Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

SPA Masažer za stopala NAIPO NPFT-SPA01 zeleni

Ova spa kada za stopala se brzo i efikasno zagreva do izabranih temperatura (35-45°C), bez opasnosti I opterećenja da točite toplu vodu. Takođe održava željenu temperaturu tako da ne morate da brinete o tome da li ćete vam biti hladno stopalima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 23

Cena sa PDV: 9999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 53006

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.99 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Aukey International Limited

Brend: Naipo

Karakteristike proizvoda: SPA Masažer za stopala NAIPO NPFT-SPA01 zeleni

SPA Masažer za stopala

Model: NP-SPA01

Ime: Spa masažer za stopala sa valjkom toplotom i mehurićima

Napon: 220~240V (EU) / 120V (US)

Nazivna frekvencija: 50Hz (EU) / 60Hz (US)

Nazivna snaga: 500 W

Neto težina: 1.677 Kg

Dimenzije: 390 x 330 x 180 mm

Zaštita od pregrevanja

Podešavanje količine toplote

Temperatura (max) [°C]: 35-48° C

Opis proizvoda: SPA Masažer za stopala NAIPO NPFT-SPA01 zeleni

Brzo zagrevanje i održavanje temperature - ova spa kada za stopala se brzo I efikasno zagreva do izabranih temperatura (35-45°c), bez opasnosti i opterećenja da točite toplu vodu. Takođe održava željenu temperaturu tako da ne morate da brinete o tome da li ćete vam biti hladno stopalima.

Valjci za masažu koji se uklonjaju - kotrljajte stopala napred-nazad na 8 pari masažnih valjaka, svaki prošaran aku-čvorovima dizajniranim na principu refleksologije za duboku masažu stopala koja poboljšava zdravlje celog tela. Pravilna masaža stopala može ubrzati metabolizam i poboljšati kvalitet sna. Prilagodite stopala da iskusite različite brzine i intenzitete. Valjci se mogu ukloniti kada je potrebno. Nisu motorizovani.

Elegantan i lagan za upotrebu- elegantan digitalni displej sa indikatorskim svetlima omogućava vam da lako pratite podešavanja kade za stopala. Podešavanja jednostavnim dodirom na samo 4 jasno označena dugmeta. Nikada nije bilo lakše doživeti pedikir iz udobnosti svog doma.

MehurićI i vibracije - podignite iskustvo masiranja stopala na višI nivo tako što ćete uključiti đakuzi funkciju. Kada se koriste istovremeno sa toplotom, čini će vam se da vas mehurićI prevoze do najluksuznije saune. Ritmičke vibracije će osloboditi napetost i ukočenost vaših tabana. Biće toliko opuštajuće da nikada nećete želeti da se vaš spa dan kod kuće završI.

Bezbedno i pouzdano - spa masažer za stopala pokreće grejač od 500 w sa zaštitom od pregrevanja, ostavljajućI vam bezbrižnost da će se vaša stopala osećati zdravije kada ih izvadite iz uređaja. Ne brinite da će postati previše vruće; samo se opustite i pustite mašinu da obavi sav posao. Napunite kadu do oznake sa strane, dizajnirane nakon napornog testiranja od strane naipo-a. Uživajte u svakom aspektu vašeg spa iskustva!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.