Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Robotić Oahaca 1507

Oahaca se pokreće tako što mu povučete glavu (koja je povezana sa žicom), pustite i vidite šta će da se desi. Oahaca je prvi robotić koji funkcioniše na ovaj način.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 105
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Zabavna nauka za decu

Šifra Proizvoda: 4942

Poslednja cena bila je: 2799 din

Karakteristike proizvoda: Robotić Oahaca 1507

Robotić Oahaca 1507

Materijal : nerđajući čelik sa PVC stopalima

Visina : 13.5 cm

Aktivira se povlačenjem žice

Uzrast: od 9 do 99 godina

Dizajner : Chico Bicalho

Opis proizvoda: Robotić Oahaca 1507

Oahaca se pokreće tako što mu povučete glavu (koja je povezana sa žicom), pustite i vidite šta će da se desi.
Oahaca je prvi robotić koji funkcioniše na ovaj način.

Robotići su nastali sasvim slučajno u studiju kompanije Hankscraft Motors u Njujorku, a njihov autor je Chico Bicahlo. Reč je o brazilskom dizajneru koji je okrenut prirodi i sadnji drveća. Svoju umetnost pretočio je u robotiće - zabavne igračke za decu i odrasle. Prve četiri hiljade robotića napravljeno je ručno, koristeći starinski japanski menjač iz pedesetih godina prošlog veka, pronađen u prodavnici otpada. Robotići - mehanička stvorenja minimalističkog modernog dizajna, stavljaju osmeh na lice i podsećaju da male stvari donose veliku radost. Najidealniji poklon za svakog ko čuva dete u sebi. Poklonite radost. Poklonite robotiće. Oahaca je najnemirniji robotić, ustvari toliko je nemirna da smo morali da joj stavimo povodac! Postoje dva načina na koji možete koristiti Oahaca-u. Povucite šeširić na vrhu, možete da držite povodac i usmeravate je ili je možete pustiti da sama istražuje. Oahaca je prvi član nove familije robotića koja radi na principu vuče povoca, a ne na navijanje ključićem.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.