idealan za održavanje temperature namirnica tokom vrelih letnjih dana. Najbolji efekat se postiže ako su i torba i namirnice prethodno rashlađene.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 103
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Portabl frižideri i Rashladne Torbe

Šifra Proizvoda: 47128

Poslednja cena bila je: 3490 din

Karakteristike proizvoda: Rashladni ranac 23 litra

Rashladni ranac

Dimenzije:

- širina: 32 cm

- dužina: 19 cm

- visina: 47 cm

Zapremina: 23 litra

Materijal: poliester

Boja: crna

Artikle koji se isporučuju u rasklopljenom stanju neophodno je sklopiti u skladu sa uputstvom koje dolazi uz proizvod, po sistemu uradi sam.

Opis proizvoda: Rashladni ranac 23 litra

Rashladni ranac je idealan za održavanje temperature namirnica tokom vrelih letnjih dana, jednostavno ga ohladite u frižideru ili zamrzivaču, pre nego što krenete na uživanje u prirodi izvadite ga i napunite rashlađenim proizvodima kojima želite da održite temperaturu. Zahvaljujući specijalnim materijalima koji su odlični izolatori, ranac će dugo održavati nižu temperaturu. Ranac tokom transporta ne treba držati na mestu koje je direktno izloženo sunčevim zracima jer se efekat drastično smanjuje. Uukoliko ga držite na senovitim mestima zaista je efikasan. Često otvaranje takođe bitno smanjuje trajanje efekta rashlađivanja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.