Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

KLETT Stvaralačke aktivnosti u nastavi književnosti

Priručnik za nastavnike, zamišljen kao dopuna literaturi, riznica ideja za uspešnu realizaciju časova književnosti.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 66
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Priručnici za nastavnike

Šifra Proizvoda: 48673

Poslednja cena bila je: 879 din

Karakteristike proizvoda: KLETT Stvaralačke aktivnosti u nastavi književnosti

Stvaralačke aktivnosti u nastavi književnosti

Priručnik za nastavnike

Autori: Dana Ćirić, Radica Smiljković

Izdavač: Klett

Tip korica: meki povez

Broj stranica: 151

Opis proizvoda: KLETT Stvaralačke aktivnosti u nastavi književnosti

Knjiga Stvaralačke aktivnosti u nastavi književnosti priručnik je za nastavnike i zamišljen je kao dopuna literaturi, riznica ideja za uspešnu realizaciju časova književnosti. Nastao je na osnovu iskustva autora, proisteklog iz dugogodišnjeg rada u školi. Namenjen je uglavnom nastavnicima književnosti u srednjoj školi, ali se ideje mogu realizovati i u mlađim razredima.

Ova knjiga bi trebalo da pokaže kako se na časovima srpskog jezika i književnosti može iskoračiti iz uobičajenog načina rada. U vreme kada sve manje učenika čita knjige, naročito iz obaveznog školskog programa, ogledni časovi su pokazali da se mnogi učenici vraćaju ovom zadovoljstvu.

Aktivno učešće u pripremi i realizaciji časa čini učenike odgovornim i važnim činiocima školskog života, a to je jedan od bitnih faktora u razvoju mladih ljudi. Činjenica da učenici nisu samo pasivni slušaoci već aktivni učesnici događanja na času, predstavlja napredak u novoj pedagoškoj praksi. Dodatno zadovoljstvo je što će angažovani učenici motivisati i ostale na rad, jer čas nudi podsticajnu atmosferu za njihova samostalna razmišljanja i istraživanja, tako da je ukupni rezultat vredan pamćenja. Upućivanje učenika da koriste literaturu i samostalno istražuju je još jedna dobrobit ovakvih časova.

U priručniku je veća pažnja poklonjena oglednim časovima iz književnosti, mada i časovi pismenih vežbi, jezičkih i stilskih tumačenja, pružaju priliku za kreativnost učenika i nastavnika.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.