Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Ardes Medicura masažer za stopala M272

Medicura M272 je masažer za stopala sa infracrvenim zracima, za stimulaciju krvotoka i otvaranje pora na koži. Opustite svoja stopala pomoću nekoliko različitih programa masaže.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 85
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masaža stopala

Šifra Proizvoda: 48289

Poslednja cena bila je: 5199 din

Karakteristike proizvoda: Ardes Medicura masažer za stopala M272

Medicura masažer za stopala

Model: M272

Snaga: 60 W

Praktičan i jednostavan za upotrebu

3 različite funkcije:

- mehurići

- infracrveni zraci + toplota

- mehurići + infracrveni zraci + toplota

Točkići za masažu

Dimenzije: 42 x 41 x 19 cm

Priključuje se na naponsku mrežu 220 V

Obezbeđeno uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda: Ardes Medicura masažer za stopala M272

Medicura M272 je masažer za stopala sa infracrvenim zracima, za stimulaciju krvotoka i otvaranje pora na koži. Opustite svoja stopala pomoću nekoliko različitih programa masaže. Jednostavno napunite masažer vodom željene temperature, uključite ga u struju, i udobno se smestite. Izborom jednog od tri programa masaže vaša stopala će dobiti više nego zasluženu relaksaciju. Masaža sa mehurićima sa toplom vodom opušta nerve i prija umornim mišićima

Upotrebom dodatnih eteričnih ulja i sapuna možete odraditi aroma terapiju svojih stopala. Kada žurite, masažer možete koristiti bez vode za suvo masiranje stopala. Medicura M275 masažer je idealan za poboljšanje periferne cirkulacije stopala, njihovu relaksaciju i eliminisanje osećaja napetosti, što sve zajedno, smanjuje nivo stresa u vašem organizmu.

Kućište je izrađeno od čvrste plastike koja sprečava odvođenje toplote vode iz masažera. Po dimenzijama odgovara za sve veličine stopala. Bez obzira koji broj cipela nosite u masažeru postoji dovoljno prostora da udobno smestite svoja umorna stopala. Prskanje vode izvan masažera sprečava diskretan ispust sa gornje strane uređaja što omogućava njegovo korišćenje u bilo kom delu stana.

Izvanredno praktičan uređaj po ceni prilagođenoj za svačiji džep. Iznenadite sebe ili sebi dragu osobu ovim jedinstvenim i korisnim uređajem. Garancija godinu dana.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.