Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Marta Smart Društvena igra Martina zagonetna kutija 8538

Martina zagonetna kutija predstavlja set društvenih igara koji se sastoji od Martine zanimljive geografije, Zagonetne osmice i Pino drvene mozgalice.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 196

Cena sa PDV: 2499 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 52237

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.65 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Pino Toys

Brend: Pino Toys

Karakteristike proizvoda: Marta Smart Društvena igra Martina zagonetna kutija 8538

Društvena igra Martina zagonetna kutija

Nagrađivana igračka

Brend: Marta Smart

Set igara koji se sastoji od:

- Martine zanimljive geografije;

- Zagonetne osmice;

- Pino drvene mozgalice

Materijal: karton, drvo

Igračka podstiče decu da efikasnije razmišljaju, koriste i razvijaju inteligenciju i stiču sposobnost pronalaženja mnoštva ideja i novih rešenja

Igra pomaže deci da prošire opšte i znanje iz raznih oblasti, ali – što je još važnije – da to ne čine na reproduktivan način, već da s radošću nadahnjuju mozak i budu promišljeniji, maštovitiji i aktivniji

Opis proizvoda: Marta Smart Društvena igra Martina zagonetna kutija 8538

Martina zagonetna kutija predstavlja set igara koji se sastoji od Martine zanimljive geografije, Zagonetne osmice i Pino drvene mozgalice.

Martina zanimljiva geografija i Zagonetna osmica osmišljene su da ožive staru omiljenu i skoro zaboravljenu igru Zemljopis (Zanimljiva geografija) na jedan sasvim novi, mozgolomni način. Ovako osmišljena igra podstiče decu da efikasnije razmišljaju, koriste i razvijaju inteligenciju i stiču sposobnost pronalaženja mnoštva ideja i novih rešenja.

Cilj igre
Igra pomaže deci da prošire opšte i znanje iz raznih oblasti, ali – što je još važnije – da to ne čine na reproduktivan način, već da s radošću nadahnjuju mozak i budu promišljeniji, maštovitiji i aktivniji.

Pino drvena mozgalica rešava se nezavisno od prve dve igre i njom se kod dece razvijaju vizuelne i motoričke, logičke i matematičke sposobnosti.

Igračka je osvojila priznanje Dobra igračka za 2016. godinu, koju već 20 godina dodeljuje udruženje Prijatelji dece Srbije u okviru Dečje nedelje.

Kako se igra Martina zagonetna geografija?

Ako ste voleli staru, zaboravljenu igru Zanimljiva geografija, onda će vam se dopasti i Martina geografija. Razlika je u tome što vam Martina zagonetna geografija nikada neće dosaditi i što nikada ne možete naučiti odgovore unapred.
Ovo je igra za najmanje dva igrača.

Kako se igra Zagonetna osmica?

Ovo je igra za najmanje dva igrača.
Na tabli se nalaze simboli-polja po kojima ćemo voditi naše figure, i to po principu-zadatku koje dobijemo pri bacanju kockica. Tabla za igru je dvostrana – LETNJI DAN i ZIMSKA NOĆ, s tim što je tabla Letnji dan za nijansu jednostavnija i pogodnija za početnike.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.