Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Speedminton® Set S200 400081

Speedminton je kombinacija najboljih elemenata tenisa, badmintona i skvoša, zabavna igra i naporan trening. Igrajte bilo kad i bilo gde.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 75
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Reketi i za badminton

Šifra Proizvoda: 48038

Poslednja cena bila je: 10800 din

Karakteristike proizvoda: Speedminton® Set S200 400081

Speedminton® Set

Set sadrži:

- Dva aluminijumska reketa sa Mega Power Zone (MPZ- dodatni učinak udarca)

- Kutiju sa pet loptica (1Fun / 1Cros / 2Match / 1Night)

- Stabilizator za igru po vetru

- 4 svetleća štapa za igru po mraku

- Mrežu

- Torbu

- Knjigu sa uputstvima

Opis proizvoda: Speedminton® Set S200 400081

Šta je to Speedminton®? Brže, jače i zabavnije nego bilo koji drugi sport sa reketom. Lako se uči, može se igrati bilo kada i bilo gde. Speedminton je kombinacija najboljih elemenata tenisa, badmintona i skvoša, zabavna igra i naporan trening.

Bilo kada - bilo gde!
Speedminton možete igrati bukvalno bilo kada i bilo gde. Sa posebnim svetlosnim štapićima za speedminton loptice možete igrati noću što Vam omogućava 24h zabave. Možete igrati na pesku, betonu, travi, parketu, po suncu, kiši ili snegu....



Pravila
Igra se završava kada jedan od igrača stigne do 16 poena. Ako je rezultat izjednačen na 15 i vise, igra se nastavlja dok jedan igrač ne dobije dva poena prednosti (na dva razlike). Meč se igra na tri dobijena gema (bolji od 5).
Servis - Igrači izvlače ko će da servira prvi. Posle toga servira se naizmenično na tri poena. Svaka se serva boduje. Ako je rezultat izjednačen na 15:15, igrači naizmenicno serviraju po jedan poen. Pozicija sa koje se servira je od središta polja do zadnje linije(po izboru igrača). Servira se tako što se spieder pusti sa visine kuka i servira se dok je u padu. Servis preko glave ili iz skoka je dopušten ali samo u situacijama ako igrač servira iza osnovne linije. Igrač koji je izgubio set servira na početku sledećeg.

Bodovanje - Svaki volej se boduje osim u slučajevima kada mora biti ponovljen. Poeni se dobijaju u sledećim slučajevima:
Speeder® dotakne površinu polja
Speeder® završi u terenu (ili dotakne liniju polja) i ne može biti vraćen od strane igrača
Speeder® završi u autu
Speeder® je duplo udaren od strane igrača
ako dodje do kontakta izmedju spidera i tela

Ako igrač udari speeder koji ide u aut, igra se nastavlja.
Promena strana - Igrači menjaju strane posle svakog gema da bi uslovi igre za oba igrača bili ravnopravni (vetar, svetlo). Ukoliko dođe do petog seta (tie-brejka), igrači menjaju strane posle osvojenog osmog poena od strane bilo kog igrača.

Blackminton®
Blackminton® igra je nešto što će pretvoriti veče u magični događaj - igrajte speedminton noću koristeći svetleće loptice. Ubaci speed svetlo u fluoroscentnu glavu loptice i pretvori travnatu površinu parka ili pesak plaže u nezaboravan noćni doživljaj. Za maksimalnu zabavu, sačekajte do potpunog mraka.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.