Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Schleich figura Superman 22506

Sa Kriptona je stigao dečak, a sada je Klark Kent, novinar. Može da leti, supersnažan je, ima istančan osećaj za pravdu... Ili ga možda znate kao Supermena? Figura 10cm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 81
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Akcione Figure i Rekviziti

Šifra Proizvoda: 52007

Poslednja cena bila je: 1194 din

Karakteristike proizvoda: Schleich figura Superman 22506

Schleich figura Superman 22506

Igračka i kolekcionarska figura

Linija proizvođača: DC Comics

Visina figure: ~ 10 cm

Materijal: Visokokvalitetni, puni vinil

Ručno bojeno netoksičnim bojama (CE tested and approved)

Visokokvalitetna završna obrada daje relističan utisak

Edukativna igračka

Igračka je pogodna za podsticanje razvoja lingvističke inteligencije i osećanja kod dece

Uzrast: 3g+ (3 godine i više)

Upozorenje: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine!

Opis proizvoda: Schleich figura Superman 22506

Sa Kriptona je stigao dečak, a sada je Klark Kent, novinar. Može da leti, supersnažan je, ima istančan osećaj za pravdu... Ili ga možda znate kao Supermena? Figura 10cm.

Igračka je pogodna za podsticanje razvoja lingvističke inteligencije i osećanja kod dece.

Lingvistička inteligencija: To je sposobnost da se upotrebe zvuci i reči da se izrazimo i da se razumeju ostali ljudi. Igračke koje pospešuju osetljivost na značenje reči, zvukova, ritmova i sl. su dobre za razvoj govorne inteligencije. Tu spadaju razne vrste lutki, igračke koje pričaju, zvučne i muzičke igračke...

Osećanja: Zdravo dete treba da zna da izrazi i kontroliše svoja osećanja. Osećajući ljubav i zaštićenost dete razvija svoj osećaj sigurnosti. Igračke koje mogu biti detetov drugar i pomoći mu da izrazi svoje emocije su vrlo važne da dete spozna kako da komunicira sa svojom okolinom uz obostrano poverenje. Ovde se ubrajaju mekane igračke, igračke koje se mogu zagrliti, razne karakterne igračke (likovi).



O Schleich figurama (izvor www.schleich-s.com):

Kompanija Schleich je osnovana u Nemačkoj 1935. godine, a sada već čuvene figurice su prvi put ugledale svet 1950.
U to vreme stručnjaci i zaposleni u Schleich-u su počeli intenzivan rad na razvoju, proizvodnji i marketingu figurica iz stripa i crtanih filmova. Te prve figure su i dandanas popularne i dobro poznate: Štrumfovi, Snoopy, likovi iz Muppet Show-a i još mnogo, mnogo njih.
Od ranih 1980-ih asortiman širimo i na figure životinja. Serije figura životinja su pravi odraz prirode, samo u manjem obimu, u rasponu od izgubljenog sveta dinosaurusa do domaćih i divljih životinja današnjice. Od 2003. godine svetu Schleich figura dodate su serije Vitezovi, Divlji zapad i Vilenjaci.

Filozofija Schleich-a
Samo najbolje je dovoljno dobro za razvoj naše dece.
Naše Schleich figure pomažu da se unapredi razvoj deteta i da im pomogne da, kroz kreativnu i maštovitu igru, nauče trajne vrednosti koje će ih pripremiti za radostan i pozitivan život. Ovaj cilj je prioritet Schleich-a i čvrsto je usađen u sve što radimo.

Deca su najvredniji poklon na svetu! Ona su budućnost našeg duštva. Iz tog razloga roditelji i nastavnici žele samo najkvalitetnije igračke. Mi smo obezbedili da Schleich igračka vašeg deteta bude vrhunskog kvaliteta i potpuno bezbedna! Da bi se to postiglo postoji širok spektar zakona i propisa o proizvodnji igračaka. Mi činimo sve da ispunimo ove zahteve i čak smo otišli malo dalje: sami smo sebi postavili strožije propise od zakonom predviđenih. Kao proizvođač igračaka nosimo posebnu odgovornost prema roditeljima i deci. Cilj nam je da budemo poznati kao proizvođač igračaka vrhunskog kvaliteta koje imaju obrazovni aspekt. Naši proizvodi su razvijani uz pomoć roditelja, nastavnika i dece i zato su posebno dizajnirani za dečje ruke. Dizajn naših proizvoda je realističan i što je moguće više naturalistički. To omogućava deci da, kroz igru sa figurama, iskuse veliku raznovrsnost prirode - od domaćih životinja na farmi do divljih životinja u džungli.
Prilikom odlučivanja o proizvodnji licenciranih figura, kao što su strip junaci ili likovi iz crtanih filmova, dobro smo pazili na njihov karakter i poruku koju nose. Obrazovni aspekti su nam uvek ispred potencijala prodaje.

Neke od nagrada koje su osvojile Schleich figure:

Great Britain and Nothern Ireland Practical Pre-School Awards 2009 (Gold Award)
Great Britain and Nothern Ireland Creative Play Awards 2009 (Highly Commended)
Germany Top Ten Toys 2009
Germany Top Ten Toys 2010
North America Parent Choice Awards 2010
North America Creative Child Awards Program Toy of the Year 2010.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.