Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Svet brojeva

Svet brojeva predstavlja edukativnu zbirku zadataka za decu uzrasta od četiri do osam godina, naročito osetljivu kategoriju mladih korisnika koji u tom dobu prave prve korake u svet apstraktnih matematičkih zakonitosti

Ocena Posetilaca Broj ocena: 181
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Edukativne video igrice

Šifra Proizvoda: 5169

Poslednja cena bila je: 350 din

Karakteristike proizvoda: Svet brojeva

Svet brojeva

Kategorija: Edukativna igra za decu od 3 i više godina

Minimalni CPU: PENTIUM 500Mhz

Operativni sistem: Windows 98 +

Platforma: PC

Minimalan Hardver: 128 MB RAM, CD-ROM, rezolucija 800x600

Fantastičan naslov za klince i klinceze od 3-9 godina

Veliki broj zadataka i igara koji pomažu deci da uđu u čudesni svet brojeva kroz igru, animaciju, pesmu...

Nece se ni okrenuti a već će naučiti brojeve i forme, boje i količine, sta je veće a sta manje...

Opis proizvoda: Svet brojeva

Kompanija Dexsoft Multimedia, jedan od najplodnijih izdavača interaktivnog softvera za najmlađe na prostoru jugoistočne Evrope, svojim programima (Malo seoce, Igrajmo se) privukla je veliku pažnju korisnika u našoj zemlji i u susednoj Mađarskoj. Visok tehnički kvalitet, zanimljiv sadržaj i dobro uobličeno korisničko okruženje, osobine u koje su se domaći korisnici uverili, izdanjima ove kuće obezbeđuju visoke tiraže i vrlo povoljne kritike u štampi pet evropskih zemalja.

Svet brojeva predstavlja edukativnu zbirku zadataka za decu uzrasta od četiri do osam godina, naročito osetljivu kategoriju mladih korisnika koji u tom dobu prave prve korake u svet apstraktnih matematičkih zakonitosti. Svi zadaci su pažljivo probrani i osmišljeni tako da mladog korisnika stimulišu da samostalno, razmišljajući i kroz igru, dođe do rešenja različitih problema iz svakodnevnog života. Više od sedamdeset matematičkih zadataka raspoređeno je unutar virtuelne dečje sobe, čiji je svaki element interaktivni objekat kojim se dete može poigrati. Zadaci su svrstani u nekoliko tematskih grupa i posvećeni su uvežbavanju brojanja i osnovnih aritmetičkih operacija, poređenju predmeta po veličini i boji, pravilnoj orijentaciji u prostoru (prepoznavanje istih predmeta u drugoj perspektivi, tumačenje međusobnog odnosa 3D objekata i slično), prepoznavanju geometrijskih oblika, boja i mase predmeta i drugim problemima. Svi zadaci su vremenski ograničeni, pri čemu vreme predviđeno za rešavanje zavisi od odabranog nivoa težine (vreme počinje da teče još dok narator objašnjava zadatak), a svaki uspešno rešen zadatak nagrađen je simpatičnom animacijom. Problemi su uglavnom jednostavno koncipirani, mada postoji i nekoliko lošije postavljenih zadataka za čije je tumačenje potrebna pomoć starijih.

Korisničko okruženje programa primereno je uzrastu korisnika, omogućuje jednostavnu upotrebu i bogato je grafičkim elementima i naracijom koja potpuno zamenjuje tekstualne informacije. Bogate pozadinske animacije unose potrebnu raznovrsnost na statičnim ekranima, a dobroj atmosferi doprinos daju i komični zvučni efekti i muzički odlomci koji pažnju deteta usmeravaju na zadatke. Upravljački interfejs, u celini gledano, sličan je onome iz Malog seoceta, koje se dokazalo kao stimulativan program koji potencira samostalnost u radu mladih korisnika. Kvalitet tehničke realizacije je, kao i u slučaju ranijih izdanja kompanije Dexsoft, veoma dobar.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.