Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Četka za ispravljanje i peglanje kose Medisana Magic Brush

Ne morate gubiti vreme na odlaske u skupe frizerske salone. Sa Medisana magičnom četkom ispravite i ispeglajte kosu za nekoliko minuta, bez oštećivanja kose! Za frizuru koja će ceo dan biti sjajna, bujna i ravna.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 76
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pegle i Četke Za Kosu

Šifra Proizvoda: 49559

Poslednja cena bila je: 4990 din

Karakteristike proizvoda: Četka za ispravljanje i peglanje kose Medisana Magic Brush

Medisana Magic Brush

Četka za ispravljanje i peglanje kose

Tri puta snažnija od pegle za kosu

Nežnije ispravlja kosu zahvaljući 3D keramičkoj strukturi

Greje se do idealne temperature za ispravljanje

Digitalno podešavanje temperature u opsegu od 60°C – 230°C

Brzo i ravnomerno greje i ispravlja kosu

Ne oštećuje kosu

3D Tourmaline-keramika emituje jone koji hidriraju i neguju kosu

Kompaktna i jednostavna za upotrebu

Opis proizvoda: Četka za ispravljanje i peglanje kose Medisana Magic Brush

Ispravite i ispeglajte kosu za nekoliko minuta, bez oštećivanja kose!
Ako ste umorni od uobičajenih četki za feniranje i presa za peglanje, koje vam pri tom i oštećuju kosu, ako nemate vremena ili para za skupe frizere, evo rešenja za vas!
Sa Medisana Magic Brush četkom za ispravljanje kose uštedećete i vreme i novac. Za samo nekoliko minuta i nekoliko pokreta, ovom neverovatnom 3D keramičkom četkom, možete dobiti željenu frizuru, ispravljenu i sjajnu kosu.
Tri puta snažnija od pegle za kosu a nežnije ispravlja kosu zahvaljući 3D keramičkoj strukturi
Tajna četke je u 3D keramičkim zupcima koji su dizanirani tako da podižu kosu od korena i greju svaku vlas kose, ne mrsi je, ne oštećuje i ne spaljuje. Jednostavno se koristi, samo očešljate svoju kosu i dobićete neverovatan rezultat. Vaša kosa će biti ravna, sjajna, bujna i što je najvažnije neoštećena. Ispravljanje kose je toliko jednostavno, kao da samo očešljate svoju kosu. Medisana četka za kosu će za veoma kratko vreme ispraviti neposlušne lokne, a blagim nežnim pokretom možete stilizovati frizuru i usmeriti pramen u željenom pravcu. Može se koristiti za sve tipove i dužine kose.
LCD display pokazuje temperaturu četke koju možete podešavati u opsegu od 60°C do 230°C a četka će se sama ugasiti nakon 60 minuta upotrebe. Maksimalna temperatura koju postiže je 230°C.
180°C ili manje se preporučuje za suvu i farbanu kosu
210°C se preporučuje za prirodnu kosu
230°C se preporučuje za gustu i talasastu kosu
Dostiže temperaturu od 180°C za jedan minut
Jedinstvena 3D struktura četke obezbeđuje 3 puta veću dodirnu površinu za ispravljanje kose nego kod običnih pegli za kosu i omogućava brzo ispravljanje većih pramenova kose odjednom, a sa Tourmaline-keramikom jako brzo dostiže i održava visoku temperaturu tokom upotrebe.Dok ispravlja kosu Tourmaline-keramika emituje negativne jone koji hidriraju i neguju kosu, čineći da kosa bude svilenkasto meka i glatka.
Posebno je pogodna za oštećenu kosu jer zahvaljujući Tourmaline-keramičkim zupcima i pri najvišim temperaturama ne oštećuje i ne isušuje kosu, a uz pomoć ulja za kosu može efikasno da poboljša izgled suve i neposlušne kose sklone kovrdžanju.
Ne morate gubiti vreme odlaskom u skupe frizerske salone, jer sa Medisana Magic Brush četkom za kosu, veoma jednostavno i za samo nekoliko minuta, možete imati željenu frizuru koja će ceo dan biti sjajna, bujna i ravna. Ukoliko planirate putovanje, ne zaboravite da spakujete i vašu Magic Brush čektu za ispravljanje i peglanje kose. Od sada biće vaš verni saputnik, a zauzeće samo malo masta u koferu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.