Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za vlaženje vazduha Medibreeze Plus

Vlaži, čisti i čini prostor prijatnijim. Ima tajmer za programiranje perioda rada, dodatno noćno svetlo, sat sa funkcijom alarma ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 244
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ovlaživači i Odvlaživači Vazduha

Šifra Proizvoda: 4786

Poslednja cena bila je: 5450 din

Karakteristike proizvoda: Aparat za vlaženje vazduha Medibreeze Plus

Aparat za vlaženje vazduha Medibreeze Plus

Vlaži, čisti i čini prostor prijatnijim

Povećava vlažnost vazduha ultrazvučnom tehnologijom

Tajmer za programiranje perioda rada

Dodatno noćno svetlo za upotrebu u spavaćoj sobi

Sat sa funkcijom alarma

Bešuman, mala potrošnja energije

Automatsko isključivanje kada je posuda za vodu prazna

Adapter za struju: 230V / 50 Hz

Kapacitet posude za vodu 680 ml

Running time (with 500 ml water):

program 1: appr. 9 casova

program 2: appr. 6 casova

14 W

Sertifikat: CE 0473

Dimenzije: 160 x 110 x 200 mm

Tezina: 1055 g (sa adapterom)

Garantni rok 3 godine

Opis proizvoda: Aparat za vlaženje vazduha Medibreeze Plus

Jedan u nizu vrhunskih aparata čuvene kompanije MEDISANA (Nemačka). Kompanija MEDISANA je više od 20 godina svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kućnu upotrebu (aparati za porodično zdravlje). Vrhunski kvalitet MEDISANA proizvoda obezbeđen je visokim proizvodjačkim standardima i sveobuhvatnom kontrolom kvaliteta. MEDISANA proizvodi su klinički testirani, ispitani po međunarodnim standardima, i poseduju CE 0473 sertifikat, odobren od strane MPG (Medical Products Law). Visoka pouzdanost MEDISANA proizvoda je iskazana i u garantnom roku od čak 3 godine - što predstavlja znatno više od ostalih svetskih proizvođača.

Ovlaživač vazduha MEDIBREEZE vlaži, čisti i čini prostor prijatnijim. Tih, pouzdan i jednostavan za upotrebu.

Funkcije:
• Povećava vlažnost vazduha ultrazvučnom tehnologijom
• Dodatno noćno svetlo
• Bešuman, mala potrošnja energije
• Automatsko isključivanje kada je posuda za vodu prazna
• Dodatak za aromaterapiju

KOMPLET sadrži:
Aparat za vlaženje vazduha MEDIBREEZE

Delovi:
• Rezervoar za vodu
• Deo za isparavanje pare
• Dugme za podešavanje intenziteta (2 pozicije)
• Dugme za svetlo
• Dugme za uključivanje / isključivanje ON/OFF (1 pozicija)
• Utikač za adapter za struju

Posebno u zimskim mesecima suv vazduh povećava osetljivost organizma na bolesti i infekcije respiratornog trakta i dovodi do umora i pada koncentracije. Zdrav vazduh treba da ima relativnu vlažnost od 40 do 60 %. Aparat za vlaženje vazduha Medibreeze koristi tihu, ultrauzvučnu tehnologiju koja štedi energiju i pretvara vodu u finu maglu koja povećava nivo vlažnosti u vazduhu. To dovodi do poboljšanja kvaliteta vazduha i sprečava isušivanje sluzokože disajnih organa i kože.

Punjenje i praznjenje rezervoara za vodu
Skinite rezervoar za vodu (1) sa aparata i napunite sa maksimalno 500 ml čiste pijaće vode. Vratite Rezervoar za vodu (1) na aparat tako da otvor bude okrenut na dole. Da biste izbegli da se voda prospe treba da pažljivo okrenete rezervoar za vodu za 180 stepeni i direktno ga namestite na aparat za vlaženje vazduha. Nemojte pomerati aparat kada je rezervoar za vodu pun, jer ako iskrivite aparat može doći do porasta nivoa vode u rezervoaru preko membrane aparata, što može uzrokovati da aparat ne radi. (Prikaz na slici)

Kada isključite aparat možete skinuti deo gde izlazi para (2) i krpom obrisati ukoliko ima viška vode. Izbacite svu preostalu vodu iz rezervoara i isperite čistom pijaćom vodom. Pre ponovne upotrebe sipajte svežu pijaću vodu u rezervoar. Kada aparat isključite i ne planirate da ga koristite duže vreme skinite i ispraznite rezervoar za vodu.

Dodavanje aromaticnih mirisa
Ukoliko zelite da koristite aparat za vlazenje vazduha sa aromaticnim mirisima dovoljno je da dodate oko 5 do 10 kapi mirisa u rezervoar sa 500 ml vode. Imajte na umu da se dodavanjem mirisa moze stvoriti skrama.

Uključivanje i isključivanje aparata
Postavite deo gde izlazi para (2) na uređaj. Uključite adapter u utičnicu (6), a zatim uključite adapter u struju. Kada kratko pritisnete dugme ON/OFF za uključivanje / isključivanje (5), aparat će poćeti da isparava i raspršuje vodu i uključiće se ventilator. Istovremeno na dugmetu će se uključiti plavo LED svetlo. Ako još jednom pritisnete dugme ON / OFF (5) isključićete uređaj. Aparat ima automatsku funkciju za isključivanje uređaja u slučaju da se rezervoar za vodu isprazani.

Uređaj moze da radi:
Na nivou 1 kada je napunjen sa 500 ml vode oko 9 sati
Na nivou 2 kada je napunjen sa 500 ml vode oko 6 sati

Podešavanje intenziteta
Intenzivni aparat za vlaženje vazduha Medibreeze može da radi na 2 različita nivoa snage. Da biste promenili intenzitet sa nivoa 1 na nivo 2 pritisnite jednom dugme Flow (3). Zbog veće brzine ventilatora, ispušta se više vlage u okolni vazduh. Istovremeno plavo LED dugme će se uključiti.

Osvetljenje
Rezervoar za vodu na aparatu za vlaženje vazduha ima funkciju unutrašnjeg osvetljenja koja se može uključiti pritiskom na dume za svetlo (4). Ako još jednom pritisnete dugme (4) svetlo će se isključiti. Svetlo se može koristiti nezavisno. Kada se uređaj sam automatski isključi, svetlo i dalje ostaje uključeno. Intenzitet svetla se smanjuje kada se uređaj uključi.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.