Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Društvena igra Snesi i prenesi FM792

Urnebesno zabavna društvena igra za dva ili više igrača sa ciljem da se jaja prenesu sa jednog mesta na drugo, po određenim pravilima, a da se ne razbiju!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 62
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Društvene Igre i Mozgalice

Šifra Proizvoda: 51492

Poslednja cena bila je: 2199 din

Karakteristike proizvoda: Društvena igra Snesi i prenesi FM792

Društvena igra

Snesi i prenesi

Uzrast: 4+ godina

Materijal: plastika, karton

Dimenzije pakovanja: 25 x 25 x 6 cm

Broj učesnika: igra je namenjena za 2 ili više igrača

Set sadrži: 2 kljuna, 2 magneta za jaja, 9 ljuski, 9 ilustracija razbijenog jajeta, 2 plasticna gnezda i 1 kartonski tiganj

Opis proizvoda: Društvena igra Snesi i prenesi FM792

Snesi i prenesi je urnebesno zabavna društvena igra za dva ili više igrača sa ciljem da se jaja prenesu sa jednog mesta na drugo, a da se ne razbiju!
Pravila igre nalažu da igrači prvo stave kljun i maskiraju se u koku, a zatim da specijalnom štipaljkom zakaće pozadi za odeću koku-magnet kojom će preneti jaja iz tiganja u gnezdo, bez korišćenja ruku! Igra počinje tako što svaki igrač treba da stane ispred svog gnezda, a nakon toga da otrče svi do svojih jaja koja su u tiganju i da pokušaju da ih zakače magnetom. Jedno po jedno, skinite jaja sa magneta i vratite ih u gnezdo. Budite veoma pažljivi, kako se jaje ne bi razbilo, jer ako padne, razbiće se kao pravo jaje. Pobednik je igrač koji prenese najviše celih jaja iz tiganja do gnezda.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.