Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

KLETT Engleski jezik 6, Messages 2, udžbenik za šesti razred

Udžbenik iz engleskog jezika za šesti razred osnovne škole. Autori: Dajana Gudi, Noel Gudi

Ocena Posetilaca Broj ocena: 61
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Engleski jezik

Šifra Proizvoda: 48701

Poslednja cena bila je: 1045 din

Karakteristike proizvoda: KLETT Engleski jezik 6, Messages 2, udžbenik za šesti razred

Klett Messages 2

Udžbenik iz engleskog jezika za 6.razred osnovne škole

Autori: Dajana Gudi, Noel Gudi

Izdavač: Klett

Tip korica: meki povez

Broj strana: 148

Odobreno Rešenjem Ministarstva prosvete

Opis proizvoda: KLETT Engleski jezik 6, Messages 2, udžbenik za šesti razred

U udžbeniku Messages 2 jezička veština čitanja razvija se pomoću zanimljivih priča koje su prilagođene nivou jezičkog znanja učenika. Svako poglavlje je ilustrovano i dopunjeno zadacima za proveru razumevanja pročitanog teksta.

Udžbenik se sastoji iz šest modula (Modules) od kojih svaki ima po dve jedinice (Units), a svaka jedinica je podeljena na tri koraka (Steps) i obogaćena dodatnim vežbama za praćenje fonda reči. Posle svake druge jedinice slede aktivnosti za utvrđivanje naučenog, sticanje jezičkih veština i samoocenjivanje. Na kraju svakog modula u odeljku Module review učenici proveravaju i utvrđuju svoje znanje uz pomoć jednostavne analize primera i gramatičkih zadataka. U odeljku Coursework učenici se susreću sa sastavom koji je u vezi sa temom koju su učili. Tema sastava u udžbeniku za šesti razred je “Sastavljanje vodiča za strance u Srbiji”.

Serija udžbenika Messages ima svoju internet stranicu https://www.cambridge.org/elt/messages na kojoj se između ostalog možete upoznati sa autorima udžbenika i pronaći dodatne vežbe za utvrđivanje gramatičkih struktura. Odatle možete pristupiti internet stranama Infoques, koje prate seriju udžbenika Messages dopunjujući nastavu zanimljivim i aktuelnim sadržajima koji će privući učenike i motivisati ih na rad.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.