Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Xwave 6000 DVD / DivX player

DVD/DivX player koji pušta sve moguće diskove. Podržana srpska slova čćžšđ u prevodu DivX filmova.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 164
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: DVD - DivX plejeri

Šifra Proizvoda: 4855

Poslednja cena bila je: 3990 din

Karakteristike proizvoda: Xwave 6000 DVD / DivX player

Xwave 6000

DVD / DivX player

Čita sve vrste titlova

Podržava naša slova Č,Ć,Š,Ð,Ž

Film ne mora da ima isti naziv kao titl

Podržani formati titlova SRT, SUB...

Manuelno podešavanje titlova

Čita medije svih formata

OSD meni na srpskom

Prednji panel:

DISK TRAY (VRATA) za disk

POWER dugme

PLAY/PAUSE dugme

STOP dugme

OPEN/CLOSE dugme

Prijmni senzor IR signala

DISPLAY prozor, pokazuje status u kom se uredaj nalazi

Zadnja ploča

5.1 Audio izlaz

S-VIDEO izlaz

Pb/Cb/Pr/Cr Y postizanje slike velikog kvaliteta

COAXIAL: Koaksijalni digitalni audio izlaz

OPTICAL: Opticki digitalni audio izlaz

SCART izlaz

VIDEO: Izlaz video kompozit signala

AC 220V 50/60 Hz: Mrežni kabl

Nadogradnja firmware-a

Daljinski upravljač

Obezbeđeno detaljno uputstvo za korišćenje uređaja

Opis proizvoda: Xwave 6000 DVD / DivX player

Možda niste čuli za Xwave, firmu koja je skoro počela da se probija na svetsko tržište ali ako pročitate dalji tekst shvatićete da se radi o kompaniji koja s razlogom ima astronomski rast u proizvodnji i prometu. Reč je o kompaniji koja koristi svoje bogate resurse u kombinaciji sa resursima najvećih japanskih elektronskih kompanija kao što su Pioneer, Yamaha, Sanyo.

Xwave 6000 - DVD / DivX player je jedan od proizvoda koji kvalitetom i cenom kreira ime ove kompanije koje će sigurno postati veliko i poznato.

Pored odlične reprodukcije DVD izdanja, posebnu prednost ovog uređaja predstavlja mogućnost puštanja filmova sa DivX-a. Uređaj je u potpunosti prilagođen za srpsko tržište - ima jednostavan i praktičan meni na našem jeziku, u prevodu DivX filmova se prikazuju srpska slova Č,Ć,Š,Đ,Ž, titl je lak za čitanje. Podržava nadogradnju firmware-a tako da ćete i u budućnosti sa izlaskom novih Codec-a biti u mogućnosti da gledate DivX filmove.

Što se DivX titlova tiče, podržava .SRT, .SUB i CENTRAL EUROPEAN standard titlove. Oni ne moraju biti istog imena kao što je ime filma, a dužina titla je 124 karaktera, a prikazuju se u tri reda.

Kako Xwave svoje proizvode razvija sa velikim kompanijama, mislili su na sve tako da prilikom premotavanja slike napred-nazad ne dolazi do štucanja ili zamrzavanja slike. Razlog je izuzetan kvalitet lasera čitača koji je proizvod kompanije Sanyo, ovaj laser je veoma zastupljen na tržištu u raznim playerima i pokazao se kao izuzetno izdržljiv i kvalitetan, čita i lošije medije koji su karakteristika našeg tržišta, pa čak i lako oštećene diskove.

Kada je reč o reprodukciji zvuka Xwave 6000 je izuzetan, što i nije neko iznenađenje jer se zna da sarađuju sa kompanijama Yamaha i Pioneer. Kvalitet zvuka je odličan a uz pomoć 5.1 izlaza od Xwave 6000 možete napraviti sjajan kućni bioskop, naravno potrebni su Vam 5.1 zvučnici, koji su danas postali pristupačni. Moguća je reprodukcija običnih audio diskova kao i MP3 muzičkih fajlova. Nazivi pesama za MP3 fajlove ispisuju se iz ID3 taga.

Naravno Xwave 6000 možete koristiti i za pregled digitalnih fotografija. Podržani su svi standardni formati pri čemu se fotografije mogu i zumirati.

Sve funkcije su organizovane u veoma lepo dizajniranom meniju koji je jednostavan za korišćenje i u potpunosti je na srpskom jeziku.

Što se audio i video izlaza tiče Xwave 6000 nije ni ovde omanuo, zastupljeni su VIDEO, S-VIDEO, NTSC/PAL COMPOSITE, SCART, COAXIAL - video izlazi, a od audio izlaza: 5.1 CHANNEL (izlaz za povezivanje sa zvučnicima za kućni bioskop), OPTICAL, COAXIAL.

Xwave 6000 u sebi poseduje čuveni chipset MTK 1389 koji je proizvod kompanija Yamaha i Pioneer. Sve u svemu kvalitet je opisan, cenu vidite i sami. Kombinacija delova kompanija Yamaha, Pioneer, Sanyo i Xwave spakovana u Xwave 6000 garantuje dugi vek trajanja i izuzetan kvalitet slike i zvuka.

Uz uređaj se dobija daljinski upravljač, garancija i detaljno uputstvo za korišćenje uređaja. Garancija iznosi godinu dana.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.