Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

KLETT Likovna kultura 8, udžbenik za osmi razred

Udžbenik Likovna kultura 8 namenjen je učenicima osmog razreda osnovne škole i u potpunosti je u skladu sa Nastavnim planom i programom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 63
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Likovna i muzička kultura

Šifra Proizvoda: 48773

Poslednja cena bila je: 760 din

Karakteristike proizvoda: KLETT Likovna kultura 8, udžbenik za osmi razred

Klett Likovna kultura za osmi razred osnovne škole - udžbenik

8.razred osnovne škole

Autori: dr Sanja Filipović

Izdavač: Klett

Tip korica: meki povez

Opis proizvoda: KLETT Likovna kultura 8, udžbenik za osmi razred

Udžbenik Likovna kultura 8 namenjen je učenicima osmog razreda osnovne škole i u potpunosti je u skladu sa Nastavnim planom i programom. Učenici će saznati više o slobodnom komponovanju i vizuelnom sporazumevanju i steći će znanja o osnovnim načelima komponovanja poput jedinstva, dominante i kontrasta.

Naučiće kako se pomoću mašte stvaraju neobična, fantastična umetnička dela tako što se realni oblici stavljaju u nerealne odnose. Radoznali učenici imaće priliku da se upoznaju sa principima stvaranja filma, animacije i performansa, kao i sa osnovnim pravcima i pojavama u modernoj i savremenoj umetnosti.

Nalozi u udžbeniku imaju različite funkcije – uvođenje u nove sadržaje, povezivanje, primenjivanje, utvrđivanje i provera usvojenih znanja i veština. Udžbenik nudi različite zadatke u kojima su ponuđene likovne i druge aktivnosti namenjene individualnom ili grupnom radu, koje će učenje i usvajanje znanja iz oblasti likovne kulture učiniti zanimljivim i zabavnim.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.