Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Joseph Joseph Alatka za čišćenje avokada 3u1 Duo Avocado

U sebi sadrži: nož plastične oštrice na rasklapanje, dodatak od nerđajućeg čelika za odstranjivanje koštice, zakrivljene uzdužne režnjeve za sečenje avokada i meku ergonomsku ručku. Ova 3 u 1 alatka dizajnirana je da maksimalno olakša čiščenje avokada.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 1299 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 4907

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Joseph Joseph

Brend: Joseph Joseph

Karakteristike proizvoda: Joseph Joseph Alatka za čišćenje avokada 3u1 Duo Avocado

Alat za čišćenje avokada 3u1

U sebi sadrži: nož plastične oštrice na rasklapanje, dodatak od nerđajućeg čelika za odstranjivanje koštice, zakrivljene uzdužne režnjeve za sečenje avokada i meku ergonomsku ručku

Materijal: plastika oslobođena toksina,

nerdjajući čelik

Dimenzije: 20 x 6.5 x 1.3 cm

Savršen poklon za ljubitelje zdravog načina ishrane

Opis proizvoda: Joseph Joseph Alatka za čišćenje avokada 3u1 Duo Avocado

Brend JosephJoseph koji su osnovali braća blizanci Entoni i Ričard nudi širok asortiman proizvoda za kuhinju i kupatilo. Paleta proizvoda jednostavnog ali inovativnog dizajna pomoći će Vam u svakodnevnim aktivnostima u kući. Lepoti življenja doprinose upravo ovako inteligentno osmišljeni proizvodi koji mogu da Vam olakšaju i ulepšaju svakodnevnicu. Kolekcija Duo nudi širok asortiman proizvoda od kvalitetnih materijala, inovativnog dizajna koji će naravno biti od velike koristi u Vašoj kuhinji.
Avokado je tropsko voće koje mnogi nazivaju super-hranom jer je veoma zdrav, bogat hranljivim materijama i donosi organizmu brojne prednosti: dobar je za srce, vid i pomaže u borbi protiv raka. Najčešće se koristi za razne umake, salse, salate, domaće paštete i smoothie-e. Međutim, sam proces njegove pripreme može biti prilično težak i komplikovan, zato je dizajnerski brend Joseph Joseph sve neophodne alate spojio u jedan i dizajnirao ovaj fantastičan i praktičan dodatak svakoj kuhinji. Na jednostavan način otvorite, izvadite košticu i isecite avokado na tračice pomoću samo jednog alata. U sebi sadrži: nož plastične oštrice na rasklapanje, dodatak od nerđajućeg čelika za odstranjivanje koštice, zakrivljene uzdužne režnjeve za sečenje avokada i meku ergonomsku ručku. Ova 3 u 1 alatka dizajnirana je da maksimalno olakša čiščenje avokada. BPA Free, Food Safe.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.