Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Masažer za vrat i ramena Naipo MGS-2301

Ovaj pametni masažer za ramena i vrat optimizuje funkcije motora i obezbeđuje najmoćniju masažu kada vam je itekako potrebna. Pričvrstite masažer na leđa pomoću magične trake da biste obezbedili potpuni rad bez ruku.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 12999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 52746

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Aukey International Limited

Brend: Naipo

Karakteristike proizvoda: Masažer za vrat i ramena Naipo MGS-2301

Masažer za vrat i ramena Naipo

Nazivna snaga: 10W

Dimenzije: visina 130 cm, širina 12 cm

Automatsko isključivanje

Zaštita od pregrevanja

Broj brzina: 2

Podešavanje količine toplote

Osnovni materijal: PU koža, prozračna mrežica

6 masažnih glava

2 režima

Tajmer: 10 minuta

Napon:5V

Kapacitet baterije: 2200 mAh

Dimenzije pakovanja: 25.2 x 17 cm

Simulira duboko gnječenje kao da vas sa obe ruke masira profesionalac

Opremljen litijumskom baterijom može se koristiti 2 sata nakon što je potpuno napunjen

Dizajn slobodnih ruku za vrat i ramena

Smanjuje otok sprečavajući nakupljanje kiseline u mišićima

Magična traka: Ovo ga čini savršenom masažom bilo da sedite za radnim stolom na poslu ili kod kuće radi obavljanja kućnih poslova

Opis proizvoda: Masažer za vrat i ramena Naipo MGS-2301

Ovaj pametni masažer za ramena i vrat optimizuje funkcije motora i obezbeđuje najmoćniju masažu kada vam je itekako potrebna. Pričvrstite masažer na leđa pomoću magične trake da biste obezbedili potpuni rad bez ruku.

Moćan motor - Ovaj pametni masažer za ramena i vrat optimizuje funkcije motora i obezbeđuje najmoćniju masažu kada vam je itekako potrebna. Jak i pouzdan, ne morate da brinete o gubitku nepotrebne sile dok je podešavate na željeni nivo intenziteta.

Simulira ruke masera - Svaki aparat za masažu tvrdi da simulira efekat ruku profesionalnog masera. NAIPO MGS-2301 zaista tako radi. Da bi se to postiglo, postoje dva dodatna masažna čvora koja se protežu ispod leđa da bi izvršili rad ljudskih palčeva. Ovo stvara zaista trodimenzionalno gnječenje i učiniće da se osećate da ste u dobrim rukama.

Konstantna toplota - Veliki deo opuštajućeg osećaja od masažera potiče od funkcije grejanja, a NAIPO MGS-2301 se ne razlikuje o drugih. Pružajući kontinuiranu toplotu vratu, ramenima i leđima, ovaj masažer će sprečiti nakupljanje kiseline i smanjiti oticanje na ciljanim područjima.

Magična traka – Pričvrstite masažer na leđa pomoću magične trake da biste obezbedili potpuni rad bez ruku. To ga čini savršenim masažerom kada imate druge poslove, bilo da sedite za stolom na poslu ili da trčite po kući da perete veš ili druge kućne poslove.

Multipoziciona masaža - Iako je osnovna namena ovog masažera, masaža ramena, on se može postaviti tako da pruži mnogo više od toga. Postavite uređaj i pričvrstite traku prema sopstvenoj želji i potrebi, ciljajući mišićne grupe od vrata sve do nogu.

Litijumska baterija - Opremljen litijumskom baterijom, može se koristiti za mnoge sesije masaže pre nego što je potrebno ponovno punjenje. Kontrola tajmera od 15 minuta pomaže vam da upravljate,kako ne biste trošili previše vremena na tretiranje samo jedne oblasti.

4 prednja i 2 zadnja masažna čvora simuliraju duboko gnječenje

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.