Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Eliptični trenažer Xplorer Evita 6730

Eliptični trenažer sa ručno podesivim magnetnim sistemom opterećenja u 8 nivoa, zamajcem težine 6kg, namenjen korisnicima težine do 120kg. Vežbanjem na ovom trenažeru aktivne su sve mišićne grupe.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 68
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Eliptični Kros Trenažeri

Šifra Proizvoda: 50240

Poslednja cena bila je: 59999 din

Karakteristike proizvoda: Eliptični trenažer Xplorer Evita 6730

Eliptični trenažer

Xplorer Evita

Dimenzije sprave u cm: 116 x 38 x 66

Maksimalna težina korisnika u kg: 120

Neto težina sprave u kg: 40.5

Baterijski kompjuter sa LCD ekranom

Funkcije kompjutera: brzina, kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme

Masa zamajca: 6 kg

Sistem regulacije otpora: magnetni

Podešavanje otpora: ručno podešavanje otpora u 8 stepeni

Fitnes cilj: Gubitak težine, Kardio trening, Sagorevanje kalorija, Trening celog tela, Trening donjeg dela tela, Trening gornjeg dela tela

Sprava je namenjena isključivo za kućnu upotrebu, u suprotnom je garancija nevažeća

VAŽNO: Ukoliko ste početnik u korišćenju fitness sprava za trening, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom pre upotrebe sprave a posebno ukoliko: imate dijagnozu vezanu za srčane probleme i probleme visokog pritiska, ukoliko niste vežbali više od jedne godine, ukoliko imate preko 35 godina i niste fizički aktivni, ukoliko ste trudni, ukoliko imate dijabetes, osećate bol u grudima i vrtoglavicu kada ste fizički aktivni, ukoliko se oporavljate od bolesti ili operacije


muskulatura

Opis proizvoda: Eliptični trenažer Xplorer Evita 6730

S obzirom na to da imitira prirodno kretanje ljudskog tela kroz izvođenje 1 vežbe i pokreta te aktivira sve veće mišićne grupe, eliptični trenažer je idealan rekvizit za vežbanje kod kuće. Tokom vežbanja na orbitreku uključene su ruke i noge, a redovnim vežbanjem na ovoj fitness napravi učvrstićete noge, ruke, trup i zadnjicu. Osim toga povećanjem potrošnje kalorija na dnevnom nivou ubrzava se i proces gubljenja viška kilograma i topljenja masnog tkiva. Na eliptičnom trenažeru je moguće odraditi treninge različitih vrsta, od treninga umerenog intenziteta do različitih vrsta treninga sa različitim vrstama opterećenja, HIIT treninga (intervalnog treninga visokog intenziteta), Tabata protokola do sličnih naprednih treninga i vrsta korišćenja ove naprave.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.